Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ben bitirdim tefriciyeyi Rabbim bana da burdaki tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı oğullar İhsan eylesin. Âmin
Allah kabul etsin cnm. Ben de 200 okudum cuma günü bitecek diye bekliyorum o gün bitirip namazî kılıp duamı da edeyim. Rabbim kabul eder inşallah. Bu arada ben uyuyanguzel cnm adımı değiştirdim bilgin olsun.

Kizlar bir arkadaş salavat tefriciye ye katılamayacağını bildirdi dün du herhalde bu listede yer alan 11 kişiden birmiydi

kizlar arkadaş olamayacağını yazmis listeyi oluşturan arkadaşlar bir bakin listede varmi varsa sayıda değişiklik yapacağız muhtemelen

Dün akşam doktora gittim aşağıdan baktı herşey yolunda dedi. yumurtalıklarımda sağlı sollu sorun yok dedi çatlama üzeremi diyorum başka şey diyo. Her ay kasığım ağrıyo bacağıma vuruyor diyorum belden kaynaklanıyor diyo .gelde buna yumurtlama gününü sor.sanırım doktor seçimim yanlış.
Neyse şimdi şunu anlamadım acaba yumurtam çatladımı yada dün bana gösterdiği sağ ve soldaki yumurta çatlasada gözükürmüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…