- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.081
Evet doktorunuzun söylemesi gerekirdi vajina ultrasonunda görmesi mümkün çünkü ben de gittim bana sağdan yumurtlamissin bu ay bak çatlamış nasıl da yaygın duruyor demişti yumurta catlayip dağıldığı alanı bile göstermişti ultrason tam karşımdaydı bir diğer gittiğim ayda da iki güne yumurtan çatlar demişti..neden söylemedi size onu anlamadım sonuçta sormuşsunuz cevaplaması gerekirdiDün akşam doktora gittim aşağıdan baktı herşey yolunda dedi. yumurtalıklarımda sağlı sollu sorun yok dedi çatlama üzeremi diyorum başka şey diyo. Her ay kasığım ağrıyo bacağıma vuruyor diyorum belden kaynaklanıyor diyo .gelde buna yumurtlama gününü sor.sanırım doktor seçimim yanlış.
Neyse şimdi şunu anlamadım acaba yumurtam çatladımı yada dün bana gösterdiği sağ ve soldaki yumurta çatlasada gözükürmüydü.
Kaç günde bir adet oluyorsun adet takvimi indirip de bakabilirsin aslında ama insanın vücudunu takip etmesi de gerek bazen takvimlerde yanilabiliyor bana doktorum 28 günde adet oluyorsan 14.gün yumurtlama olur 30 günde bir adet oluyorsan da 15.gün olur demişti bazen ağrı da olsa akıntıda olsa yaniltabilir demişti birde stres ve hastalık çok etkiliyor yumurtlama yı geciktirebilirmiş bazen yumurtlama dahi olmazmış bana söyledikleri bunlar doktorumunAdetime 13 gün kaldı çatlamadıysa ne zaman çatlıycak dün gece ağrıdan uyuyamadım ama büyük tuvaletede çıkamıyorum onun etkisi varmı onuda bilmiyom.birde dün gece elim ile akıntı kontrolü yaptığımda beyaz sümükümsü bişey vardı.bugünde test böyle. dün doktor bu testler para tuzağı diyo niyeyse
Kızlar BEN hastahedeyim kürtaj olalı 22. Gunum ve ve perşembe günü ilişkiden sonra kahverengi lekelenmem olmuştu pazar ve dün akşama kadar vardı bugünde kanamam başladı geldim doktor adet olmuşsun diyor beta hcg ve hemogram istedi sonuclarim yarına kaldı ıki defa korunmasız ilişki olmuştu her ilişkiden 1gun veya 2gun sonrasında lekelenmem oluyordu kanama başladı suphelendim doktor baktı rahim de parça yok dedi rahmin tertemiz dedi kanamaninda adet kanaması olduğunu söyledi sizce erken değilmi 22gunde olmak
Olabilir Cnm yarın soniclarima göre ilaç verecek bana daBenim kizkardesim 7 ay once sezeryan oldu 3 ay onve iki hafta ara ile adet oluyodu doktoru bile normal olabilir demisti tabi ona bir ilac vermişti ilacın etkisinden sonr sadet olması normaldi ama kardeşim ik9iuç defa üst uste 2 haftada bir adet oldi sizinki de düşük bana normal geldi acikcasi
Ben 24 günde bir oluyorum bu ay 9 şubatta olmuştum normal şartlarda Dün yumurtlamış olmam lazım.dün doktor bana yumurtaları sağlı sollu gösterdi.Kaç günde bir adet oluyorsun adet takvimi indirip de bakabilirsin aslında ama insanın vücudunu takip etmesi de gerek bazen takvimlerde yanilabiliyor bana doktorum 28 günde adet oluyorsan 14.gün yumurtlama olur 30 günde bir adet oluyorsan da 15.gün olur demişti bazen ağrı da olsa akıntıda olsa yaniltabilir demişti birde stres ve hastalık çok etkiliyor yumurtlama yı geciktirebilirmiş bazen yumurtlama dahi olmazmış bana söyledikleri bunlar doktorumun
Ben 24 günde bir oluyorum bu ay 9 şubatta olmuştum normal şartlarda Dün yumurtlamış olmam lazım.dün doktor bana yumurtaları sağlı sollu gösterdi.
Çatlamış yumurta gözükürmü bildiğin şekilliydi dağılmış değildi.
İkisi farklı mı
Sordum hatta 2 aydır overlasyon testi kulladığımıda söyledim bana önce bionorica agnucaston yazdı yumurtalıklarımda sadece sorunsuz olduğunu söyledi .bu hapı 3 ay içersem hamile kalmama yardımcı olurmuş dedi.Canm her kadında dağda ve solda yumurtalık bulunur ve her adet başlandığı günden yumurtlama zamanına kadar bu yumurtalıklarda yumurta oluşur olgunlaşan yumurta çatlayarak karın boşluğuna atılarak döllenmek icin bekler dollenemeyen yumurta adetle beraber atilir yumurtaliklar hep sağ ve sol kasıkta bulunur zaten doktor muhtemelen sana yumurtalıkları göstermiş yumurtalıklarda yumurta varmi onu söylemesi lazımdı siz sordugunzda
Yöntem falan denemişmiydiniz canm
canm deneme yapip hamile olamıyormusun sen benimde bu ay belim cok ağrıyo hatta kasiklardan belime vuruyo bugün devlete gittim vajinal ultrasonda rahimde ve yumurtalıklarda kist yok bir sıkıntı göremedi smear aldi ve idrar tahlili istedi belim ı sordum tekrar muaneden sonra beyin cerrahine ve nörolojiye git dedi anlamadim ama nedenseSordum hatta 2 aydır overlasyon testi kulladığımıda söyledim bana önce bionorica agnucaston yazdı yumurtalıklarımda sadece sorunsuz olduğunu söyledi .bu hapı 3 ay içersem hamile kalmama yardımcı olurmuş dedi.
Yok ben bu doktoru değiştireyim
Adama kasıklarım adet bitiminden birkaç gün sonra ağrıyor dediğimde belden kaynaklı demesi tuaf gelmişti belden olsa yani fıtık başlanğıcıymış öyle olsa neden ayda bir olup bir kaç gün sonra gidiyor .ayrıca sorduğum hiç bir soruya net cevap almadım ki
canm doktor bugun muahede adetin yaklaşmış dedi muhtemelen 4.5 güne olurum tabi ben daha gec bekliyorum 27 şubat gibi ama benim dongum 30 üstü
Kız benimde 22. Gunum adet oldum erken degilmi kurtajdan sonra 11.gune kadar kAnamam vardı zaten bu 9 gün içinde bi defa lekelenmem oldu ikincide pazar gününden beri var ve rengi kırmızıya döndü doktor adet olmuşsun dediSlmm kizlarr nasilsiniz. Dün itibariyle kürtajdan sonra ilk reglimi oldum 31.gün oldu. Vee hazirliklara basladim tekrar Allahim insallah bu sefer muradima erdirir. Yapacaklarimi yazıyorum. Oncelikle bizler diyetle phmizi yukseltmeye calisiyoruz ama sperm kaliteside önemli esime caksir macunu aldim icinde sperm hizini ve sayisini artiran bitkisel bir kür. Mesir macunu gibi birsey internette eczane yada şifa marketlerde var. Buarada erkek bebek icin derseniz kabul etmezler bebek icin kaliteli sperm lazim hemde icerik olarak zindelik veriyor ve bagisukligi kuvvetlendiriyor. Ingiliz karbonatli suya basladim. Kuru kaysi incir hurma muz kurufasulye et limonata soda mercimek nohut kisaca potasyum sodyum ve alkali agirlikli beslenme... martta deneme yapacaktım ama nisana erteledim birazdaha rahim toparlansin diye. Yesil cay cok onemli kizlar hem alkali hem vajen sivisini artırıyor. Kuru olan arkadaslar size tüyo suyu az ictigimiz icin kuruluk oluyormus.
Simdilik bunlar bismillah deyip basladik beslenmeye buarada kan hesabina takilan arkadaslar 2020 yilina kadar beklemenize gerek yok esinize kan bagisi yaptirin kani tazelenir :) benimki martin ilk haftası hacamat yaptiracak tazelensin kanlar artsin spermler ph lar gelsin ogluşlar prenseslerimizin yanina insallahhh. Onerisi olan eski teyzelerden tuyo alanlar onlarin bilgileri cok mohimmm :) yazin hepberaber deneyelim. Tabiki nasip yalniz bir soz var KADER GAYRETE AŞIKTIR Biz gayret edicez insallah takdir Rabbimin.
Yumurtlama dönemine denk getırmeye çalıştım canım tek ilişki ile
Iyi iste canim güzel bisey adet olman. Demekki vucudun sonlandirmis hamileligi. Erken yumurtlamissinKız benimde 22. Gunum adet oldum erken degilmi kurtajdan sonra 11.gune kadar kAnamam vardı zaten bu 9 gün içinde bi defa lekelenmem oldu ikincide pazar gününden beri var ve rengi kırmızıya döndü doktor adet olmuşsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?