- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.101
Ama benimki oyle boyle degil asiri kanama var. Normalmis ilk adette. Tansiyonumu dusurdu o derece.Kız benimde 22. Gunum adet oldum erken degilmi kurtajdan sonra 11.gune kadar kAnamam vardı zaten bu 9 gün içinde bi defa lekelenmem oldu ikincide pazar gününden beri var ve rengi kırmızıya döndü doktor adet olmuşsun dedi
Slmm kizlarr nasilsiniz. Dün itibariyle kürtajdan sonra ilk reglimi oldum 31.gün oldu. Vee hazirliklara basladim tekrar Allahim insallah bu sefer muradima erdirir. Yapacaklarimi yazıyorum. Oncelikle bizler diyetle phmizi yukseltmeye calisiyoruz ama sperm kaliteside önemli esime caksir macunu aldim icinde sperm hizini ve sayisini artiran bitkisel bir kür. Mesir macunu gibi birsey internette eczane yada şifa marketlerde var. Buarada erkek bebek icin derseniz kabul etmezler bebek icin kaliteli sperm lazim hemde icerik olarak zindelik veriyor ve bagisukligi kuvvetlendiriyor. Ingiliz karbonatli suya basladim. Kuru kaysi incir hurma muz kurufasulye et limonata soda mercimek nohut kisaca potasyum sodyum ve alkali agirlikli beslenme... martta deneme yapacaktım ama nisana erteledim birazdaha rahim toparlansin diye. Yesil cay cok onemli kizlar hem alkali hem vajen sivisini artırıyor. Kuru olan arkadaslar size tüyo suyu az ictigimiz icin kuruluk oluyormus.
Simdilik bunlar bismillah deyip basladik beslenmeye buarada kan hesabina takilan arkadaslar 2020 yilina kadar beklemenize gerek yok esinize kan bagisi yaptirin kani tazelenir :) benimki martin ilk haftası hacamat yaptiracak tazelensin kanlar artsin spermler ph lar gelsin ogluşlar prenseslerimizin yanina insallahhh. Onerisi olan eski teyzelerden tuyo alanlar onlarin bilgileri cok mohimmm :) yazin hepberaber deneyelim. Tabiki nasip yalniz bir soz var KADER GAYRETE AŞIKTIR Biz gayret edicez insallah takdir Rabbimin.
Olabilir cnmIyi iste canim güzel bisey adet olman. Demekki vucudun sonlandirmis hamileligi. Erken yumurtlamissin
Bnm o kadar çok değil ama belim ve kasiklarim fena ağrıyorAma benimki oyle boyle degil asiri kanama var. Normalmis ilk adette. Tansiyonumu dusurdu o derece.
Aslında bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sanırım kafama takıyorum olsun diye birde bu testleri tam beceremiyorum gibi. Artık bugün deniycem oldu oldu olmadı doktorun haplarını 3 ay kullanıcam sende git bakalım diğer doktorlara ihmal etme gülümcanm deneme yapip hamile olamıyormusun sen benimde bu ay belim cok ağrıyo hatta kasiklardan belime vuruyo bugün devlete gittim vajinal ultrasonda rahimde ve yumurtalıklarda kist yok bir sıkıntı göremedi smear aldi ve idrar tahlili istedi belim ı sordum tekrar muaneden sonra beyin cerrahine ve nörolojiye git dedi anlamadim ama nedense
canm doktor bugun muahede adetin yaklaşmış dedi muhtemelen 4.5 güne olurum tabi ben daha gec bekliyorum 27 şubat gibi ama benim dongum 30 üstü
Icerigine bak canim. Keciboynuzu caksir ginseng arginin epidemium varmi? Muhtemelen vardir cunku performans artiricilarda genelde spermi besleyen bitkiler oluyor.Cnm birsey sorucam eşine maçın almışsın sanırım benim ediminde erken bo.alma sorunu ve iktidarsızlık sorunu oldigi icin allah razı olsun kkden bir arkadaş macun önerdi iyi geliyo eşime ilişkiye başlamadan önce yarim şart öncesinde 1 çay kaşığı yiyo bunun içeriğinde de sperm kalitesini artici şeyle olabilir mi
varmisIcerigine bak canim. Keciboynuzu caksir ginseng arginin epidemium varmi? Muhtemelen vardir cunku performans artiricilarda genelde spermi besleyen bitkiler oluyor.
Harnup kecinoynuzu oluyor ari sutu polen hepsi isimize yariyor canim. Bu tur macunlari sperm kalitesi olmayan baba adaylari kullaniyor faydasinida görüyorlar biiznillah. Burdaki topiklerdede var bu tur macunlari kullanip hizdaki ve sayidaki artislari yazıyor arkadaslar.Canm zaten ismi epimedium içeriğinde de
Çiçek balı, kırmızı ginseng, cucepalmiye, ginkgo biloba, harnup pekmezi, dut pekmezi, zencefil, havlıcan, arı sutu, polen
varmis
aslinda cok sagol canm bilgilendirdigin icunHarnup kecinoynuzu oluyor ari sutu polen hepsi isimize yariyor canim. Bu tur macunlari sperm kalitesi olmayan baba adaylari kullaniyor faydasinida görüyorlar biiznillah. Burdaki topiklerdede var bu tur macunlari kullanip hizdaki ve sayidaki artislari yazıyor arkadaslar.
Biliyorum seni canım. Ben öncesinde namaz kıldım sonrasında da mı kılmak lazımAllah kabul etsin cnm. Ben de 200 okudum cuma günü bitecek diye bekliyorum o gün bitirip namazî kılıp duamı da edeyim. Rabbim kabul eder inşallah. Bu arada ben uyuyanguzel cnm adımı değiştirdim bilgin olsun.
2 kızınız mı vardı sizinAllah kabul etsin Amin...
Benide sağlık ocağından aradılar aşınız var diye gidicem...
Arkadaşınız doktora sormadı mı nasıl emin olabiliyorsunuz diye ya bu doktorlar neden bize denk gelmezYok o sadece 2016 da 8 aylık bebeği karnında ölmüştü.hastanede bebeği alan doktor arkadaşı taburcu ederken 2017 de yap erkek olucak dedi arkadaşda denedi ve 2 ay sonra oğlu olacak
Ayy insallah ya ben esimin hızı ü ve kalitesinin ne durumda olduğunu bilmiyorum tabi bu macunu sadece beraberlik sıkıntısı icin almıştık
aslinda cok sagol canm bilgilendirdigin icun
Sormadı o an kızını kaybetti diye çok Üzgündü.Aynen öyle doktorlar benide bulmuyo. 3 tane Kızım varArkadaşınız doktora sormadı mı nasıl emin olabiliyorsunuz diye ya bu doktorlar neden bize denk gelmezsizin kaç kızınız var dı kusura bakmayın biraz unutkanlık var
Merhaba sende bızdensın desene benımde 3 kızım yolda.allah kızlarımızı bıze bagıslasın ınsallah.kızların kac yasındaSormadı o an kızını kaybetti diye çok Üzgündü.Aynen öyle doktorlar benide bulmuyo. 3 tane Kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?