Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ama benimki oyle boyle degil asiri kanama var. Normalmis ilk adette. Tansiyonumu dusurdu o derece.

Cnm birsey sorucam eşine maçın almışsın sanırım benim ediminde erken bo.alma sorunu ve iktidarsızlık sorunu oldigi icin allah razı olsun kkden bir arkadaş macun önerdi iyi geliyo eşime ilişkiye başlamadan önce yarim şart öncesinde 1 çay kaşığı yiyo bunun içeriğinde de sperm kalitesini artici şeyle olabilir mi

Aslında bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sanırım kafama takıyorum olsun diye birde bu testleri tam beceremiyorum gibi. Artık bugün deniycem oldu oldu olmadı doktorun haplarını 3 ay kullanıcam sende git bakalım diğer doktorlara ihmal etme gülüm

Icerigine bak canim. Keciboynuzu caksir ginseng arginin epidemium varmi? Muhtemelen vardir cunku performans artiricilarda genelde spermi besleyen bitkiler oluyor.

Canm zaten ismi epimedium içeriğinde de
Çiçek balı, kırmızı ginseng, cucepalmiye, ginkgo biloba, harnup pekmezi, dut pekmezi, zencefil, havlıcan, arı sutu, polen
Icerigine bak canim. Keciboynuzu caksir ginseng arginin epidemium varmi? Muhtemelen vardir cunku performans artiricilarda genelde spermi besleyen bitkiler oluyor.
varmis

Canm zaten ismi epimedium içeriğinde de
Çiçek balı, kırmızı ginseng, cucepalmiye, ginkgo biloba, harnup pekmezi, dut pekmezi, zencefil, havlıcan, arı sutu, polen

varmis
Harnup kecinoynuzu oluyor ari sutu polen hepsi isimize yariyor canim. Bu tur macunlari sperm kalitesi olmayan baba adaylari kullaniyor faydasinida görüyorlar biiznillah. Burdaki topiklerdede var bu tur macunlari kullanip hizdaki ve sayidaki artislari yazıyor arkadaslar.

Ayy insallah ya ben esimin hızı ü ve kalitesinin ne durumda olduğunu bilmiyorum tabi bu macunu sadece beraberlik sıkıntısı icin almıştık
aslinda cok sagol canm bilgilendirdigin icun

Allah kabul etsin cnm. Ben de 200 okudum cuma günü bitecek diye bekliyorum o gün bitirip namazî kılıp duamı da edeyim. Rabbim kabul eder inşallah. Bu arada ben uyuyanguzel cnm adımı değiştirdim bilgin olsun.
Biliyorum seni canım. Ben öncesinde namaz kıldım sonrasında da mı kılmak lazım

Yok o sadece 2016 da 8 aylık bebeği karnında ölmüştü.hastanede bebeği alan doktor arkadaşı taburcu ederken 2017 de yap erkek olucak dedi arkadaşda denedi ve 2 ay sonra oğlu olacak
Arkadaşınız doktora sormadı mı nasıl emin olabiliyorsunuz diye ya bu doktorlar neden bize denk gelmez sizin kaç kızınız var dı kusura bakmayın biraz unutkanlık var

Ayy insallah ya ben esimin hızı ü ve kalitesinin ne durumda olduğunu bilmiyorum tabi bu macunu sadece beraberlik sıkıntısı icin almıştık

aslinda cok sagol canm bilgilendirdigin icun
sendesagol canim insallah nasip olur

Kizlar herkez biraz kendisini tanıtsa keske yaş kaç cocugu olduğu nereli olduğu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…