Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba sende bızdensın desene benımde 3 kızım yolda.allah kızlarımızı bıze bagıslasın ınsallah.kızların kac yasında
Amin inşallah gülüm benimkiler 18 15 ve 6 yaşında.
Aslında eşim hem bir oğlu olsun istiyo hemde geç oldu diyo.ben 38 yaşındayım bu sene oldu oldu olmadı daha yapmam zaten ama büyük Kızım ve küçük Kızım aşırı istiyorlar

merhaba gec kalmıs degılsın bu yaslarda yapan cok var bende 33 um ve belkı bıtane daha yaparım ozamana bende 36 olurum.ay ne guzel buyutmusun sen ben cok kucuk oluyolar bakamam dıye korkuyorum.ınsallah bıtane de oglusun olur.

Kizlar bende 26 yaşındayım bir kizim var
Ben 33 yasındayım ıkı kızım var bırı 8 ve 2 yaslarında 16 haftalık hamıleyım 3 kızıma.esım bı tane daha daha ıstıyo hemen pesıne fazla beklemeden ama ben korkuyorum hepsı kucuk zorlanırım bakamam.yeterınce ılgı gosteremem hepsıne.burda sızı tanıdıma ben cok memnunum.

A
Aminñnnnn gülüm inşallah Rabbim burda istiyen tüm arkadaşlara sana bana nasib etsin.seninkiler kaç yaşında

A

Aminñnnnn gülüm inşallah Rabbim burda istiyen tüm arkadaşlara sana bana nasib etsin.seninkiler kaç yaşında
Amın ınsallah rabbım cumlemıze nasıp eder ınsallah.benımıler kucuk 8 ve 2.16 haftalık hamıleyım suan.yontem tutmadı bende. Nasıp degılmıs.sen yontem felan denemısmıydın.

En kucumuz sensın herhalde.kac tane ıstıyon bılmıyom da yap hepsını pes pese.genc yasta buyumus olurlar.ah sımdıkı aklım olsaydı yapardım.
Keşke olsa bende istiyorum pes pese olmasını beraber buyuturum aradan çıkarlar diyorum ama nasip kısmet ıki dusugum var adetim bitsin tedavi yoluyla gebe kalmayı düşünüyorum bu sefer çünkü bnm troidim ve prolaktin hormunom çok yükseliyor gebelikte takip altında olmam gerekiyor

Ben 5 tane düşünüyorum 5.yi 35 yasimda yapmayı düşünüyorum ama doğumum sezeryanla olduğu için riskli olabilir diye düşünüyorum ama rabbi kısmet ederse aklimda 5 tane var sağlıkla gelirler inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…