- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.121
Benimde 3 kızım var ama eşim bebek istemiyorSormadı o an kızını kaybetti diye çok Üzgündü.Aynen öyle doktorlar benide bulmuyo. 3 tane Kızım var
Canım yaş 36 üç kızım varKizlar herkez biraz kendisini tanıtsa keske yaş kaç cocugu olduğu nereli olduğu falan
Amin inşallah gülüm benimkiler 18 15 ve 6 yaşında.Merhaba sende bızdensın desene benımde 3 kızım yolda.allah kızlarımızı bıze bagıslasın ınsallah.kızların kac yasında
Şuan küçüklerse istemez ama zamanla ister belkiBenimde 3 kızım var ama eşim bebek istemiyor
merhaba gec kalmıs degılsın bu yaslarda yapan cok var bende 33 um ve belkı bıtane daha yaparım ozamana bende 36 olurum.ay ne guzel buyutmusun sen ben cok kucuk oluyolar bakamam dıye korkuyorum.ınsallah bıtane de oglusun olur.Amin inşallah gülüm benimkiler 18 15 ve 6 yaşında.
Aslında eşim hem bir oğlu olsun istiyo hemde geç oldu diyo.ben 38 yaşındayım bu sene oldu oldu olmadı daha yapmam zaten ama büyük Kızım ve küçük Kızım aşırı istiyorlar
Ben 33 yasındayım ıkı kızım var bırı 8 ve 2 yaslarında 16 haftalık hamıleyım 3 kızıma.esım bı tane daha daha ıstıyo hemen pesıne fazla beklemeden ama ben korkuyorum hepsı kucuk zorlanırım bakamam.yeterınce ılgı gosteremem hepsıne.burda sızı tanıdıma ben cok memnunum.Kizlar bende 26 yaşındayım bir kizim var
Ben sordum bitirince kılacağız dediler o yüzden cuma gününü bekledim. Olsun cnm mühim olan niyet bence Rabbim kabul eylesin inşallah.Biliyorum seni canım. Ben öncesinde namaz kıldım sonrasında da mı kılmak lazım
Ben 19 yasindayim 1 kızım var mardinde oturuyorumKizlar bende 26 yaşındayım bir kizim var
Aminñnnnn gülüm inşallah Rabbim burda istiyen tüm arkadaşlara sana bana nasib etsin.seninkiler kaç yaşındamerhaba gec kalmıs degılsın bu yaslarda yapan cok var bende 33 um ve belkı bıtane daha yaparım ozamana bende 36 olurum.ay ne guzel buyutmusun sen ben cok kucuk oluyolar bakamam dıye korkuyorum.ınsallah bıtane de oglusun olur.
Amın ınsallah rabbım cumlemıze nasıp eder ınsallah.benımıler kucuk 8 ve 2.16 haftalık hamıleyım suan.yontem tutmadı bende. Nasıp degılmıs.sen yontem felan denemısmıydın.A
Aminñnnnn gülüm inşallah Rabbim burda istiyen tüm arkadaşlara sana bana nasib etsin.seninkiler kaç yaşında
En kucumuz sensın herhalde.kac tane ıstıyon bılmıyom da yap hepsını pes pese.genc yasta buyumus olurlar.ah sımdıkı aklım olsaydı yapardım.Ben 19 yasindayim 1 kızım var mardinde oturuyorum
Keşke olsa bende istiyorum pes pese olmasını beraber buyuturum aradan çıkarlar diyorum ama nasip kısmet ıki dusugum var adetim bitsin tedavi yoluyla gebe kalmayı düşünüyorum bu sefer çünkü bnm troidim ve prolaktin hormunom çok yükseliyor gebelikte takip altında olmam gerekiyorEn kucumuz sensın herhalde.kac tane ıstıyon bılmıyom da yap hepsını pes pese.genc yasta buyumus olurlar.ah sımdıkı aklım olsaydı yapardım.
Inşallah Cnm soran olur tabi niye olmasolmasın nasip kısmet inşallah o günleride görürüzKizlar ya birgun banada cinsiyet erkekmiş ne yöntem denediniz die soran arkadaşlar olacak mi acaba
Keşke olsa bende istiyorum pes pese olmasını beraber buyuturum aradan çıkarlar diyorum ama nasip kısmet ıki dusugum var adetim bitsin tedavi yoluyla gebe kalmayı düşünüyorum bu sefer çünkü bnm troidim ve prolaktin hormunom çok yükseliyor gebelikte takip altında olmam gerekiyor
16da evlendim 3.yilima girdm cnm kızım 19 aylıkCanm yaşım cok kucuk kac yaşında evlendin bu arada benim de troidim var ilaç kullanmam lazim omur boyuPrensesim2016
Mardinin neresi canım bende aslen derikliyim. :)Ben 19 yasindayim 1 kızım var mardinde oturuyorum
16da evlendim 3.yilima girdm cnm kızım 19 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?