- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.141
Mardinin neresi canım bende aslen derikliyim. :)
:) sağol canım çok şükür kv kp bizde ler çok giremiyorum fırsat olmuyor.deneme yapti mi durutertemiz acaba.Aynı soruları yoneltmisiz kalp kalbe karşıdır sözü bu olsa gerek bu arada hamilelik nasil geciyo elifem
:) sağol canım çok şükür kv kp bizde ler çok giremiyorum fırsat olmuyor.deneme yapti mi durutertemiz acaba.
Amin amin ınş hep birlikte rabbim herkesin gönlüne göre versin.Evet yaptı die biliyorum umarim onunda müjdeli haberini alırız insallah :)
Hiç okudunmu .yoksa başlamadınmı eğer başlamadıysay 9 kişi oluyoz o zamanKızlar ben bu salat tefricuye yi okuyamayacagim çok zor durumdayım hakkınızı helal edin okuyamadigim için
Olur ınsallah ya sıkma canını ogle hatta senın yerınde olsam hıc stres yapmam yontem felan denemen zaten daha ıkıncı.5 tane ıstıyosun ınsallah bırı erkek olur.ben ıkıncıde hıc takmadım.bende ıkıncıde cok zor hamıle kaldım cok sevınmıstım hamıle olunca 3 erkek olsun ıstedım cunku yasım gecıyo bıdaha yapamam dıye.yasım kucuk olsa yapardım.bende 19 yasımda evdendım ama 6sene cocuk yapmadım sımdı pısmanım.allah herkezın gonlune gore versın ınsallah.her ıkı meyveyıdı herkez tatsın.ınsallah en kısa zamanda alırız ıyı haberını.tutunur bebegın sana ınsallah sımsıkıKeşke olsa bende istiyorum pes pese olmasını beraber buyuturum aradan çıkarlar diyorum ama nasip kısmet ıki dusugum var adetim bitsin tedavi yoluyla gebe kalmayı düşünüyorum bu sefer çünkü bnm troidim ve prolaktin hormunom çok yükseliyor gebelikte takip altında olmam gerekiyor
Bende öncesinde namaz kılıb duasını ettim cumadan bitince kılıcamRabbim kabul etsin ama kişi sayısı azaldı ona göre okuma sayısı arttı yanlışlık olmasın sayıdaBen sordum bitirince kılacağız dediler o yüzden cuma gününü bekledim. Olsun cnm mühim olan niyet bence Rabbim kabul eylesin inşallah.
Mardin kızıltepe cnmMardinin neresi canım bende aslen derikliyim. :)
Evet cnm mardin doğumluyum mrdinliyimBenimde 3 yılın dolacak kizim 21 aylik bende agriliyim aslen mardinlimisin
Hadi ya valla çok akrabam var orda :)Mardin kızıltepe cnm
Amin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sende ben evlendikten sonra korunmadm evlendikten ıki ay sonra kızıma gebe kaldım kızım 24 ağustos 2016 doğumlu kızım 9.ayini bitirdikten sonra korunmayı bıraktık kızım 19 aylık 10 icinde ıki tane ust uste düşük yaptım nasip kısmetOlur ınsallah ya sıkma canını ogle hatta senın yerınde olsam hıc stres yapmam yontem felan denemen zaten daha ıkıncı.5 tane ıstıyosun ınsallah bırı erkek olur.ben ıkıncıde hıc takmadım.bende ıkıncıde cok zor hamıle kaldım cok sevınmıstım hamıle olunca 3 erkek olsun ıstedım cunku yasım gecıyo bıdaha yapamam dıye.yasım kucuk olsa yapardım.bende 19 yasımda evdendım ama 6sene cocuk yapmadım sımdı pısmanım.allah herkezın gonlune gore versın ınsallah.her ıkı meyveyıdı herkez tatsın.ınsallah en kısa zamanda alırız ıyı haberını.tutunur bebegın sana ınsallah sımsıkı
Canım nasılsınMerhaba sende bızdensın desene benımde 3 kızım yolda.allah kızlarımızı bıze bagıslasın ınsallah.kızların kac yasında
OylemOylemi sevindim cnm buralara gelmiyonmu belki akrabalarin sayesinde bizde tanışırızHadi ya valla çok akrabam var orda :)
Inanın hiç fırsat bulup okuyamadımHiç okudunmu .yoksa başlamadınmı eğer başlamadıysay 9 kişi oluyoz o zaman
Cnm hayirli doğum olsun insallah yumdan 12 saat once ilişki oldu demissin belki saha uzun sürdü ve bu esnada yler oldü niye biraz daha çatlamaya yakın birliktelik olmadi ki
Bende geçen onu yazacaktım buraya ama vazgeçtim .bana biri diyecek mi neler yaptın diye ama bu soru hiç sorulmayacak biliyorumKizlar ya öyle birgun gelirmi banada cinsiyet erkekmiş ne yöntem denediniz die soran arkadaşlar olacak mi acaba
Hayırlısı canım halalarim teyzelerim dayilarim kızıltepe de oturuyor annemlerin köyu derik e 10 dk yazın köye geliyordum genelde senede bir ama bu sene gelemiycem kısmet olursa bu doğumun yaza geliyor bakalım.3 çocuklada artık dahada zor geliyor gözüme suan ıst.da oturuyorum.OylemOylemi sevindim cnm buralara gelmiyonmu belki akrabalarin sayesinde bizde tanışırız
Ben testlerden hiç anlamam canım pırlanta bu son bebek mi olacak canım ALlah gönlüne göre versinKızlar şimdi benim bu aydamı geçti bi baksanız ..ağrım bugün öğlen bitti, ve ben koyu iki çizgiyi hiç görmedim şimdi açılmaya başladı
Deneme yapayımmı kararsızım
Neyse cnm sorun değil bu sene olmazsa seneye gelirsin saglikla kucağına al bebisiniHayırlısı canım halalarim teyzelerim dayilarim kızıltepe de oturuyor annemlerin köyu derik e 10 dk yazın köye geliyordum genelde senede bir ama bu sene gelemiycem kısmet olursa bu doğumun yaza geliyor bakalım.3 çocuklada artık dahada zor geliyor gözüme suan ıst.da oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?