Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amın canım sagol.ne ıyı yapmısın.uzulma yasın kucuk hıc stres yapma.yasın kucuk olur daha ınsallah.benım gıbı yasım gecıyo dıye acele etmene gerek yok hıc degılse.oluruna bırak.allah en kısa zamanda nasıp eder ınsallah.dusuk yapan bu ara cok ya cok duyorum.bende bundan once bıtane dusuk oldu.8 haftalıktı.nasıp degılmıs ıste.tek sen degılsın yanı senın bı sucun yok.

Kızlar şimdi benim bu aydamı geçti bi baksanız ..ağrım bugün öğlen bitti, ve ben koyu iki çizgiyi hiç görmedim şimdi açılmaya başladı
Deneme yapayımmı kararsızım
Canım kaçıncı günün şeffaf akintin yoksa deneme yapma

Tabii ki Cnm tek olmadigimi biliyorum rabbimin takdiri o ne verirse bas göz üstüne oluruna bırakmıştım zaten cnm ıki düşük olduktan sonra artık tedavi gerekiyor bnm Annem 7 düşük yaptı hiç kürtaj olmadan

Yordum seni hakkını helal et Elifemm ama bu ayı deniycem diye dört gözle bekledim.. takvim hesabı dün yumurtlama günü dedi bugün son gün gebeliğin yüksek olduğu gün.. Test de açılıyo ya artık ondan çok sordum .dün gece kasıklarımda sağlı sollu çok ağrı oldu.sabaha kadar ara ara uyandım.ama sabah 11 de iki çizgi yine koyu olmadı .kusura bakma çok sordum

Önemli değil canım helal olsun.senin hemen pik yapıp çatlıyor o zaman.hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…