- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.161
Son olur artık.malum yaştanBen testlerden hiç anlamam canım pırlanta bu son bebek mi olacak canım ALlah gönlüne göre versin
3 kızı olan biraz daha tedbirli davranıyor galiba bende çok korkuyorum ne yalan söyliyeyimSon olur artık.malum yaştan
Iyım canım sukurler olsun.cocuklarnan ugrasmaktan ne ara aksam oluyo anlamıyom.sen nasılsın.Canım nasılsın
Valla haklısın , bizde o duyguyu yaşarmıyız belkide nasibimde yoktur diyorum bazen .2 tane düşük yaptım acaba oğlanmıydı durmuyomu bende oğlan derim bazen3 kızı olan biraz daha tedbirli davranıyor galiba bende çok korkuyorum ne yalan söyliyeyimo an geldiğinde kalpten giderim herhalde
Âmin inşallah. Sen ne zaman deneme yapacaksın cnmBen sordum bitirince kılacağız dediler o yüzden cuma gününü bekledim. Olsun cnm mühim olan niyet bence Rabbim kabul eylesin inşallah.
Patates dogruyorum canımIyım canım sukurler olsun.cocuklarnan ugrasmaktan ne ara aksam oluyo anlamıyom.sen nasılsın.
Bu saatde orda saat 9 u geçmedimi aşmı eriyonuzPatates dogruyorum canımbiryandanda yazıyorum
Amın canım sagol.ne ıyı yapmısın.uzulma yasın kucuk hıc stres yapma.yasın kucuk olur daha ınsallah.benım gıbı yasım gecıyo dıye acele etmene gerek yok hıc degılse.oluruna bırak.allah en kısa zamanda nasıp eder ınsallah.dusuk yapan bu ara cok ya cok duyorum.bende bundan once bıtane dusuk oldu.8 haftalıktı.nasıp degılmıs ıste.tek sen degılsın yanı senın bı sucun yok.Amin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sende ben evlendikten sonra korunmadm evlendikten ıki ay sonra kızıma gebe kaldım kızım 24 ağustos 2016 doğumlu kızım 9.ayini bitirdikten sonra korunmayı bıraktık kızım 19 aylık 10 icinde ıki tane ust uste düşük yaptım nasip kısmet
Haha ne guzel.kolay gelsın sana.bende kıza ders calıstırıyorum.Patates dogruyorum canımbiryandanda yazıyorum
acıktım az yiyecemBu saatde orda saat 9 u geçmedimi aşmı eriyonuz
Canım kaçıncı günün şeffaf akintin yoksa deneme yapmaKızlar şimdi benim bu aydamı geçti bi baksanız ..ağrım bugün öğlen bitti, ve ben koyu iki çizgiyi hiç görmedim şimdi açılmaya başladı
Deneme yapayımmı kararsızım
9 Şubat adetim 24 gün arayla oluyom bugün 12 gün günüm , akıntım az varCanım kaçıncı günün şeffaf akintin yoksa deneme yapma
Tabii ki Cnm tek olmadigimi biliyorum rabbimin takdiri o ne verirse bas göz üstüne oluruna bırakmıştım zaten cnm ıki düşük olduktan sonra artık tedavi gerekiyor bnm Annem 7 düşük yaptı hiç kürtaj olmadanAmın canım sagol.ne ıyı yapmısın.uzulma yasın kucuk hıc stres yapma.yasın kucuk olur daha ınsallah.benım gıbı yasım gecıyo dıye acele etmene gerek yok hıc degılse.oluruna bırak.allah en kısa zamanda nasıp eder ınsallah.dusuk yapan bu ara cok ya cok duyorum.bende bundan once bıtane dusuk oldu.8 haftalıktı.nasıp degılmıs ıste.tek sen degılsın yanı senın bı sucun yok.
Şeffaf akintiyi hiç görmedin mi çatlamış olma ihtimalin yüksek9 Şubat adetim 24 gün arayla oluyom bugün 12 gün günüm , akıntım az var
Beyazsa deneme bence ortam asidiklesiyorŞeffaf akıntı öğlen tuvalete gittiğimde elime gelmişti bu gece yapsak geçmi olmuş oluyo
yani 1 sene kiz 1 sene erkek senesi mi oluyormusArkadaşınız doktora sormadı mı nasıl emin olabiliyorsunuz diye ya bu doktorlar neden bize denk gelmezsizin kaç kızınız var dı kusura bakmayın biraz unutkanlık var
Önemli değil canım helal olsun.senin hemen pik yapıp çatlıyor o zaman.hayırlısı olsun.Yordum seni hakkını helal et Elifemm ama bu ayı deniycem diye dört gözle bekledim.. takvim hesabı dün yumurtlama günü dedi bugün son gün gebeliğin yüksek olduğu gün.. Test de açılıyo ya artık ondan çok sordum .dün gece kasıklarımda sağlı sollu çok ağrı oldu.sabaha kadar ara ara uyandım.ama sabah 11 de iki çizgi yine koyu olmadı .kusura bakma çok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?