Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende öncesinde namaz kılıb duasını ettim cumadan bitince kılıcamRabbim kabul etsin ama kişi sayısı azaldı ona göre okuma sayısı arttı yanlışlık olmasın sayıda
Şimdi kaç okuyacağız. Ben de çok takip edemiyorum kaçırdım galiba en son 404 idi.

Sizde bakın doğru çıkıyor mu geçen arkadaşımla konuştum bana aynen şöyle dedi sende hep tek sayılarda hamile kalmışsın bu sene dene dedi

Merhaba dun sana yazıyodum kız telefonu aldı elımdem unuttum sonrada.allah yardımcın olur.ınsallah en kısa zamanda alırız ıyı haberını.allah sana da bo oglan nasıp eder ınsallah.burdakı herkeze ınsallah ısteyen herkeze ınsallah.ıkı kızın mı var senın.kac cocuk ıstıyosun.ben kararsızım ondan herkeze soruyom.2020 beklıcek olan benım.bende tuttu kan yenıleme.2020 beklicem artik.esim hayatta kan vermez zaten kiziyo bana manyak manyak isler yapiyon diyo.yaptib bak olmadi neymis allahin dedigi olurmus diyo.o zaten yazildiydi bizim kizimiz olacakti diyo.degistiremezsin kaderi diyo.bi keciboynuzu yediremedim.nasip degilmis zaten.sen inaniyomusun kan yenilemeye.beklicem ben 2020 zaten daha yeni hamileyim dogurom az buyusun derken 2020 olur zaten.allah gonlune gore versin.

Evet cnm 2 kizim var cok sukür. Ya aslinda bende inanmak istemiyorum ama bizdede kan olayi tututor. Esimi 4 beni 3 olarak hesapladigimda. Birde @baybmuck bende hep tekli senelerde kalmışım kızlarıma ve tekli senelerde doğdular 2013 2009. Aslinda öyle canim esinin dedigi dogru nasipte varsa olur. Ama şöylede bisey var bu yontemlerin bilimsel yönü var hani hastalandigimizda doktora gideriz iyileşmek icin ve doktor araci olur aslinda sifayi veren Allahtir. Nasipte iyilesmek varsa doktorada gerek yok bu mantiga göre. Benim esimde ayni dusunceye sahip ama ona sadece kaybedecegin bisey yok ben sana zehir ic te demiyorum icimde kalmasin herseyi dememek istiyorum sadece 2 ay sabret dedim. Yaptigimda onu kaliteli beslemek ve birkaç takviye. Sagolsun simdi kuzu kuzu iciyor verdiklerimi. Kan olayida aslinda 2017de esiminki yenilenmis gorunuyor ama ben kurtaj sonrasi cok kan kaybettim muhtemelen kanim yenilendi binbir yalvarmayla kan vermesini isticem bakalim insallah. Rabbim hepimize nasip etsin. Olmazsada hamd eder hakkimizda hayirli olan buymus deriz yapacak bisey yok. Saglikla imtihan etmesin rabbim ben öncelik olarak bebekleri cok seviyorum ve kokusunu cok ozledim bebegim olsun istiyorum kim nederse desin umrumda degil. Zaten hamile kalirsam kimseye soylemyi düşünmüyorum sizler hariç :)) kayinvalidemden Allah affetsin nefret ediyorum annemin kizlari var diye arkamdan annesinin kizlari var o da kiz dogurur demiş. Allaha havale ediyorum erkek kardesimde var ve annemin 3 tane erkek bebegi ölmüş karninda. Böylesi cahil insanlar var etrafimda gorumcemin 3 kizi oldugu halde hamileligimi duyunca bi liz daha geliyor demis. O kucuk beyinleri yetmiyor tefekkure yetmiyor Allahin vermis oldugu nasipten ötenin olmadigina. Ben bu insanlar icin cocuk doğurmucam elbette kendi yuvami genisletmek bir evlada daha maddi manevi yetecegimizi dusundugum icin dunyaya getirecez insallah. Gorelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Uzun oldu canim icimi doktum biraz kusura bakma.

Biz birbirimizi tanimiyoruz burda ama inaniyorum birbirimizi cok iyi anliyoruz.hatta diyom hep burda daha cok destek gordum etrafimdakiler laf vurma derdine dusmus.inanki ben etrafimdakileri susturmak icin istedim bi oglum olsun.cunku ikinci kizizmda bile cok laf duydum.ben anliyorum seni.sogleme kimseye taki sogle bi 4 aylik olana kadar.hem ben goze de inanirim.istemeyenler ogle bi bakiyo ki gozleri degiyo.dun arkadasim bak ogluma neler aldim diye foto gonderdi.ama kizi da var diyese ogluna aldiklarini bana gosteriyo.tum gun yine agladim.esim kiziyo sen ne takiyon kafana diyo.sende bi laf sogle bak senen daha ugrasiyomu.sutyen de alsaysdin yaz dedi telefonu aldi elime verdi yapamadim.oglan cok kilolu.memeleri var okadar kilolu ki.ben yapamiyom iste.gecen kadin ay gene mi kiz dedi he ki dedim.tuh dedi.bisey diyemedim o an.sonradan keske basindakini niye takiyon inanmiyosan allaha deseydim diyom.kadin cok kapali.iste bogle kafama takip stres yapiyom.hamilelimden hic bisey anlamiyom.benim esim kizlari cok sever dun diyo.kizinin birini istemesen atsan disari nasil olur.dedim hi nasil kiyarim.o karnindakide ayni bunlar gibi iste diyo.onun da cani var.iki kizim cok benzer birbirine oda bogle bunlar gibi olcak diyo.nasil onu istemiyon anlamiyom diyo.istememezlik degil aslinda.degisik bi duygu.sana takma kaynanin lafina digcem bosver dicem ama biliyom ki takiyon kafaya.ben 2009/2015/2017 hamile kaldim.bende de tekli sayi.ama dogum.2010/2015/2108 oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…