Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah cnm.

1-BÜŞRA-1
2-AYGÜL
3-MİRAY
4-EYLEM
5-BÜŞRA-2
6-ZEYNEP
7-SUZAN
8-DUYGU
9-SERAP
10-EBRU
11-KÜBRANUR
1 KİŞİ KALDI İSMİNİ YAZMADIĞIM 404 OKUYORUZ..
canim bu listede @BeyazGelincik2014 ve M MRM01 bu arkadaslar yok gecmis mesajlara baktim okuyamicaz demisler bu arkadaslarin isimleri neyse cikaralim listeden geriye kalan 9 kisiyiz yani 493 tane düşüyor

Merhaba yumurtan geldinden emin misin.yani test positif ciktimi.insallah tutar.

Pırlanta sende bakarmısın kızlarına hangi senelerde hamile kaldın

Merhaba yumurtan geldinden emin misin.yani test positif ciktimi.insallah tutar.
İnşallah gülüm.
evde 2 ayrı markadan test vardı ucuz olan markada t hiç yokken diğerinde belirgindi.aslında işim şansa kaldı çünkü 2 aydır sürekli iki çizgiyi koyu yakalıyamadım.bazı sayfalarda okudum çoğu kişi bu testleri yapınca psikolojik olarakmı bilmiyorum onlarda iki koyu çizgiyi tutduramıyorlarmış.bazısı test yapmayı bırakıp hemen hamile kalmış.bende artık kendim vücut analizi yaparak ve Rabbimin den istiyerek dünü denedim .Gerçi içimden bisey bu ayda hamilelik olmadı diyor bakıcam bekliyip görcez.
Kızlarım aşırı istiyo kız erkek fark etmez bebek istiyorlar büyük Kızım boyna rüya görüyo kardeşini oluyomuş.
Çok uzattım kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…