- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.201
Ben de bilmiyorum @Mirnaz85 hazırlamıştı o biliyordur. Cvp bekleyelimBencede ama listede sadece isim var kime ait bilmiyorum bilen kızlar bir el atın lütfen
Saol cnm benimTamam canım okurum
Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallah cnm.Slmm kizlarr nasilsiniz. Dün itibariyle kürtajdan sonra ilk reglimi oldum 31.gün oldu. Vee hazirliklara basladim tekrar Allahim insallah bu sefer muradima erdirir. Yapacaklarimi yazıyorum. Oncelikle bizler diyetle phmizi yukseltmeye calisiyoruz ama sperm kaliteside önemli esime caksir macunu aldim icinde sperm hizini ve sayisini artiran bitkisel bir kür. Mesir macunu gibi birsey internette eczane yada şifa marketlerde var. Buarada erkek bebek icin derseniz kabul etmezler bebek icin kaliteli sperm lazim hemde icerik olarak zindelik veriyor ve bagisukligi kuvvetlendiriyor. Ingiliz karbonatli suya basladim. Kuru kaysi incir hurma muz kurufasulye et limonata soda mercimek nohut kisaca potasyum sodyum ve alkali agirlikli beslenme... martta deneme yapacaktım ama nisana erteledim birazdaha rahim toparlansin diye. Yesil cay cok onemli kizlar hem alkali hem vajen sivisini artırıyor. Kuru olan arkadaslar size tüyo suyu az ictigimiz icin kuruluk oluyormus.
Simdilik bunlar bismillah deyip basladik beslenmeye buarada kan hesabina takilan arkadaslar 2020 yilina kadar beklemenize gerek yok esinize kan bagisi yaptirin kani tazelenir :) benimki martin ilk haftası hacamat yaptiracak tazelensin kanlar artsin spermler ph lar gelsin ogluşlar prenseslerimizin yanina insallahhh. Onerisi olan eski teyzelerden tuyo alanlar onlarin bilgileri cok mohimmm :) yazin hepberaber deneyelim. Tabiki nasip yalniz bir soz var KADER GAYRETE AŞIKTIR Biz gayret edicez insallah takdir Rabbimin.
Saol cnm benim
Canım sen deneme yaptınmıPik olup çatlayınca 12 saati mi değerlendirince oğlan oluyodu
2 kızınız mı vardı sizin
Beyaz gelincik cikti listeden kizlar 11 kisiydik 10a düştük 444 tane okunacak bu durumdaBen de bilmiyorum @Mirnaz85 hazırlamıştı o biliyordur. Cvp bekleyelim
@suuuus 4716 sanki okuyamıycağını söyledi ama bilmiyorum burdaysa soralım tekrar.Beyaz gelincik cikti listeden kizlar 11 kisiydik 10a düştük 444 tane okunacak bu durumda
Dün hacet namazı kıldım ve denedik artık kısmetimde varsa olur yoksa ben ne yapsamda olmaz.Canım sen deneme yaptınmı
canim bu listede @BeyazGelincik2014 ve M MRM01 bu arkadaslar yok gecmis mesajlara baktim okuyamicaz demisler bu arkadaslarin isimleri neyse cikaralim listeden geriye kalan 9 kisiyiz yani 493 tane düşüyor1-BÜŞRA-1
2-AYGÜL
3-MİRAY
4-EYLEM
5-BÜŞRA-2
6-ZEYNEP
7-SUZAN
8-DUYGU
9-SERAP
10-EBRU
11-KÜBRANUR
1 KİŞİ KALDI İSMİNİ YAZMADIĞIM 404 OKUYORUZ..
Canim o okucak beyazgelincik ve mrm01 okumayanlar evet 9 kisiyiz@suuuus 4716 sanki okuyamıycağını söyledi ama bilmiyorum burdaysa soralım tekrar.
Oda okumuycak diye 9 kişi hesapladım
9 kişi olunca dediğim gibi 8 kişi 493 tane okusun ben 500 okurum.Canim o okucak beyazgelincik ve mrm01 okumayanlar evet 9 kisiyiz
Merhaba yumurtan geldinden emin misin.yani test positif ciktimi.insallah tutar.Dün hacet namazı kıldım ve denedik artık kısmetimde varsa olur yoksa ben ne yapsamda olmaz.
Ne olur dua edin kulun Kula ettidiği dua başkadır
inşallah bu ay tutarda bende sağlıklı hayırlı bir oğluş yaparım
Ben 2014 te hamile kaldım ama kızım var bı kaç tanıdığımda da tekli senelerde hamile olanlar var onlarında erkek bence bununla pek bir ilgisi yok sanırımGaliba kızlar bir bakın ben kızlarına hep tek sayılı sene hamile kaldım benim bu sene hamiş olmam lazım
Kizlar ya öyle birgun gelirmi banada cinsiyet erkekmiş ne yöntem denediniz die soran arkadaşlar olacak mi acaba
Canım sen de denedinmi iki kızına hangi senelerde hamile kaldınİnşallah sanada banada sorarlar bizde en ince ayrıntısına kadar anlatırız canım
Pırlanta sende bakarmısın kızlarına hangi senelerde hamile kaldınDün hacet namazı kıldım ve denedik artık kısmetimde varsa olur yoksa ben ne yapsamda olmaz.
Ne olur dua edin kulun Kula ettidiği dua başkadır
inşallah bu ay tutarda bende sağlıklı hayırlı bir oğluş yaparım
Sende bakarmısın canım benle prenses te tuttu hangi yıllarda kaldın tek sayımı çift sayılardamıCanım sen deneme yaptınmı
İnşallah gülüm.Merhaba yumurtan geldinden emin misin.yani test positif ciktimi.insallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?