Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Belkide stres etkiliyo.yada testlerde sorun var.hayirlisi artik.silinmesini beklemedin yani.hersey nasip kismet ya ben artik ogle goruyorum.ben okadar ugrastim testler diyet felan ve sonuc kiz.suan ablam da hamile.istemiyodu o.iki kizi vardi onun ama yasim gecti diye istemiyodu.yanlislikla hamile haldi.sonuc erkek.nasip kismet hersey.insallah hamile olursun bu ay.dedigin gibi kiz erkek fark etmez herseyin hayirlisi.

Ben 2014 te hamile kaldım ama kızım var bı kaç tanıdığımda da tekli senelerde hamile olanlar var onlarında erkek bence bununla pek bir ilgisi yok sanırım
bencede yok ilk kizima 2010 da kaldim ama eger kadin yumurtasi1 sene kiz 1 sene erkek spermi kabul ederse ona gore dogru cikiyor 2.kizima da 2015 te kaldim hesaplayinca 2018 erkek yilim oluyor insallah ya

Dogum yaptığın yıl mi yoksa hamike kaldigin yıl mı kizlar benim 2015 ağustosta hamile kaldim 2016 da dogum yaptim

Ben üç kızımı da planlayıp yapmadım mesela ilk Kızım da doğum kontrol hapı içiyordum bir gün unutmuştum kızıma hamile kalmışım.
İkinci Kızım da ise ishal olmuştum hapın koruma etkisi olmuyormuş ishalde oda süpriz oldu. 3 kızım da ise şipral ile oldu bunda planlıyom olmuyo. Belkide yaşında etkisi vardır

yaptim canim nasip kismet Rabbim neyi nasip ederse kabulum bu arada canim ilk defa iliskinin ertesi gunu cok islandim ve beyazimsi kremsi birsey oldu anlamadim sence neden oldu
Hayırlısıyla rabbim nasip etsin ınş.oğluna hamile kalirsin.bahsettigin akıntı catladiktan sonraki akıntı.

Prensesim2016 okuyamayacağım kusura bakmayın demiş doğru mu ama öyle okudum ben.
Ben 400 tane okudum sayı 9a düştüyse kaç okuyacağız. Okuyamayan yazsın kızlar.
Evet cnm basim çok ağrıyor gozlerimi acamiyorum belimde öyle bir ağrı varki oturup kalkamiyorum kAnamam var doktor regl oldugumu söyledi çok halsizim beta hcg değerim 9444den 6.1 e düşmüştü sıfırlanması için pazartesi tekrar bakılacak değere inanın çok bitkin ve halsizim o yüzden okuyamiyorum kurtajdan sonra ki 23.gunum 4 gündür kanamam var gecemavisim arkadaşın dediği gibi erken yumurtlama olmuş bnm kürtaj sonrası 20gun de adet oldum bana çok erken gıbı geldi doktor normal olduğunu söyledi

Aa aslinda senin hemen hamile kalman lagzim ozaman.bi gun unuttub diye kalmissan.ben 2ci kizimda bi seneye yakin ugrastim zor oldu.ya ben hapi cok unuturum 4 gun pes pese almadim olur.hic ogle duzenli almam.belki dedim gibi stres den olmuyo oluruna birak.insallah yakinda iyi haberini aliriz.ben bugun bi bebek gordum.ozlemisim bebek kokusunu simdi sabirsizlikla bekliyorum kizimi.zor buyolar ama cokda tatli oluyolar ya.herseye deger.yasiniz gecmeden pes pese yapin kizlar.benim eltim cok pisman 4 cuyu yapmadina.simdi de yasi gecti.44 felan.keske yapsaydim diyo hep.

Arkadaşlar bisey sorcam cok acil sabah cat.igmesi oldum zaten iğneden öncede sancim vardı sağda 24mm yum vardı şimdi uzayan akintim geldi yum catladimiki daha 36 saat yarin aksam olcak ay ne yapayım bana bi akıl verin dr yemi gitsem aksam? Bakdirsam.

Hepinize duacıyım kızlar .evet burda kimseyi tanımıyorum ama dışarda dile getiremediğim oğul özlemini sizlerle paylaşıyorum.hakkınızı helal edin.Rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı oğluşları versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…