Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Git baktir cnm içinde kalmasın ins gönlünce olur

1 sene kiz 1 sene erkek senesi diye hesaplayinca seninkide tutuyor bir arkadas vardi onun arkadasi dusuk yapinca doktor 2017 de yap erkek olur demisti ya bende de kizlar dogru cikiyor sende de

kizlar kiz kardesimde 2016 da hamile kaldi kizi oldu 2017 2.cocuguna hamile kaldi oglu olacak insallah sizlerde bi deneseniz tutuyor mu yontem diye bi baksak

Olsun cnm sen iyi ol da yine okuruz Allahın izniyle. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Kızlar ben bu baş agrisini nasıl gecirebilirim kahve içiyorum ağrı kesici parol içiyorum ama boş etki bile etmiyir goz kapaklarimda tonlarca ağırlık cokmus sanki o derece ağrı var

Bir yerde okumuştum başınız ağrıyorsa vücut susuz kalmıştır su icin diye
Kızlar ben bu baş agrisini nasıl gecirebilirim kahve içiyorum ağrı kesici parol içiyorum ama boş etki bile etmiyir goz kapaklarimda tonlarca ağırlık cokmus sanki o derece ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…