Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yontemi cok anlamadim ama bence tutmuyor 2013 yilimda halime.kaldim kiz. 2017 se kaldim erkek

Kızlar bakın bu takvimde hamile kaldığınız ay ile yaşınızın kesiştiği kutuya bakın yüzde bile vermiş ne kadar doğrudur bilmem ama benim 3 kız tutdu

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-21-18-22-44.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar toplam 8 kişi olduğumuzdan 7 kişiye 555 tane düşüyo.bir kişi 559 okuması lazım ki 4444 olsun.
ben 559 tane salatı tefriciye duamı tamamladım..sizler 555 tane okumanız yeterli...
başında 100 Estağfurullah ve 2 rekat namazımı kıldım ..
şimdi 559 taneside okuyup bitirince yine 2 rekat namazımı kıldım
ben ilk listedeki 11 kişinin isimlerini söyliyerek Namazda duamı yaptım..
Rabbim kabul etsin.
Ellerimizi boş çevirmesin hepimize sağlıklı salih hayırlı erkek evlat nasib etsin.

Allah kabul etsin cnm

Allah kabul etsin cnm kizlar siz nasil okuyosunuz her dk okuyabilirmiyiz abdestli olmak sartmi ven bu yüzden hergun kısıtlı okuyorum sizler nasil okuyoniz

ben cuma gunune kadar bitiremem canim dunde dedim misafirim gelcek bide ezbere bilmiyorum yavas okuyorum diye 150 sini siz okurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…