- 6 Aralık 2017
- 159
- 58
- 13
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.261
Bol karanfilli ve şeker çay iç ama karanfil aromasını iyice çaya versin.Kızlar ben bu baş agrisini nasıl gecirebilirim kahve içiyorum ağrı kesici parol içiyorum ama boş etki bile etmiyir goz kapaklarimda tonlarca ağırlık cokmus sanki o derece ağrı var
Kızlar bakın bu takvimde hamile kaldığınız ay ile yaşınızın kesiştiği kutuya bakın yüzde bile vermiş ne kadar doğrudur bilmem ama benim 3 kız tutducanim senin 3 kiz mi ayni benim gibi
Evet canim 3 kizim varPeki bunlar kizmi.bende tuttu da hep tek sayililarda hamile kalmisim ben 3 kizimada.
Sağo Cnm deneyeceğimBol karanfilli ve şeker çay iç ama karanfil aromasını iyice çaya versin.
Allah bagislasin kizlarini.bende suan 3 kizima hamileyim.istiyomusun sen bitane daha.calismalardamisin sen.kizlarinin yasi kac.allah bitane de oglan nasip eder insallah.her iki meyveyide tatmak guzel olsa gerek.allah gonlune gore verir insallah.Evet canim 3 kizim var
Amin cnm inşallahIns Cnm sağol rabbim kabul eder inşallah dualarimizi sesimizi duyarda sagliklisindan hayırlı bir erkek evlat verir inşallah hepimize
Tamamdır cnm.555 canim
Allah kabul etsin cnmKızlar toplam 8 kişi olduğumuzdan 7 kişiye 555 tane düşüyo.bir kişi 559 okuması lazım ki 4444 olsun.
ben 559 tane salatı tefriciye duamı tamamladım..sizler 555 tane okumanız yeterli...
başında 100 Estağfurullah ve 2 rekat namazımı kıldım ..
şimdi 559 taneside okuyup bitirince yine 2 rekat namazımı kıldım
ben ilk listedeki 11 kişinin isimlerini söyliyerek Namazda duamı yaptım..
Rabbim kabul etsin.
Ellerimizi boş çevirmesin hepimize sağlıklı salih hayırlı erkek evlat nasib etsin.
Kızlar toplam 8 kişi olduğumuzdan 7 kişiye 555 tane düşüyo.bir kişi 559 okuması lazım ki 4444 olsun.
ben 559 tane salatı tefriciye duamı tamamladım..sizler 555 tane okumanız yeterli...
Rabbim kabul etsin.
Ellerimizi boş çevirmesin hepimize sağlıklı salih hayırlı erkek evlat nasib etsin.
Amin cümlemizinkini inşallah kabul etsin.Allah kabul etsin cnm
Her namazdan sonra oturduğun yerde 30 40 tane okusan zaten gün içinde 100 tane den fazla okursun. Bana hafta içi çok gelmiyo .Allah kabul etsin cnm kizlar siz nasil okuyosunuz her dk okuyabilirmiyiz abdestli olmak sartmi ven bu yüzden hergun kısıtlı okuyorum sizler nasil okuyoniz
ben cuma gunune kadar bitiremem canim dunde dedim misafirim gelcek bide ezbere bilmiyorum yavas okuyorum diye 150 sini siz okurmusunuzKızlar toplam 8 kişi olduğumuzdan 7 kişiye 555 tane düşüyo.bir kişi 559 okuması lazım ki 4444 olsun.
Rabbim kabul etsin.
Tamam okuyayım adın neydi .ben cuma gunune kadar bitiremem canim dunde dedim misafirim gelcek bide ezbere bilmiyorum yavas okuyorum diye 150 sini siz okurmusunuz
Şimdi en son sayı 555 dimi. Bir de bitirdikten sonra 2 rekat namaz kıldım demişsin. Hacet namazı mı kıldın. Yani kılarken ona mı niyet ettin. Çok sordum kusura bakma yapmışken tam yapalım.Amin cümlemizinkini inşallah kabul etsin.
Allah razi olsun adim EylemTamam okuyayım adın neydi .
Okuduktan sonra ismin ile sana teslim ederim. Çünkü ben kendi duamı namazımı bitirdim
2011Canım sen de denedinmi iki kızına hangi senelerde hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?