- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.281
Gülüm ne demek Estağfurullah. Ben salati tefriciye duasına başladığım gün zaten duasını namazını kıldım , bitince tekrar namaz yok aslında ben fazladan 2 rekat Allah rızası için kıldım.Şimdi en son sayı 555 dimi. Bir de bitirdikten sonra 2 rekat namaz kıldım demişsin. Hacet namazı mı kıldın. Yani kılarken ona mı niyet ettin. Çok sordum kusura bakma yapmışken tam yapalım.
Isim benzerligi canimKızlar dua okunacak listesinde adı Ebru olan kim ?yani kimin adı isim benzerliği mi diye soruyorum
Siz ne zamana bitirseniz canimKizlar süreyi uzattık zaten bu cumaya kadar degil degilmi K Khvekokusu20 nezmaan olsun
Kimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim benSiz ne zamana bitirseniz canim
Ben suzanKimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim ben
Saol cnm Allah razı olsun bugün 500 ü bitiririm Allahın izniyle yarın da bitirip kılarım namazımı mübarek gün diye cuma bitirmeyi düşünüyorum.Gülüm ne demek Estağfurullah. Ben salati tefriciye duasına başladığım gün zaten duasını namazını kıldım , bitince tekrar namaz yok aslında ben fazladan 2 rekat Allah rızası için kıldım.
Başlarken kılınıyo namaz ama istiyorsan kıl ibadetin fazlası olmaz dimi , 555 taneyi oku 2 rekat kılmak istiyorsan.Allah rızası için kıl.
Ben bugün 500 ü okuyacağım yarın 55 bitirip sana haber veririm. Ben yarın bitireceğim. Cuma mübarek gün o yüzden öyle düşündüm.Kimler okudu bitirdi kimlerin ne kadar kaldi herkes bi yazsinda teslim edin duasini yapayim ben
Rabbim eşimin de gönlüne düşürür de inşallah ben istiyorum hemen ama eşim biraz daha bekleyelim diyor. Hayırlısı olsun inşallahBlack5angel Ben hacet namazını eşim ile korunmasız ilişkiye girceğim gün kıldım.
Bebek planlıyorsan sende ilişki günü hacet namazını kıl Rabbimden iste olur olmaz biz yapalım gerisi Takdiri ilahî
YaşIn kaçRabbim eşimin de gönlüne düşürür de inşallah ben istiyorum hemen ama eşim biraz daha bekleyelim diyor. Hayırlısı olsun inşallah
Elifemm- Az önce kendimde bir ıslaklık hissettim tuvalete gittim günlük pedimde su renginde misket büyüklüğünde sümükümsü bişey vardı.
Sence bu ne olabilir.
Amin canim cumlemizin evet istiyorum ama ilerde cunku kizim kucuk 14 aylik kizlarimin yasi 11 digeri 3 allahim insallah bitanede oglus nasip eder insallah yum gunlerimi takip ediyorum insallah canim rabbim seninde gonlune gore verir insallah 4. Dusunuyor musunAllah bagislasin kizlarini.bende suan 3 kizima hamileyim.istiyomusun sen bitane daha.calismalardamisin sen.kizlarinin yasi kac.allah bitane de oglan nasip eder insallah.her iki meyveyide tatmak guzel olsa gerek.allah gonlune gore verir insallah.
Canim bazen o akinti bende de oluyor gecen ay olmustu yum akintisi oldu bitti bi kac gun sonra ayni akinti tyum cat akintisiydi sen dr a gorundun mu yumurtlama gunu gittinmiOff kızlar ben yine over test yapsammı bu sümüksü akıntı ne olabilirki normalde 10 gün sonra adet olucam yumurtlamış olamam sanırım ama bilemedimde.
Teslim Aldim Allah kabul etsin insallah aminBen suzan
559 tane okudum sana teslim ediyorum Rabbim kabul etsin.
Camasirini ıslatan şeffaf renk akıntı yumurtanın çok yakında catlayacagi belirtisidir evde test varsa yap hemen.stres yapma yumurta catlamadan deneme yapmalısın tekrar yoksa önceki birliktelikten olan spermler dolleyecek.Elifemm- Az önce kendimde bir ıslaklık hissettim tuvalete gittim günlük pedimde su renginde misket büyüklüğünde sümükümsü bişey vardı.
Sence bu ne olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?