Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Niye iğne yaptirdinki canım zaten belirli büyüklüğe gelmiş catlaman yakındır.içine sinmiyorsa tekrar gidip haktır.

A
Elime aldığımda dediğin gibi uzayan su renginde bir akıntı. Ben bugün bol havuç yiyeyim akşama tekrar hacet namazı kılıp ilişkiye gireyim .
Ayy çok heyecanlandım sanki ilk çocuk

Test yaptinmi canim ne durumda
Az önce yaptım yine t c den silik ti benim 2 aydır bu testler hiç koyu olmadı hep azda olsa silik oldu.ama böyle akıntıya Elifemm- deyince dikkat ettim oda bu sabah bayağı bi akıntı halinde geldi elimle elledim uzayan su rengi bi akıntıydı. sanırım benim bu testler dandik zaten doktor bu testler yanılta bilir dedi.

Canim testin markası nedir önceki ilişkiden kaç gün geçti sen bu ay yumurta lara baktirdinmi kaç tane kaç ml diye

Benim size bir sorum olacak benim 3 aydır yumurtlama belirtisi olan akıntım olmuyor çok az oluyor hergun iç çamaşırımda görüyorum tuvalette hiç yok mesela bu neden olabilir sizce akıntı olmaması normal mi

Canim testin markası nedir önceki ilişkiden kaç gün geçti sen bu ay yumurta lara baktirdinmi kaç tane kaç ml diye
Salı günü korunmasız birliktelik oldu ben takvime aldandım biraz 24 günde bir adet oluyom takvim pazartesi yumurtlama günümü gösterdi ama overde bir türlü koyu çizgi olmadı .
Bende salı yapayım dedim martın 4 de adet olucam ama bu sabah gelen sümükümsü akıntı kafamı karıştırdı .
Adette 10 gün kala yumurtlama sanmıyorum .
Benim doktor çok tuaf bir alman doktor zaten üç tane var 4.cüye ne gerek var tarzında konuşup ölçüm yapmadı..yumurtalığımda sorun yok dedi ne ölçtü nede o konuyla ilğili bilği verdi.sanki o büyütmek çocukları.
Yok efendim yaşım 38 yok bundan sonra zaten zor olur falan deyip canımı sıktı.

Takip ettigim bi arkadas var kiz bebek için bircok sey yapti bol sütlü yogurtlu beslenme çattan yaklasik 3 gun önce deneme üstelik asitlik için sirkeli suyla vajinal duş yapmiş. Tahmin edin neyi olacak??? Oğlu olacakmiş.

Senin kanamanın durumun nasıl Cnm bnm başım patlayacak gibi ağrıyor midem bulanıyor bademciklerim sismis kanamam yok denecek kadar az

Amin insallah canim.allah kizlarini sana bagislasin insallah.ben aslinda hep3 yeter dedim esim cok istiyo ama erkeklere gore soglemek kolay.bilemiyorum ben suan yasim da geciyo.hayirlisiyla kizimi bi dogurim duruma bakarim bu kizim da ikinci kizim gibi akilli uslu olursa hemen pesine yaparim.sen yontem felan denemismiydin kizlarinda.yoksa fark etmedigi icin yontem uygulamadinmi

Sanane senmi bakcan deseydin gicik sey.doktorunu degistir.hamileliginde buna gitme.baska doktor bul bence.

Senin bayağı şeyler erkek diyo sonunda erkek çıkmasın, olurmu olur inşallah
Haha nerde kan testine inanmadim ben.kandan ogrendim ben kiz oldugunu.ben kaptirimisim kendimi erkege.mail de kiz yaziyodu.beynimden kaynar sular dokuldu sanki.o ara kizim bagiriyo hic duymuyom yere oturmusum mal mal telefona bakiyom.sonra gittim tabi doktora hala aklimda erkek vardi ama kesin kiz dedi 3 cizgi vardi gosterdi cikinti yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…