- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.301
Niye iğne yaptirdinki canım zaten belirli büyüklüğe gelmiş catlaman yakındır.içine sinmiyorsa tekrar gidip haktır.Arkadaşlar bisey sorcam cok acil sabah cat.igmesi oldum zaten iğneden öncede sancim vardı sağda 24mm yum vardı şimdi uzayan akintim geldi yum catladimiki daha 36 saat yarin aksam olcak ay ne yapayım bana bi akıl verin dr yemi gitsem aksam? Bakdirsam.
Amin cümlemizin kabul olsun tez zamanda inşallahTeslim Aldim Allah kabul etsin insallah amin
Test yaptinmi canim ne durumdaAmin cümlemizin kabul olsun tez zamanda inşallah
Elime aldığımda dediğin gibi uzayan su renginde bir akıntı. Ben bugün bol havuç yiyeyim akşama tekrar hacet namazı kılıp ilişkiye gireyim .Camasirini ıslatan şeffaf renk akıntı yumurtanın çok yakında catlayacagi belirtisidir evde test varsa yap hemen.stres yapma yumurta catlamadan deneme yapmalısın tekrar yoksa önceki birliktelikten olan spermler dolleyecek.
Az önce yaptım yine t c den silik ti benim 2 aydır bu testler hiç koyu olmadı hep azda olsa silik oldu.ama böyle akıntıyaTest yaptinmi canim ne durumda
Canim testin markası nedir önceki ilişkiden kaç gün geçti sen bu ay yumurta lara baktirdinmi kaç tane kaç ml diyeAz önce yaptım yine t c den silik ti benim 2 aydır bu testler hiç koyu olmadı hep azda olsa silik oldu.ama böyle akıntıyaElifemm- deyince dikkat ettim oda bu sabah bayağı bi akıntı halinde geldi elimle elledim uzayan su rengi bi akıntıydı. sanırım benim bu testler dandik zaten doktor bu testler yanılta bilir dedi.
Salı günü korunmasız birliktelik oldu ben takvime aldandım biraz 24 günde bir adet oluyom takvim pazartesi yumurtlama günümü gösterdi ama overde bir türlü koyu çizgi olmadı .Canim testin markası nedir önceki ilişkiden kaç gün geçti sen bu ay yumurta lara baktirdinmi kaç tane kaç ml diye
Senin kanamanın durumun nasıl Cnm bnm başım patlayacak gibi ağrıyor midem bulanıyor bademciklerim sismis kanamam yok denecek kadar azTakip ettigim bi arkadas var kiz bebek için bircok sey yapti bol sütlü yogurtlu beslenme çattan yaklasik 3 gun önce deneme üstelik asitlik için sirkeli suyla vajinal duş yapmiş. Tahmin edin neyi olacak??? Oğlu olacakmiş.
Amin insallah canim.allah kizlarini sana bagislasin insallah.ben aslinda hep3 yeter dedim esim cok istiyo ama erkeklere gore soglemek kolay.bilemiyorum ben suan yasim da geciyo.hayirlisiyla kizimi bi dogurim duruma bakarim bu kizim da ikinci kizim gibi akilli uslu olursa hemen pesine yaparim.sen yontem felan denemismiydin kizlarinda.yoksa fark etmedigi icin yontem uygulamadinmiAmin canim cumlemizin evet istiyorum ama ilerde cunku kizim kucuk 14 aylik kizlarimin yasi 11 digeri 3 allahim insallah bitanede oglus nasip eder insallah yum gunlerimi takip ediyorum insallah canim rabbim seninde gonlune gore verir insallah 4. Dusunuyor musun
Sanane senmi bakcan deseydin gicik sey.doktorunu degistir.hamileliginde buna gitme.baska doktor bul bence.Salı günü korunmasız birliktelik oldu ben takvime aldandım biraz 24 günde bir adet oluyom takvim pazartesi yumurtlama günümü gösterdi ama overde bir türlü koyu çizgi olmadı .
Bende salı yapayım dedim martın 4 de adet olucam ama bu sabah gelen sümükümsü akıntı kafamı karıştırdı .
Adette 10 gün kala yumurtlama sanmıyorum .
Benim doktor çok tuaf bir alman doktor zaten üç tane var 4.cüye ne gerek var tarzında konuşup ölçüm yapmadı..yumurtalığımda sorun yok dedi ne ölçtü nede o konuyla ilğili bilği verdi.sanki o büyütmek çocukları.
Yok efendim yaşım 38 yok bundan sonra zaten zor olur falan deyip canımı sıktı.
Bende tutmuyo bu takvim.keske tutsaydi simdikine erkek gosteriyoKızlar bakın bu takvimde hamile kaldığınız ay ile yaşınızın kesiştiği kutuya bakın yüzde bile vermiş ne kadar doğrudur bilmem ama benim 3 kız tutdu
Aynen haklısın .Aynı şeyi kız kardeşimde söyledi. Aslında böylesi konuşana demek lazımda Neyse susmak altındır.Sanane senmi bakcan deseydin gicik sey.doktorunu degistir.hamileliginde buna gitme.baska doktor bul bence.
Yurtdisinda mi yasiyosun.Aynen haklısın .Aynı şeyi kız kardeşimde söyledi. Aslında böylesi konuşana demek lazımda Neyse susmak altındır.
Senin bayağı şeyler erkek diyo sonunda erkek çıkmasın, olurmu olur inşallahBende tutmuyo bu takvim.keske tutsaydi simdikine erkek gosteriyo
Yurtdisinda mi yasiyosun.[/QUOTE
Evet almanya
Haha nerde kan testine inanmadim ben.kandan ogrendim ben kiz oldugunu.ben kaptirimisim kendimi erkege.mail de kiz yaziyodu.beynimden kaynar sular dokuldu sanki.o ara kizim bagiriyo hic duymuyom yere oturmusum mal mal telefona bakiyom.sonra gittim tabi doktora hala aklimda erkek vardi ama kesin kiz dedi 3 cizgi vardi gosterdi cikinti yoktu.Senin bayağı şeyler erkek diyo sonunda erkek çıkmasın, olurmu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?