Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hangi ülkedesin

Hamileliği kolaylastiran kürlerden denedinmi hiç. Faydasini gorenler oluyor. Doktorlarda bir tuhaf yasinin neyi var 44 yasinda hamile kalan biliyorum.

Evet komşuyuz kız
Haha evet.ne cok isterdim bogle kafa dengi beni anlayan bi arkadasimin olmasini yanimda.benim en iyi arkadasim bile acayip laf vuruyo dun foto gonderiyo bak oglusumu neler aldim diye.kizi da var bu arada.sirf beni gicik etmek icin.oglanlar bi baska oluyo diyo gecende.ablalarimin hepsinin ogluda var kizi da.anlamiyolar beni ne fark eder seninde oglun olmasin diyolar.tac mi takcaklardi oglan olsaydi diyolar.anlamiyolar ki.

Hamileliği kolaylastiran kürlerden denedinmi hiç. Faydasini gorenler oluyor. Doktorlarda bir tuhaf yasinin neyi var 44 yasinda hamile kalan biliyorum.
Ne yalan söyliyim kur yapmadım çünkü hiç hamile kalmada sorun yaşamadım .arkadaşım 37 yaşında menopoza girince kortum yapayım bitane daha dedim sonra keşke demek istemedim.ama 2 aydır olmuyo

Senin kanamanın durumun nasıl Cnm bnm başım patlayacak gibi ağrıyor midem bulanıyor bademciklerim sismis kanamam yok denecek kadar az
Kanama devam cnm cok sukur bugun biraz azaldi ama dunde dahil cok kanamam oldu. Cok diyorum şöyleki çok 1 saate gece orkidi degistirecek kadar iyimi kotumu bilmiyorum. Sen üsutmüşsün galiba cnm. Dikkat et sicak seyler tuket ihlamur iç. Kanama durumunu cok takma herkeste durum farkli olabiliyor.

Ne yalan söyliyim kur yapmadım çünkü hiç hamile kalmada sorun yaşamadım .arkadaşım 37 yaşında menopoza girince kortum yapayım bitane daha dedim sonra keşke demek istemedim.ama 2 aydır olmuyo
O zaman yaşasin soğan kürü :))) denemeni tavsiye ederim

Ablanlar belki üzülme diye diyorlardır.ama dışardakiler niyeyse banada 2.ve 3.kızım da cinsiyeti öğrendiklerinde aa üzülme sağlık olsun seninde damadın olur dediler.iyide belki üzülmedim niye üzülme diyorlar 2 oğlu olana üzülme diyeni duymadım

Ja evet haklisin uzulmeyim diye ogle diyolar.iyi yine ne guzel laf vuran fazla olmamis.esim de diyo ki belki allah sana bunu etrafindakileri gor diye kiz verdi diyo.en yakin arkadasin bile laf vuruyosa.arkadaslarini dogru secememisin diyo.ama ben takmiyom laflari okadar.soglesinler.amaan.aslinda evet uzulcek bisey yok gercekten allaha cok sukur sagliklilar.insallah bi tane de oglusumuz olur.insallah en kisa zamanda guzel haberlerini okuruz burda.

Elifem sen şeffaf akıntıyı görüncemi birliktelik oldu

Hiç fırsat bulup soramadım sana canım uzayan akıntıyı görüptemi oldu yoksa şeffaf akıntıyı görüpmü

Kızlar ben çok kararsızım banada akıl verin çok değişken yapım var bugün evet 4 cüyü yapacam diyorum akşam oluyor vazgeçiyorum sabah kalkıyorum tamam karar verdim yapacam diyorum ne olacak bu halim zaten babam duysa benim kafamın etini yer artık

Anladım cnm tabiki herkesin bünyesi bır değildir bünyeye bağlı bir durum haklısın üşüttüm evet terledim terim ustumde soğudu bu hale geldim nane limon kaymatip içiyorum

Haha komik.sen bilirsin cocuklari seviyosan yap ama cok zorlaniyom bakamiyom sabrim yok dersen yapma.kizlarinla mutlu mesut yasa bosver.kisi den kisiye degisiyo yani ben mesela geceleri cok zorlaniyom kalkamiyom uykuya duskunum herhalde biraz.ama yapcaksanda hemen yap kizin buyumus sukur.allah gonlundekini verir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…