- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.321
Hangi ülkedesinHaha nerde kan testine inanmadim ben.kandan ogrendim ben kiz oldugunu.ben kaptirimisim kendimi erkege.mail de kiz yaziyodu.beynimden kaynar sular dokuldu sanki.o ara kizim bagiriyo hic duymuyom yere oturmusum mal mal telefona bakiyom.sonra gittim tabi doktora hala aklimda erkek vardi ama kesin kiz dedi 3 cizgi vardi gosterdi cikinti yoktu.
Evet komşuyuz kızAy yakiniz aslinda ben belcika.
Hamileliği kolaylastiran kürlerden denedinmi hiç. Faydasini gorenler oluyor. Doktorlarda bir tuhaf yasinin neyi var 44 yasinda hamile kalan biliyorum.Salı günü korunmasız birliktelik oldu ben takvime aldandım biraz 24 günde bir adet oluyom takvim pazartesi yumurtlama günümü gösterdi ama overde bir türlü koyu çizgi olmadı .
Bende salı yapayım dedim martın 4 de adet olucam ama bu sabah gelen sümükümsü akıntı kafamı karıştırdı .
Adette 10 gün kala yumurtlama sanmıyorum .
Benim doktor çok tuaf bir alman doktor zaten üç tane var 4.cüye ne gerek var tarzında konuşup ölçüm yapmadı..yumurtalığımda sorun yok dedi ne ölçtü nede o konuyla ilğili bilği verdi.sanki o büyütmek çocukları.
Yok efendim yaşım 38 yok bundan sonra zaten zor olur falan deyip canımı sıktı.
Haha evet.ne cok isterdim bogle kafa dengi beni anlayan bi arkadasimin olmasini yanimda.benim en iyi arkadasim bile acayip laf vuruyo dun foto gonderiyo bak oglusumu neler aldim diye.kizi da var bu arada.sirf beni gicik etmek icin.oglanlar bi baska oluyo diyo gecende.ablalarimin hepsinin ogluda var kizi da.anlamiyolar beni ne fark eder seninde oglun olmasin diyolar.tac mi takcaklardi oglan olsaydi diyolar.anlamiyolar ki.Evet komşuyuz kız
Ne yalan söyliyim kur yapmadım çünkü hiç hamile kalmada sorun yaşamadım .arkadaşım 37 yaşında menopoza girince kortum yapayım bitane daha dedim sonra keşke demek istemedim.ama 2 aydır olmuyoHamileliği kolaylastiran kürlerden denedinmi hiç. Faydasini gorenler oluyor. Doktorlarda bir tuhaf yasinin neyi var 44 yasinda hamile kalan biliyorum.
Kanama devam cnm cok sukur bugun biraz azaldi ama dunde dahil cok kanamam oldu. Cok diyorum şöyleki çok 1 saate gece orkidi degistirecek kadar iyimi kotumu bilmiyorum. Sen üsutmüşsün galiba cnm. Dikkat et sicak seyler tuket ihlamur iç. Kanama durumunu cok takma herkeste durum farkli olabiliyor.Senin kanamanın durumun nasıl Cnm bnm başım patlayacak gibi ağrıyor midem bulanıyor bademciklerim sismis kanamam yok denecek kadar az
O zaman yaşasin soğan kürü :))) denemeni tavsiye ederimNe yalan söyliyim kur yapmadım çünkü hiç hamile kalmada sorun yaşamadım .arkadaşım 37 yaşında menopoza girince kortum yapayım bitane daha dedim sonra keşke demek istemedim.ama 2 aydır olmuyo
Ablanlar belki üzülme diye diyorlardır.ama dışardakiler niyeyse banada 2.ve 3.kızım da cinsiyeti öğrendiklerinde aa üzülme sağlık olsun seninde damadın olur dediler.iyide belki üzülmedim niye üzülme diyorlar 2 oğlu olana üzülme diyeni duymadımHaha evet.ne cok isterdim bogle kafa dengi beni anlayan bi arkadasimin olmasini yanimda.benim en iyi arkadasim bile acayip laf vuruyo dun foto gonderiyo bak oglusumu neler aldim diye.kizi da var bu arada.sirf beni gicik etmek icin.oglanlar bi baska oluyo diyo gecende.ablalarimin hepsinin ogluda var kizi da.anlamiyolar beni ne fark eder seninde oglun olmasin diyolar.tac mi takcaklardi oglan olsaydi diyolar.anlamiyolar ki.
Zaten bu ayda olmazsa yapsam iyi olur .doktor 3 aylık bitkisel hap verdi hamile kalmamı kolaylaştırurmış henüz başlamadım.O zaman yaşasin soğan kürü :))) denemeni tavsiye ederim
Ja evet haklisin uzulmeyim diye ogle diyolar.iyi yine ne guzel laf vuran fazla olmamis.esim de diyo ki belki allah sana bunu etrafindakileri gor diye kiz verdi diyo.en yakin arkadasin bile laf vuruyosa.arkadaslarini dogru secememisin diyo.ama ben takmiyom laflari okadar.soglesinler.amaan.aslinda evet uzulcek bisey yok gercekten allaha cok sukur sagliklilar.insallah bi tane de oglusumuz olur.insallah en kisa zamanda guzel haberlerini okuruz burda.Ablanlar belki üzülme diye diyorlardır.ama dışardakiler niyeyse banada 2.ve 3.kızım da cinsiyeti öğrendiklerinde aa üzülme sağlık olsun seninde damadın olur dediler.iyide belki üzülmedim niye üzülme diyorlar 2 oğlu olana üzülme diyeni duymadım
Limon suyuna tuz at iç çok etkiliKızlar ben bu baş agrisini nasıl gecirebilirim kahve içiyorum ağrı kesici parol içiyorum ama boş etki bile etmiyir goz kapaklarimda tonlarca ağırlık cokmus sanki o derece ağrı var
Elifem sen şeffaf akıntıyı görüncemi birliktelik olduCamasirini ıslatan şeffaf renk akıntı yumurtanın çok yakında catlayacagi belirtisidir evde test varsa yap hemen.stres yapma yumurta catlamadan deneme yapmalısın tekrar yoksa önceki birliktelikten olan spermler dolleyecek.
Tek sayılarda kalmışsın2011
2017
Hiç fırsat bulup soramadım sana canım uzayan akıntıyı görüptemi oldu yoksa şeffaf akıntıyı görüpmüHaha evet.ne cok isterdim bogle kafa dengi beni anlayan bi arkadasimin olmasini yanimda.benim en iyi arkadasim bile acayip laf vuruyo dun foto gonderiyo bak oglusumu neler aldim diye.kizi da var bu arada.sirf beni gicik etmek icin.oglanlar bi baska oluyo diyo gecende.ablalarimin hepsinin ogluda var kizi da.anlamiyolar beni ne fark eder seninde oglun olmasin diyolar.tac mi takcaklardi oglan olsaydi diyolar.anlamiyolar ki.
Anladım cnm tabiki herkesin bünyesi bır değildir bünyeye bağlı bir durum haklısın üşüttüm evet terledim terim ustumde soğudu bu hale geldim nane limon kaymatip içiyorumKanama devam cnm cok sukur bugun biraz azaldi ama dunde dahil cok kanamam oldu. Cok diyorum şöyleki çok 1 saate gece orkidi degistirecek kadar iyimi kotumu bilmiyorum. Sen üsutmüşsün galiba cnm. Dikkat et sicak seyler tuket ihlamur iç. Kanama durumunu cok takma herkeste durum farkli olabiliyor.
Sogsn kuru çok kötüydü etkisini bilmem ama 1gun ac karnına içtim ıkinci gün de içtim az daha istifistifra ediyodum sonrasında zaten gebe oldugumu öğrendim oda boş gebelik le sonuçlandıO zaman yaşasin soğan kürü :))) denemeni tavsiye ederim
Deniyecem Cnm çok sağol duymamıştım hicLimon suyuna tuz at iç çok etkili
Haha komik.sen bilirsin cocuklari seviyosan yap ama cok zorlaniyom bakamiyom sabrim yok dersen yapma.kizlarinla mutlu mesut yasa bosver.kisi den kisiye degisiyo yani ben mesela geceleri cok zorlaniyom kalkamiyom uykuya duskunum herhalde biraz.ama yapcaksanda hemen yap kizin buyumus sukur.allah gonlundekini verir insallah.Kızlar ben çok kararsızım banada akıl verin çok değişken yapım var bugün evet 4 cüyü yapacam diyorum akşam oluyor vazgeçiyorum sabah kalkıyorum tamam karar verdim yapacam diyorumne olacak bu halim zaten babam duysa benim kafamın etini yer artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?