- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.541
Yaşın kaç bence çok ara verme düşünüyor san bak ben şu an çok kararsızım yaparsam pişman olacam yapmazsam pişman olacamHayir canim kazayla olan bi iliskiydi adetimin bittigi gun korunmasiz iliskim olmustu. O zamanlar 21 gune bir regl olurdum 4.gun regl bitmisti sanirim benim yumurta 2 veya 3 gun sonra catladi cok iyi hatirliyorum catlama sivisini 2 veya 3.gun olmustu kismet canim
Amin cnm inşallah rabbim sagliklisiyla bu sefer hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah8.gündeyim canim hala leke geliyor. Sabirla bitmesini bekliyorum. Burda yazilanlardan kurtajdan sonraki ikinci adetin gec oldugunu okudum biraz canim skldı insallah bizde öyle olmazherseyide cok takmak istemiyorum aslında bu ay beslenmemize cok dikkat ediyorum nisanda denicez insallah.
tutmazsa o zaman hüsran olur benim için
Insallah tutar 1 yıldır bebek düşuncesi beynimi cok yordu. Rabbim bekletmesin bekleyenlerinde yardimcisi olsun aminn
Bilmiyorum bu kararsızlık öldürecek beni fikrimce adetim bitse korunmaycaz olursa olur olmazsa nisanda tedaviye basliyacm yarin doktorla konusacsm bebek konusunu zaten bu arada patoloji raporumda çıkmış kan pihtilasmasi falan olsa onda belli olurmu acaba bilmiyorum yarın doktora onuda gosterecem
Yaşım 33 canım hayırlısı ama bu yıl istemiyorum cocuklar yoruyor benı sen ne zaman düşünüyorsunYaşın kaç bence çok ara verme düşünüyor san bak ben şu an çok kararsızım yaparsam pişman olacam yapmazsam pişman olacam
Benim tam belli degil sonbaharda düşünüyorum bakalım açıkçası korkuyorum buda kız olursaYaşım 33 canım hayırlısı ama bu yıl istemiyorum cocuklar yoruyor benı sen ne zaman düşünüyorsun
Burda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.Arladaslar benm hafta ortasi 6 haftam bitiyor 7.Haftaya giriyorum. Sadece beta baktirdim 4500 cikti 5 haftalikken tam nasil sizce kizlar yorumlarinizi bekliyorum.7.haftaya girince bu hafta icon dr a gitmeyi dusunuyorum ne dersiniz?
Ayy oğlun dedin ya bi tuhaf oldum. Benim kızım oldu canim ilki de kızdı. Üç Aylık olduk şükür. Inşallah 3. Istiyorum biraz büyüsün sorunlu geçiyo hamilelikBitane daha dusunuyosan bosver kiloyu.bi tane daha yap hepsini bir verirsin.hem emziriyosun hic diyet yapma.kac aylik oldu oglun.
Canim eminim tam olarak bilgi sahibi olunmadigi icin cvp verilmemistir. Insallah haftaya bebişinin pit pit larini duyarsin ayricaaa ben cok sevindim hamileligine Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsinBurda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
Intermete yazincada hersey cikiyor ama buraya yazmamdaki maksat birbirimiz icin dualar ettik. Burda guzel dileklerde bulunduk..ve cogu arkadas yeni hamile ya da yeni dogum yapmis bir sorayim heyecanimi paylasayim demistim..
Tesekkurler herkese :/
Cnm kusura bakma gördüm sorunu ama kızım ağladığı icin unuttum cvp vermeyi hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek bebisin olur rabbim hamileligini kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın melegini bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuşBurda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
Intermete yazincada hersey cikiyor ama buraya yazmamdaki maksat birbirimiz icin dualar ettik. Burda guzel dileklerde bulunduk..ve cogu arkadas yeni hamile ya da yeni dogum yapmis bir sorayim heyecanimi paylasayim demistim..
Ayy ne güzel yaa ben n hala olmadım bee adet olmak istiyorum kendimi şiş hissediyorum. Bende de oluyo yum. Akıntısı ama kırmızı yok yaa. Takibe başla bakalım tanı vücudunuDoğumdan sonraki ilk adetimi nihayet oldum. B Beybipattis geçen bahsettiğim yum akıntısıymış meğersem.Anlamadığım şey adet olana kadar hep akıntım oldu yumurta akına yakın gibiydi.Akıntım anca bugün adete dönüştü.Bakalım yum takibini nasıl yapıcam.Biraz kendimi tanımam lazım.Sen ne durumdasın canım
Canim yeni gördüm mesajını yoksa niye yazmayalim. Hayırlı olsun tekrar. Ben hcg degerimi hatırlamıyorum ama 6 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor acele etme inşallah rabbim gonlundekini nasip etsin hayirlisiylaBurda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
Canım sendin değil mi anneannesinin rüya görmesine göre hamile kalacak olan? O nasıl oluyor merak ettim biraz bahseder misin?Kızlar eşim dün arkadaşının eşinin hamile olduğunu ve oglu olacağını söyledi iki kızları varmış ALlahım bize de isteyen herkese nasip eder inşallah bir yanım çok istiyor bir yanım yok kızların sana yeter diyor ben ne yapacam Kızlar bu kararsızlık insanı bitiriyor bazı arkadaşlarımıza bakıyorum istiyor ve deneme yapıyor ve bende böyle bön bön bakıyorum
Yok annemin rüya görmesini bekliyorum.anneannem benim 1 kızım varken rüya gördü bana senin 3 kızın olacak dediCanım sendin değil mi anneannesinin rüya görmesine göre hamile kalacak olan? O nasıl oluyor merak ettim biraz bahseder misin?
Ay canim allah sogletmis bak.insallah bitane de oglusun.kiz ben senin oglun var zanediyodum ama.seninkide mi kiz di.sen yontem felan denemismiydin ikinci kizinda.yap tabi bitane daha kizin da buyusun de biraz.allah gonlundekini verir insallah.Ayy oğlun dedin ya bi tuhaf oldum. Benim kızım oldu canim ilki de kızdı. Üç Aylık olduk şükür. Inşallah 3. Istiyorum biraz büyüsün sorunlu geçiyo hamilelik
Merhaba bende okudum mesajini ama beta dan anlamadigim icin bisey yazmadim.insallah haftaya bebisini gorursun.allah gonlundekini verir insallah.rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nasip eder insallah.Burda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
Canim msj görmüştüm ama pek bilgim olmadığı için yorum yazamazdım zaten 5.haftada kese görünür 6 haftalık kalp atışı duyulur bazı bebeklerin 7. Haftada duyulur vajinal ultrasonla daha erken haftalarda duyulur canim yumurta çatlama günü mu den edin.Allahım gönlüne göre versin sağlıkla kucağına alırsın i nsalllahBurda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?