Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaşın kaç bence çok ara verme düşünüyor san bak ben şu an çok kararsızım yaparsam pişman olacam yapmazsam pişman olacam

Amin cnm inşallah rabbim sagliklisiyla bu sefer hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah

Prensesim2016 sen düşünüyormusun cnm yakinlarda. Ya @MRM01 ne yaptin canim sen varmi gelisme
Bilmiyorum bu kararsızlık öldürecek beni fikrimce adetim bitse korunmaycaz olursa olur olmazsa nisanda tedaviye basliyacm yarin doktorla konusacsm bebek konusunu zaten bu arada patoloji raporumda çıkmış kan pihtilasmasi falan olsa onda belli olurmu acaba bilmiyorum yarın doktora onuda gosterecem

Doğumdan sonraki ilk adetimi nihayet oldum. B Beybipattis geçen bahsettiğim yum akıntısıymış meğersem.Anlamadığım şey adet olana kadar hep akıntım oldu yumurta akına yakın gibiydi.Akıntım anca bugün adete dönüştü.Bakalım yum takibini nasıl yapıcam.Biraz kendimi tanımam lazım.Sen ne durumdasın canım

Arladaslar benm hafta ortasi 6 haftam bitiyor 7.Haftaya giriyorum. Sadece beta baktirdim 4500 cikti 5 haftalikken tam nasil sizce kizlar yorumlarinizi bekliyorum.7.haftaya girince bu hafta icon dr a gitmeyi dusunuyorum ne dersiniz?
Burda ki tum arkadaslara sorumu sordum cevap gelmedi ama ben soyleyeyim. Gittim bugun tahmini 5 hafta 5 gunluk daha kucuk dedi.keseyi gorduk haftaya da insallah bebisi goruruz dedi.
Intermete yazincada hersey cikiyor ama buraya yazmamdaki maksat birbirimiz icin dualar ettik. Burda guzel dileklerde bulunduk..ve cogu arkadas yeni hamile ya da yeni dogum yapmis bir sorayim heyecanimi paylasayim demistim..
Tesekkurler herkese :/

Son düzenleme:
Bitane daha dusunuyosan bosver kiloyu.bi tane daha yap hepsini bir verirsin.hem emziriyosun hic diyet yapma.kac aylik oldu oglun.
Ayy oğlun dedin ya bi tuhaf oldum. Benim kızım oldu canim ilki de kızdı. Üç Aylık olduk şükür. Inşallah 3. Istiyorum biraz büyüsün sorunlu geçiyo hamilelik

Canim eminim tam olarak bilgi sahibi olunmadigi icin cvp verilmemistir. Insallah haftaya bebişinin pit pit larini duyarsin ayricaaa ben cok sevindim hamileligine Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin

Cnm kusura bakma gördüm sorunu ama kızım ağladığı icin unuttum cvp vermeyi hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek bebisin olur rabbim hamileligini kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın melegini bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Ayy ne güzel yaa ben n hala olmadım bee adet olmak istiyorum kendimi şiş hissediyorum. Bende de oluyo yum. Akıntısı ama kırmızı yok yaa. Takibe başla bakalım tanı vücudunu

Canim yeni gördüm mesajını yoksa niye yazmayalim. Hayırlı olsun tekrar. Ben hcg degerimi hatırlamıyorum ama 6 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor acele etme inşallah rabbim gonlundekini nasip etsin hayirlisiyla

Canım sendin değil mi anneannesinin rüya görmesine göre hamile kalacak olan? O nasıl oluyor merak ettim biraz bahseder misin?

Ayy oğlun dedin ya bi tuhaf oldum. Benim kızım oldu canim ilki de kızdı. Üç Aylık olduk şükür. Inşallah 3. Istiyorum biraz büyüsün sorunlu geçiyo hamilelik
Ay canim allah sogletmis bak.insallah bitane de oglusun.kiz ben senin oglun var zanediyodum ama.seninkide mi kiz di.sen yontem felan denemismiydin ikinci kizinda.yap tabi bitane daha kizin da buyusun de biraz.allah gonlundekini verir insallah.

Merhaba bende okudum mesajini ama beta dan anlamadigim icin bisey yazmadim.insallah haftaya bebisini gorursun.allah gonlundekini verir insallah.rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nasip eder insallah.

Canim msj görmüştüm ama pek bilgim olmadığı için yorum yazamazdım zaten 5.haftada kese görünür 6 haftalık kalp atışı duyulur bazı bebeklerin 7. Haftada duyulur vajinal ultrasonla daha erken haftalarda duyulur canim yumurta çatlama günü mu den edin.Allahım gönlüne göre versin sağlıkla kucağına alırsın i nsalllah

Merhaba kızlar ben geldim hastaneden patoloji raporum temiz çıktı muayene oldum rahimde temizmis yanı hiçbir sorunum yok sadece gebelik için ıki ay bekle dedi doktorum nisanda başlayacambaşlayacam denemelere inşallah hayırlısı olsun hepimizin hakkında insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…