- 8 Ekim 2012
- 232
- 257
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.561
Inşallah Cnm rabbim gonlundekini nasibin etsinSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Merhabalar allah yavrularini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.insallah gonlundekini verir rabbimSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Ayy ne güzel Allah gönlünüze gore versin bir degil ikisi erkek olur ınsallah özel bir yöntem denedinizmi birde bebeklerne tarafta benimde ikizimolur ınsallah annem dogurmusSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Ne güzelll. Hayirli olsunSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Ay ne guzel. Ailenizde var miydi yada klomen benzeri bir ilac kullanmismiydinizSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Rabbim sagsalim kucagina da almayi nasip etsin insallahSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Amin canım bütün isteyen annelerinInşallah Cnm rabbim gonlundekini nasibin etsin
Ailede de yok ilaç da kullanmadım erkek bebiş için üçüncü yü istemistik Rabbim iki tane verdiAy ne guzel. Ailenizde var miydi yada klomen benzeri bir ilac kullanmismiydiniz
Rabbim gonlunuzdekini sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah
sagol canimNe güzelll. Hayirli olsun
Yok canım hiç bir yöntem yok ikiside göbeğimin altında inşallah ikiz olur gönlünce olsunAyy ne güzel Allah gönlünüze gore versin bir degil ikisi erkek olur ınsallah özel bir yöntem denedinizmi birde bebeklerne tarafta benimde ikizimolur ınsallah annem dogurmus
Nasıl rüyalar görmesi gerekiyor peki canım?Yok annemin rüya görmesini bekliyorum.anneannem benim 1 kızım varken rüya gördü bana senin 3 kızın olacak dedi
Hayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versinSelam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Canım o bahsetti Dr a ne zaman gidiyorsunHayırlı olsun canım. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Maşallah canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah biri erkektirYok canım hiç bir yöntem yok ikiside göbeğimin altında inşallah ikiz olur gönlünce olsun
Inşallah canım hepimize nasip etsin Allahım.Ay canim allah sogletmis bak.insallah bitane de oglusun.kiz ben senin oglun var zanediyodum ama.seninkide mi kiz di.sen yontem felan denemismiydin ikinci kizinda.yap tabi bitane daha kizin da buyusun de biraz.allah gonlundekini verir insallah.
Hayırlı olsun arkadaşım hosgeldin aramıza. Insaallah ikiz oglanlarin olur bizlere de göster Rabbimmm.Selam kızlar buraya ilk kez yazıyorum biri 9 küçük 2yasinda kızlarım üçümcÜ istedki erkek için 2hafta önce doktora gittim ikizlerin olacak deyince şok oldum Rabbim nelere kadirsin inşallah biri erkek tır
Canım kaç tane okudun bişey demedin.Tabiki memnuniyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?