Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhabalar allah yavrularini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.insallah gonlundekini verir rabbim

Ayy ne güzel Allah gönlünüze gore versin bir degil ikisi erkek olur ınsallah özel bir yöntem denedinizmi birde bebeklerne tarafta benimde ikizimolur ınsallah annem dogurmus

Ne güzelll. Hayirli olsun

Ay ne guzel. Ailenizde var miydi yada klomen benzeri bir ilac kullanmismiydiniz
Rabbim gonlunuzdekini sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah

Ayy ne güzel Allah gönlünüze gore versin bir degil ikisi erkek olur ınsallah özel bir yöntem denedinizmi birde bebeklerne tarafta benimde ikizimolur ınsallah annem dogurmus
Yok canım hiç bir yöntem yok ikiside göbeğimin altında inşallah ikiz olur gönlünce olsun

Ay canim allah sogletmis bak.insallah bitane de oglusun.kiz ben senin oglun var zanediyodum ama.seninkide mi kiz di.sen yontem felan denemismiydin ikinci kizinda.yap tabi bitane daha kizin da buyusun de biraz.allah gonlundekini verir insallah.
Inşallah canım hepimize nasip etsin Allahım.
Ben çok güzel diyet yaptım süt ürünleri tüketmedim. Birkaç ay öncesinden takip yaptım.esime kahve icirdim hep wc de soğuk su kullanmasını söyledim vs. Denediğim ay Son testi yaptım 12 saate çatlama si lazımdı. Stres mi yaptım bilemiyorum geç catladi ki kızım oldu çok şükür yine de. Yani yarım yamalak denemiş oldum. Allah kısmet ederse 3. Bebekte diyet falan düşünmüyorum sadece takip ve çatlar çatlamaz tek iliski . nasibimizde varsa olacaktır oğlumuz zaten

Hayırlı olsun arkadaşım hosgeldin aramıza. Insaallah ikiz oglanlarin olur bizlere de göster Rabbimmm.
Yöntem falan denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…