- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.581
Nasip kismet hersey ya olmayinci olmuyor.allah hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin.insallah birde oglusumuz olur bizimde isteyen herkezinde.Inşallah canım hepimize nasip etsin Allahım.
Ben çok güzel diyet yaptım süt ürünleri tüketmedim. Birkaç ay öncesinden takip yaptım.esime kahve icirdim hep wc de soğuk su kullanmasını söyledim vs. Denediğim ay Son testi yaptım 12 saate çatlama si lazımdı. Stres mi yaptım bilemiyorum geç catladi ki kızım oldu çok şükür yine de. Yani yarım yamalak denemiş oldum. Allah kısmet ederse 3. Bebekte diyet falan düşünmüyorum sadece takip ve çatlar çatlamaz tek iliski . nasibimizde varsa olacaktır oğlumuz zaten
Amin cümlemize insaallahNasip kismet hersey ya olmayinci olmuyor.allah hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin.insallah birde oglusumuz olur bizimde isteyen herkezinde.
Ya mesela annemin gözünde gelinlik yüzük erkektirNasıl rüyalar görmesi gerekiyor peki canım?
Canim mirnaz85 bitirmemisti 2 gu ne bitiririm demisti ama yazmadi sanirim hala ben sık sık girip bakiyorum ama goremedimKızlar duamiz yapıldı mi salati tefriciye bitirmeyen kaldı mi
10 saat öncesinde kizi olan arkadaşimiz var.Y kromozomu X kromozomundan daha hizli oldugu icin yumurtlama gununden 2 gun once yada 1 gun once iliskiye girmek yuksdk ihtimalle erkek bebek oluyo ama yumurtlama gununden cok once iliskiye girildiyse X kromozomu Y kromozomu geciyo
Şimdi geldim canım sıramı bekliyorum bakalım ne diyecekCanım o bahsetti Dr a ne zaman gidiyorsun
Aa bende gelinlik kız sanıyordum canım. Demek ki değişiyormuşYa mesela annemin gözünde gelinlik yüzük erkektir
Canim sen nerdesinŞimdi geldim canım sıramı bekliyorum bakalım ne diyecek
Amerika canım 8 saat gerideyiz bizCanim sen nerdesin
Merakla bekliyorum canim dr ne dicek. Buarada dr türkmüAmerika canım 8 saat gerideyiz biz
Benimde pazartesi günü 66.95 cıktı doktor 3 yada 4 haftalık gebelik var dedi daha çok yeni dedi ultrasonda ve alttan muayenede KESE GÖZÜKMEDİ. Cumartesi günü tekrardan çağırdı doktor. Daha çok yeni artar inşallah bence sende doktoru ihmal etme Allah sağlıklı bişekilde kucağına vermeyi nasip etsin inşallahKizlar kan testi sonucuma gore 5 haftalik hamilelik degerim 59.12 internetten baktimda deger dusuk siz ne dersiniz kardesimde artar haftaya doktora git abla dedi
Benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor sende de oluyor mu kan değerlerimiz yakınmış. Senin son Adet tarihin ne zaman??Kizlar kan testi sonucuma gore 5 haftalik hamilelik degerim 59.12 internetten baktimda deger dusuk siz ne dersiniz kardesimde artar haftaya doktora git abla dedi
canim ben dusuk yaptim maalesef umarim saglikla bebegini kucagina alirsinBenim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyor sende de oluyor mu kan değerlerimiz yakınmış. Senin son Adet tarihin ne zaman??
Türk canım. Açıkça sordum ben erkek bebek için yöntem denemek istiyorum ne dersiniz diye. Önce yöntemi yok falan dedi. Ama sonra ben biraz anlattım yumurtlama günü muhabbetini. İnternette okudum Y’ler hızlı ama kısa ömürlü, X’ler yavaş ama uzun ömürlü diye dedim. Evet bu doğru dedi. Sonra kızıma ovulasyondan 3 gün önceki ilişkiyle hamile kaldığımı falan anlatınca kendisi artık benim ısrarlarıma dayanamadı. Fakat bildiğimizden farklı birşey söylemedi. Sabirinin dediklerine benzer şeyler söyledi. Ovulasyon testiyle takip yapıp yumurta çatlar çatlamaz ilişkiye gir dedi. Pik yaptıktan sonra hafif silindiği an dedi. İstersen hemen ertesi gün bi kere daha gir dedi. Sabah yumurtan çatlarsa hemen sabahına ilişkiye gir akşamı bekleme, istersen bi kerede akşamına gir dedi. Diğerleri hep korunmalı.Merakla bekliyorum canim dr ne dicek. Buarada dr türkmü
L Lilarengim1 yanlış bilmiyorsam birtek sen kalmıştın salatı tefriciye duayı tamamlamıyan ne yaptın bittimi
çok geçiş olsun inşallah nice sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur benim yakınım kaç düşük yaptı sonra oldu çocuğu ümidinizi kesmeyincanim ben dusuk yaptim maalesef umarim saglikla bebegini kucagina alirsin
Tüm doktorlar ayni seyi düşünüyor. Benimde mrk ettiğim şey spermin yumurtaya ulasmasi ve yumurtanın içine girmesinin ne kadar sürede olduğu..Türk canım. Açıkça sordum ben erkek bebek için yöntem denemek istiyorum ne dersiniz diye. Önce yöntemi yok falan dedi. Ama sonra ben biraz anlattım yumurtlama günü muhabbetini. İnternette okudum Y’ler hızlı ama kısa ömürlü, X’ler yavaş ama uzun ömürlü diye dedim. Evet bu doğru dedi. Sonra kızıma ovulasyondan 3 gün önceki ilişkiyle hamile kaldığımı falan anlatınca kendisi artık benim ısrarlarıma dayanamadı. Fakat bildiğimizden farklı birşey söylemedi. Sabirinin dediklerine benzer şeyler söyledi. Ovulasyon testiyle takip yapıp yumurta çatlar çatlamaz ilişkiye gir dedi. Pik yaptıktan sonra hafif silindiği an dedi. İstersen hemen ertesi gün bi kere daha gir dedi. Sabah yumurtan çatlarsa hemen sabahına ilişkiye gir akşamı bekleme, istersen bi kerede akşamına gir dedi. Diğerleri hep korunmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?