- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.601
Aynen canım bende cok merak ediyorum kac saat veya kac dk olduğu bence çatlama olur olmaz ilişki olmalıTüm doktorlar ayni seyi düşünüyor. Benimde mrk ettiğim şey spermin yumurtaya ulasmasi ve yumurtanın içine girmesinin ne kadar sürede olduğu..
Valla Süpersiniz canım güzel bilgiler diyet cinsel perhiz falan bilgi aldın mı fitilide sordun muTürk canım. Açıkça sordum ben erkek bebek için yöntem denemek istiyorum ne dersiniz diye. Önce yöntemi yok falan dedi. Ama sonra ben biraz anlattım yumurtlama günü muhabbetini. İnternette okudum Y’ler hızlı ama kısa ömürlü, X’ler yavaş ama uzun ömürlü diye dedim. Evet bu doğru dedi. Sonra kızıma ovulasyondan 3 gün önceki ilişkiyle hamile kaldığımı falan anlatınca kendisi artık benim ısrarlarıma dayanamadı. Fakat bildiğimizden farklı birşey söylemedi. Sabirinin dediklerine benzer şeyler söyledi. Ovulasyon testiyle takip yapıp yumurta çatlar çatlamaz ilişkiye gir dedi. Pik yaptıktan sonra hafif silindiği an dedi. İstersen hemen ertesi gün bi kere daha gir dedi. Sabah yumurtan çatlarsa hemen sabahına ilişkiye gir akşamı bekleme, istersen bi kerede akşamına gir dedi. Diğerleri hep korunmalı.
Bencede yada catlamadan cok az önce. O ani yakalamakta şans... her ne kadar doktorada gidilse evde takipte yapilsa çatlama anini yakalamak zor.. ki şöyle bir bilgi var dogrulugu kesinmi bilmem adet saatiniz kaçsa yumurtlama saatide ayni olurmuş.Aynen canım bende cok merak ediyorum kac saat veya kac dk olduğu bence çatlama olur olmaz ilişki olmalı
Daha önce adet gecikmesi olmuşmuyduKizlar 37 gun oldu hala adet olmadım 5 gun oluyo sogan kurunu bırakalı 10 gun boyunca içmiştim ama biraktim adetim niye bukadar gecikti hamile olma ihtimalim yok biliyorum sogan kürüyle mi alakalıdır sizce
Canim niye düşünüyorsun strese sokuyorsunki kendini. Bence sende en az 2 adet gecir cokta dusunme olursa olur olmazsa olmaz dendiği an oluyor inan kafayi baska seylere odaklamaya bakBEN sıkıldım kızlar ya siz neler yapıyorsunuz bu bebek konusu kafami cok karıştırıyor
Ilk adetimi gördüm bitti çok şükür 9gun sürdü 10 .gün yikandim ve akşam korunmalı ilişki oldu bu ayda adetimi bekliyecem ve önümüzdeki ay hayırlısıyla olur artık inşallahCanim niye düşünüyorsun strese sokuyorsunki kendini. Bence sende en az 2 adet gecir cokta dusunme olursa olur olmazsa olmaz dendiği an oluyor inan kafayi baska seylere odaklamaya bak
Cnm beklemedeyim denedim bakalim artık ama sag kaşığın ve karnımın altında ağrılar var bugun rahimdede var bakalim artık ya adet ağrısı yada bebiş ay olursada insAllah ogluma kalmışımdır dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inş.
Canım ben yumurtaya çok kısa sürede ulaşıyorlar diye biliyorum. Yumurtanın döllenip kanallardan rahme doğru ilerlemesi ortalama 6 gün, rahim içine yerleşmesi de ortalama 6 gün diye biliyorum.Tüm doktorlar ayni seyi düşünüyor. Benimde mrk ettiğim şey spermin yumurtaya ulasmasi ve yumurtanın içine girmesinin ne kadar sürede olduğu..
Valla canım bunları bile zor konuşturdum eskiden beri tanıştığımız için çok sabırlı davrandı adamcağızValla Süpersiniz canım güzel bilgiler diyet cinsel perhiz falan bilgi aldın mı fitilide sordun mu
Amim canım salihlerden sağlıklı bi oğlandır inşAllahCnm beklemedeyim denedim bakalim artık ama sag kaşığın ve karnımın altında ağrılar var bugun rahimdede var bakalim artık ya adet ağrısı yada bebiş ay olursada insAllah ogluma kalmışımdır dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inş.
Canım senin yumurtan bir türlü çatlayamamıştı diye hatırlıyorum. Bence onla alakalı olabilirKizlar 37 gun oldu hala adet olmadım 5 gun oluyo sogan kurunu bırakalı 10 gun boyunca içmiştim ama biraktim adetim niye bukadar gecikti hamile olma ihtimalim yok biliyorum sogan kürüyle mi alakalıdır sizce
Canım dün doktor bunu da dedi. Çatlamadan önce sakın deneme. Çatlamasını bekle dedi.Bencede yada catlamadan cok az önce. O ani yakalamakta şans... her ne kadar doktorada gidilse evde takipte yapilsa çatlama anini yakalamak zor.. ki şöyle bir bilgi var dogrulugu kesinmi bilmem adet saatiniz kaçsa yumurtlama saatide ayni olurmuş.
Bende bu konuyu çok araştırmıştım. Sonra kızımın doktoruna sordum kendisi 35 yıllık doktor. Bana bi baba ve bi doktor olarak ne tavsiye edersiniz dedim. Ben bu soruyu soranlara 3 yaşı geçirmeyin diye tavsiye ediyorum hep dedi. 5-6 yaş ideal gibi görünsede araya kuşak farkı giriyor. Belki 10 yaşındaki çocuk 5 yaşındaki kardeşiyle oynar ama 15 yaşına geldiğinde 10 yaşındaki kardeşiyle aynı şeyleri paylaşmayacak dedi. Birkaç şey daha söylemişti.Yaş araligi az olunca zor oluyor buyuk olan eziliyor ilgi kucukte oluyor büyüğün psikolojisi bozuluyor benimkilerin atasinda 4.5 yaş var ben pek zorlanmadim ama vicdanen hep burukluk vardi acaba kizima haksizlikmi ettim dedim. Ister istemez gecirdigimiz vakit kisitlandi çünkü. Simdi kücuk kizim 5 yasinda bensiz uyumaz surekli yanimda yakınımda olmak ister simdi bile diyorum ben buyuk kizimla bu kadar ilgilenemedim diye. Simdi acigi kapatmaya calisiyoruz :)) ikiside kardes istiyor arkadaslarimin bebeklerini seviyorlar sonrada anne bizimde olsun kardeşimiz diyorlar :)
evet pik göremedim ama 14 şubatta kadin dogum karın ultrasonla yumurta yok çatlamışsa göremeyiz demişti zatenCanım senin yumurtan bir türlü çatlayamamıştı diye hatırlıyorum. Bence onla alakalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?