Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla Süpersiniz canım güzel bilgiler diyet cinsel perhiz falan bilgi aldın mı fitilide sordun mu

Aynen canım bende cok merak ediyorum kac saat veya kac dk olduğu bence çatlama olur olmaz ilişki olmalı
Bencede yada catlamadan cok az önce. O ani yakalamakta şans... her ne kadar doktorada gidilse evde takipte yapilsa çatlama anini yakalamak zor.. ki şöyle bir bilgi var dogrulugu kesinmi bilmem adet saatiniz kaçsa yumurtlama saatide ayni olurmuş.

Kizlar 37 gun oldu hala adet olmadım 5 gun oluyo sogan kurunu bırakalı 10 gun boyunca içmiştim ama biraktim adetim niye bukadar gecikti hamile olma ihtimalim yok biliyorum sogan kürüyle mi alakalıdır sizce

Ben çok kararsızım çocuk büyütmek çok zor kızlar ya küçük kızım çok iştahsız birde bende hamile olursam bulantılar falan çocuk iyice kötü olur diye korkuyorum

Yaş araligi az olunca zor oluyor buyuk olan eziliyor ilgi kucukte oluyor büyüğün psikolojisi bozuluyor benimkilerin atasinda 4.5 yaş var ben pek zorlanmadim ama vicdanen hep burukluk vardi acaba kizima haksizlikmi ettim dedim. Ister istemez gecirdigimiz vakit kisitlandi çünkü. Simdi kücuk kizim 5 yasinda bensiz uyumaz surekli yanimda yakınımda olmak ister simdi bile diyorum ben buyuk kizimla bu kadar ilgilenemedim diye. Simdi acigi kapatmaya calisiyoruz :)) ikiside kardes istiyor arkadaslarimin bebeklerini seviyorlar sonrada anne bizimde olsun kardeşimiz diyorlar :)

BEN sıkıldım kızlar ya siz neler yapıyorsunuz bu bebek konusu kafami cok karıştırıyor
Canim niye düşünüyorsun strese sokuyorsunki kendini. Bence sende en az 2 adet gecir cokta dusunme olursa olur olmazsa olmaz dendiği an oluyor inan kafayi baska seylere odaklamaya bak

Canim niye düşünüyorsun strese sokuyorsunki kendini. Bence sende en az 2 adet gecir cokta dusunme olursa olur olmazsa olmaz dendiği an oluyor inan kafayi baska seylere odaklamaya bak
Ilk adetimi gördüm bitti çok şükür 9gun sürdü 10 .gün yikandim ve akşam korunmalı ilişki oldu bu ayda adetimi bekliyecem ve önümüzdeki ay hayırlısıyla olur artık inşallah

Prensesim2016 sen düşünüyormusun cnm yakinlarda. Ya M MRM01 ne yaptin canim sen varmi gelisme
Cnm beklemedeyim denedim bakalim artık ama sag kaşığın ve karnımın altında ağrılar var bugun rahimdede var bakalim artık ya adet ağrısı yada bebiş ay olursada insAllah ogluma kalmışımdır dua edin Rabbim hepimize tatdirsin inş.

Tüm doktorlar ayni seyi düşünüyor. Benimde mrk ettiğim şey spermin yumurtaya ulasmasi ve yumurtanın içine girmesinin ne kadar sürede olduğu..
Canım ben yumurtaya çok kısa sürede ulaşıyorlar diye biliyorum. Yumurtanın döllenip kanallardan rahme doğru ilerlemesi ortalama 6 gün, rahim içine yerleşmesi de ortalama 6 gün diye biliyorum.

Valla Süpersiniz canım güzel bilgiler diyet cinsel perhiz falan bilgi aldın mı fitilide sordun mu
Valla canım bunları bile zor konuşturdum eskiden beri tanıştığımız için çok sabırlı davrandı adamcağız sabirinin dediklerini anlattım üç defa bu şekilde oğlu oldu falan dedim. Bence o arkadaşını dinle dedi. O yüzden bende sabirinin dediklerini yapacağım inşaAllah cinsel perhiz ve diyet konusunda. Fitil kullanmıyorum ama preseed almıştım onu kullanırım nasipse. Martta deneyeceğim inşAllah dualarınıza talibim

Amim canım salihlerden sağlıklı bi oğlandır inşAllah

Kizlar 37 gun oldu hala adet olmadım 5 gun oluyo sogan kurunu bırakalı 10 gun boyunca içmiştim ama biraktim adetim niye bukadar gecikti hamile olma ihtimalim yok biliyorum sogan kürüyle mi alakalıdır sizce
Canım senin yumurtan bir türlü çatlayamamıştı diye hatırlıyorum. Bence onla alakalı olabilir

Canım dün doktor bunu da dedi. Çatlamadan önce sakın deneme. Çatlamasını bekle dedi.

Bende bu konuyu çok araştırmıştım. Sonra kızımın doktoruna sordum kendisi 35 yıllık doktor. Bana bi baba ve bi doktor olarak ne tavsiye edersiniz dedim. Ben bu soruyu soranlara 3 yaşı geçirmeyin diye tavsiye ediyorum hep dedi. 5-6 yaş ideal gibi görünsede araya kuşak farkı giriyor. Belki 10 yaşındaki çocuk 5 yaşındaki kardeşiyle oynar ama 15 yaşına geldiğinde 10 yaşındaki kardeşiyle aynı şeyleri paylaşmayacak dedi. Birkaç şey daha söylemişti.
Benimde kızkardeşimle aramda 4 buçuk yaş var. O söylediği herşeyi biz yaşamıştık. Herkes de aynı olmaz belki ama birçok kişiden duydum bunu.

A Askbocegim0101 ya hic döngümü saymamıştım ama cok nadir olurdu gecikme oda leke görürdüm 3.4 gun sonra kanama başlardı simdi lekeleme bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…