- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.801
Ph yukseltmek icin neler yapilabilirTabiki idrar ph si ve vajina ici ph si ayni olmuyor ama idrar phsıda vucudun asidikmi bazikmi oldugunu gösterir. Yediklerinin ictiklerinin sonucudur. Zaten vajinanin iç kismindaki yani rahmin icindeki ph yi degistirmek pek mumkun degil vajinal duş harici....
Hemem bakayım canım çok teşekkür ederim. Daha araştırma yapıyordum en çok tavsiye edilen test diye. Buna da bakayım.İnşallalh canım gittigidiyordan benim aldığım innovıata markaydı 50 li paket.epey gider gönlünce olsun
Amin amin çok teşekkür ederim. Hoş buldumHoşgeldin cnm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Allah bağışlasın kızınızı. Rabbim cümlemizin gönlündekini nasip etsin inşallah.
Sizinki hangi markaydı acaba sanıyorum nasip işi kimi hemen buluyor kimini de uğraştırıyor. Allah yardımcımız olsun.Sizce bunu pik olarakmi algilamaliyimEki Görüntüle 2120535 bundan daha koyu olmadi bugun acildi renk
Amin. Laboquick markasi..Sizinki hangi markaydı acaba sanıyorum nasip işi kimi hemen buluyor kimini de uğraştırıyor. Allah yardımcımız olsun.
Merhaba bende 26 yaşındayım. Kızım mayıs ayında 3 yaşına girecek. Inşallah bende bu ay adet bitimi başlamayı düşünüyorum. Ben doğum yaptıktan 1 gün sonra herkes evine gitti. Gelende misafir gibi oturdu hizmet bekledi. Şükür üstesinden geldim her şeyin. Benim kızım çok çok istiyor küçük bir çocuk görsün o benim kardeşim evimize götürelim diye ağlıyor. Bu yüzden istiyorum aslında. Umarım kendi kardeşine de böyle yaklaşır. 2 yaşından sonra kızım sütü bıraktı tuvalet eğitimini aldı ve uyku düzeni tam oturdu. Şu an o kadar rahata alıştım ki bazen acaba vazgeçsem mi diyorum. Kızım akıllı gerçekten. Bu yaşta hafta sonları anne kız çok rahat tiyatroya gidebiliyorduk. Ama büyüdükçe zaman geçtikçe rahata alıştıkça daha zor oluyor sanki. Bence adet bitimine kadar iyice düşünün kendinizi hazır hissederseniz başlayın derim nacizane fikrim.Kizlar hamilelik konusunda kararsizim kizim 22 aylik cok hareketli altif yerinde duramayan bir kiz ee bende ailemden uzak ta yalnoz yasiyorum malum yazda geldi
hamile kalip yazin kizimla zorlanırım rahat rahat disari cikamam düşüncesi sardu beni birde esim cok yogun calisiyo kizimin herşeyiyle ben ilgileniyorum hast olsun ihtiyac olsun bir yandan 2. Cocuk olsa esim yapabilirmiyum dusuncesindeyim yaş 27 erkek cocugum olsun cok istoyorim ama nasip olmayadabilir
bir yanim regl bitiminden sonra mart ayında dene bir kere belki hemen hamile kalmazsin dio kizim doğduğundan beri korunmasiz hic iliski olmadi bir yanim belki hemen kalırsın dio bir yanim yazi geçir sonbahara doğru dusun dio ne yapsam bilemedim sizler ne düşünüyorsunuz bana biraz akil verirmisiniz
Süt ve ürünlerinden uzak durup phsi yuksek besinler tüketmekle canim. Eczaneden Bikarbonat alip ictigin suya karistirabilirsin ph yi yukseltir.Ph yukseltmek icin neler yapilabilir
Genelde bu marka çıktı arattigim zaman daha önce kullanmış miydiniz memnun kaldınız mı?Amin. Laboquick markasi..
Elifem kullanmisti ingiliz karbonati mi cnmSüt ve ürünlerinden uzak durup phsi yuksek besinler tüketmekle canim. Eczaneden Bikarbonat alip ictigin suya karistirabilirsin ph yi yukseltir.
Çok memnundum en son bittiğinde 30 tanesini 35 liraya uygun fiyat diye almistim ama sanirim ucuz etin yahnisi olmaz muhabbeti oldu.. tavsiyem 50 li 30lu paketler alma. Ucuz olanlari tavsiye etmem.Genelde bu marka çıktı arattigim zaman daha önce kullanmış miydiniz memnun kaldınız mı?
Evet cnm hepimiz kullandik :)) ingiliz karbonatiElifem kullanmisti ingiliz karbonati mi cnm
Canım pik yaptıktan sonra T çizgisi hafif silikleşince çatlamış oluyorCanım
canım catladıgı an yumurtlama testinde ikiside koyu cizgi olunca mı oluyo
Adetken de okunabiliyorKizlar bende adet oldum salavati tefriciyeyi okuyamam o yuzden
Gunaydin cnm burda bir arkadas vardi astalavistas adinda onun yuzde 70 tahmin yapmis dr u bidahada yazmadi bilmiyorum ki gittimi dr a ee artik yazda geliyor fazlaliklarin gitmesi lazim benimde 4 kilo fazlam var cnm biraz gobek kaldi bende nasil gidicek bilmiyorumGünaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
Canim sen test kullanmaya basladin miCanım pik yaptıktan sonra T çizgisi hafif silikleşince çatlamış oluyor
Selam cnm. Seni görmek ne güzel. Benim de bildiğim kadarıylaGünaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?