Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba bende 26 yaşındayım. Kızım mayıs ayında 3 yaşına girecek. Inşallah bende bu ay adet bitimi başlamayı düşünüyorum. Ben doğum yaptıktan 1 gün sonra herkes evine gitti. Gelende misafir gibi oturdu hizmet bekledi. Şükür üstesinden geldim her şeyin. Benim kızım çok çok istiyor küçük bir çocuk görsün o benim kardeşim evimize götürelim diye ağlıyor. Bu yüzden istiyorum aslında. Umarım kendi kardeşine de böyle yaklaşır. 2 yaşından sonra kızım sütü bıraktı tuvalet eğitimini aldı ve uyku düzeni tam oturdu. Şu an o kadar rahata alıştım ki bazen acaba vazgeçsem mi diyorum. Kızım akıllı gerçekten. Bu yaşta hafta sonları anne kız çok rahat tiyatroya gidebiliyorduk. Ama büyüdükçe zaman geçtikçe rahata alıştıkça daha zor oluyor sanki. Bence adet bitimine kadar iyice düşünün kendinizi hazır hissederseniz başlayın derim nacizane fikrim.

Genelde bu marka çıktı arattigim zaman daha önce kullanmış miydiniz memnun kaldınız mı?
Çok memnundum en son bittiğinde 30 tanesini 35 liraya uygun fiyat diye almistim ama sanirim ucuz etin yahnisi olmaz muhabbeti oldu.. tavsiyem 50 li 30lu paketler alma. Ucuz olanlari tavsiye etmem.

Slm kızlar benimki bir hastalık değil se eğer ikinci reglimi oldum BEN 4gündür kahverengi lekelenmem oldu bugün kıpkırmızı kanamam var 14gun arayla oldum 18 şubat ılk tarihim 4 mart ikinci hadi ben hastaneye gidiyorum şimdilik durumun nasıl gittiğine bakacam çünkü daha 40 gunum bitmedi

Günaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
Gunaydin cnm burda bir arkadas vardi astalavistas adinda onun yuzde 70 tahmin yapmis dr u bidahada yazmadi bilmiyorum ki gittimi dr a ee artik yazda geliyor fazlaliklarin gitmesi lazim benimde 4 kilo fazlam var cnm biraz gobek kaldi bende nasil gidicek bilmiyorum

Günaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
Selam cnm. Seni görmek ne güzel. Benim de bildiğim kadarıyla Elifemm- arkadaşımızın bebeği erkek başka varsa unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…