- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.021
Yok canım ben denemelere ara vermiştim. Bu ay yine başlayacağım inşaAllah. Sen ne yaptın?Canim sen test kullanmaya basladin mi
Sevecenim merhaba ben birşey soracaktım. Buraya bir buçuk yıl öncede yazardım ben o zamanlar tabi başka arkadaşlar vardı. Bebeğim aklıma geliyor uzun zamandır. Artık girmiyor siteye sanırım. O nasıl ne yapıyor diye çok merak ediyorum. Senin haberin var mı?Günaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
Canım gözünaydın. Allah daha nice güzel günlerini görmek nasip etsin.KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Geçmiş olsun canım. AminMrb kızlar ben bugün muayene oldum doktorum rahmin ve yumurtaliklarn ıyi dedi bi sorun olmadığını söyledi 1 hafta ilişki yasak dedi gynelle doğum kontrol hapı ve folbiol vitamin ilacı verdi adetimin üçüncü gününde tekrar gidecem gebelik istedigimi söyledim adetin üçüncü gününde alttan muayene edecrm bi sorun yoksa gebelik için tedaviye başlayabiliriz dedi rabbim hepinhepimizin işini rast getirsin inşallah
Evet onu bende okudum kotu seyler olmustu sonra ne yapti acaba oldu bi bebegi daha.Sevecenim merhaba ben birşey soracaktım. Buraya bir buçuk yıl öncede yazardım ben o zamanlar tabi başka arkadaşlar vardı. Bebeğim aklıma geliyor uzun zamandır. Artık girmiyor siteye sanırım. O nasıl ne yapıyor diye çok merak ediyorum. Senin haberin var mı?
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.allah herkeze tatirsin bu duyguyu.ay bide kizlar erken dogar erkekler gununu gecirir diyolar bak sen oglani erken dogurmusun.KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize
Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
Bende okudum yazılanları sana karılıyorum canım. Bana da saçma geldi. Tamam sebepler alemindeyiz herşey birşeye vesile. Ama bunun hiçbir tıbbi, mantıklı açıklaması yok.Bana sacma geldi kadinin dedikleri benim adet bitiminde kizim oldu bu nedir ozaman bence fazla kaile almayin
Bende merak ediyorum iyi mi diye. Bi süre bebek düşünmüyorum demişti en sonEvet onu bende okudum kotu seyler olmustu sonra ne yapti acaba oldu bi bebegi daha.
Adetin kaç gün sürdü tam olarak2017 şubat 2 adet oldun 18 de ilişki oldu adetlerim 30 gün sürür
Kaç gün adet olduğunu yazarmısıBana da bakar mısın son adet tarihim 5 mart 22 gün de bir oluyorum.
Kaçında adet oldun kaç gün sürdü ilişki ayın kaçında oldu?Canim banada bakarmisin adet döngun 25 26 7 gün sürüyor 13.gun tek ilişki oldu 5 marrtta
Canim ben de 23 Mart adet oldum 6 gün sürdü. 5 ve 8 nisan da korunmasiz ilişki ve kızım oldu. 5 i 14. GunumduKızlar adet olduğunuz ay ve kaçında kaç gün sürdü ne zaman ilişki oldu ve adet döngünüz nasıl
Örnek 19 martta adet oldum 25 martta bitti yani tam 7 gün sürdü.Adet döngüm 30 gün
Nisanın 3.ünde ilişki oldu bu şekilde ilişki olmayanlar burayı pes geçecek tarihi takvimden erkek bebek günlerini ben yazıcam ok.
Onu bende hatırlıyorum tansiyonu vardı benle aynıydı hamileliği. Yanlış mı hatırladım süper anneler de de vardiSevecenim merhaba ben birşey soracaktım. Buraya bir buçuk yıl öncede yazardım ben o zamanlar tabi başka arkadaşlar vardı. Bebeğim aklıma geliyor uzun zamandır. Artık girmiyor siteye sanırım. O nasıl ne yapıyor diye çok merak ediyorum. Senin haberin var mı?
Ben 7 ocak son adet tarihimdi 30 güne bir olurum .15 ekimde kızım doğdu 40 haftasını 3 gün geçe doğduKaçında adet oldun kaç gün sürdü ilişki ayın kaçında oldu?
Canım tansiyonu yoktu galiba.Onu bende hatırlıyorum tansiyonu vardı benle aynıydı hamileliği. Yanlış mı hatırladım süper anneler de de vardi
Ben yaptim kirmizimsi bi renk cikti mor kesinlikle degildi erkek gösteriyodu ama kizim olcakSen karbonat ile kara lahana cinsiyet testini yaptınmı geçen youtube da izledim yurtdışında yabancı bayanlar çok yapmış. Doğruluğu varmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?