Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Günaydın kızlar
Eskileri pek göremedim .Kızlar ne yaptınız haber verin .Ben spora başladığım için hiç vaktim olmuyor.Ama bazen girip bakıyorum.
Cinsiyet belli olan var mı?
Sevecenim merhaba ben birşey soracaktım. Buraya bir buçuk yıl öncede yazardım ben o zamanlar tabi başka arkadaşlar vardı. Bebeğim aklıma geliyor uzun zamandır. Artık girmiyor siteye sanırım. O nasıl ne yapıyor diye çok merak ediyorum. Senin haberin var mı?

Geçmiş olsun canım. Amin

Evet onu bende okudum kotu seyler olmustu sonra ne yapti acaba oldu bi bebegi daha.

Ci
KIzlar ben doğum yaptım
Oğluma 3 hafta erken kavuşdum
Süpriz yaptı bize

Buradaki arkadaşlar için bol dua ettim

Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı erkek evlatları versin inşşş
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.allah herkeze tatirsin bu duyguyu.ay bide kizlar erken dogar erkekler gununu gecirir diyolar bak sen oglani erken dogurmusun.

Bana sacma geldi kadinin dedikleri benim adet bitiminde kizim oldu bu nedir ozaman bence fazla kaile almayin
Bende okudum yazılanları sana karılıyorum canım. Bana da saçma geldi. Tamam sebepler alemindeyiz herşey birşeye vesile. Ama bunun hiçbir tıbbi, mantıklı açıklaması yok.

Arkadaşlar lütfen stres olmayalım. Biz elimizden geleni yapalım verecek olan Allah. Ne kadar kafamızı rahat tutarsak, vücudumuz da rahatlayacaktır. Kendinize stres yapmayın lütfen.

Kızlar adet olduğunuz ay ve kaçında kaç gün sürdü ne zaman ilişki oldu ve adet döngünüz nasıl
Örnek 19 martta adet oldum 25 martta bitti yani tam 7 gün sürdü.Adet döngüm 30 gün
Nisanın 3.ünde ilişki oldu bu şekilde ilişki olmayanlar burayı pes geçecek tarihi takvimden erkek bebek günlerini ben yazıcam ok.

Canim ben de 23 Mart adet oldum 6 gün sürdü. 5 ve 8 nisan da korunmasiz ilişki ve kızım oldu. 5 i 14. Gunumdu

Onu bende hatırlıyorum tansiyonu vardı benle aynıydı hamileliği. Yanlış mı hatırladım süper anneler de de vardi

Kızı olanlar bana da el atın :))
Oğlum 3 yaşında yazın düşüneyim diyorum..
Adet döngüm 30-32 günde
6 gün sürüyor ama ben 7.gün temizleniyorum yani bir hafta sürüyor desem yeri
Yumurtlama 16-17.günler

Ben hamilelik öncesi süt süt ürünleri sebze ve pH değeri düşük su tüketeyim diyorum Aynı şekilde eşime de..
Düşündüğüm ay sirkeli su uygulayım
Sık ilişki olsun yüzeysel
Sabah Ateş ölçeyim
Ovu testi kullanayım
Turnusol kağıdı ile de vajina pH değeri ölçeyim

Not: benim birde şöyle bir durumum var,bir hafta adet dönemi harici kalan 3 hafta hep akıntım olur,kız bebek için kuruluk önemliymiş,onu nasıl önlicem ki...

Aklıma gelenler bunlar önerisi olan?
Ben elimden geleni yaparım taktir yaradanın,sağlıklı olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…