Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ama şöyle birşey de var cinsel perhiz kalitesini arttırıyor evet ama x y oranlarını değiştirmiyor kadın üst üste yapabilirsin diyor düşününce yumurtlama döneminde sabah bir de akşamı değerlendirip diğer günler korunanların da oğlu olanlar oldu buna ne diyorsun?

Kadının tahminine göre şöyle zaten 28 ilk adet günüm 13 nde korunacaksın diyor ama bugün ya da yarını değerlendir diyor zaten hamile kalırsan erkek diyor..kalmama ihtimali de yüksek zaten

Peki kızlar sizce neden bu kadar emin konuşuyor hamile kalırsan kesin erkek demek çok iddalı ve ben bakın bunun vebali büyük siz bu kadar emin konuşuyorsunuz sonra beddua alırsınız dedim ve kadın emin olmasam konuşmam dedi çok ilginç değil mi ???

Canim burda okursun diye özelden yazmadim. Dün olay tazeyken baya bi etkilendik ama bayanin bukadar kesin konuşmasi itikadinin zayif oldugunu gosteriyor. Yani hic yanilmadim kesin bu tür cumleleri biraz tuhaf..
Bukadar doktor yum.gunune sadece ihtimal artirir kesin degil derken bu bayaninki enteresan. Inanmak bel baglamak saçma olacak.

Canim bu bilgilerin kesinliği yok. Belki o iki ilişki yaşayanın ilk iliskisinde dollenme oldu bilinmez.... herkes birsey söylüyor ama kesin bilgi oldugunu düşünmüyorum bizim Y hizli x yavas teorisine bile inanmayan bilim adamlari var.

Maybe baby diye bir program var ayarlar kısmında da rodrigo guerro ve populer diye bir ayarı var ben ona baktım rodrigoda kadının dediği tarihler gösteriyor popülerde ise ovulasyon günü sadece size fotosunu atıcam şimdi

Eklentiler

• 52EE40AB-2841-4A27-92C2-7F97631E58F8.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 181
  • 56F6E712-78D2-4392-8ACA-C97C4EFB2855.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 183
Ben doktor değilim canım .Bana mantıklı gelen cinsel perhiz kendi doktorum dahi onayladı.
Ben burda orda öğrenip uygulamadım Kıbrıs doktorunada sordum kendi doktoruma ve başka bir doktora sorup uyguladım .
Ben uygulayıp sonuç aldığım şeyleri yazıyorum .
Bu sizde de olacak diye bir kayde yok
Ben X ve y nin çatın yumurtanın tartışmasını asla yapamam .Çünkü ben ne bir doktor ne de bir bilim uzmanıyım

Anladım canım benim bence de kesin konuşmak zaten doğru değil herkesin vucudu metobakizması farklı tabiki

Gecemavisim valla ben çok kararsız kaldım ya napsam bilmiyorum kafam çok karışık
bana mantiksiz gelen tarafi 25 gunde adet olanada 31 gunde adet olanada ayni seyi söylemesi.. 25 gunde adet olana 13 gun yumurtasina yakin oluyor zaten ama bizim dongumuz uzun 13.gun olsa bile arada 4 gün oluyor yumurtaya kadar. Burda binlerce msj okudum yumurtlama gunu ogluna hamile kalanlarin sayisi oldukca fazla canim. Ama yinede denemek isterim diyorsan adetten temizlendigin ilk iki gun deneme olabilir nasil olsa yumurtaya kadar yasamaz spermler. O anda atik yumurta olursa dollenir zaten. Bunu bende duşünucem

Ama senin adetinden itibaren 13 gün saycaksın ozaman tarihin değişmiş oluyor zaten onun anlattığı da öncesinde yumurtan varsa zaten döllenicek diyo ve döllenirse erkek zaten hamile kalamazsan kalamazsın diyo olma ihtimali de fazla sanki

nasipse benimde 2kizim var erkek istiyorum cintakvimi ve erkek cocuk icin dua var onu yapmaya basladim klomen tedavisine basladim ins. hayirlisiyla erkek cocuga hamile kalirim duayi sizlerlede paylasayim dileyen yapsin bu arada benim dogum tarihime gore subat mart nisan erkek gosteriyor bakalim denemekte zarar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…