- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #44.981
Ama şöyle birşey de var cinsel perhiz kalitesini arttırıyor evet ama x y oranlarını değiştirmiyor kadın üst üste yapabilirsin diyor düşününce yumurtlama döneminde sabah bir de akşamı değerlendirip diğer günler korunanların da oğlu olanlar oldu buna ne diyorsun?Selam arkadaşlar
Yazdıklarınızı okudum .Kadının sadece bir tahmin unutmayın .Kaç aydır bir doktorun peşindeyiz .Onun uyguladıkları hemen hemen bizim uyguladığımızla aynı kafanızı böyle şeylerle karıştırmayın .Şimdi size doktorun tedavisini yazıyorum isterseniz bir yere yazın.Adam uyguladığı tüm hastalar aynı sonuca almış
Kadın 3 ay önceden diyete başlıyor
Soda portakal limon kuru incir tuzlu yiyecekler süt ve süt ürünleri kesinle yasak . Onun yerine FOLDEN Folik asit öneriyor ama sadece bu marka öneriyor .Kadın haftada bir tuzlu küvete oturuyor.
Erkek
Et balık kuruyemişler kuru incir muz hergün bir soda acı sert kahve soğuk duş testislere uygulama
Ve daha sonra klomen + çat iğnesi daha sonra ultrason takibi ile yumurtanın çat olduğundan emin olduktan sonra ilişki öneriyor .Tabi cinsel perhiz olacak
Bunları söyledi arkadaşım .Unutmayın erkek bebek için asla mantar enfeksiyon olmuyacak.
Kadının tahminine göre şöyle zaten 28 ilk adet günüm 13 nde korunacaksın diyor ama bugün ya da yarını değerlendir diyor zaten hamile kalırsan erkek diyor..kalmama ihtimali de yüksek zatenBence inanma adetten hemen sonra kaldim alakasi yok o erken yumurtlayanlar icin gecerli gunlere fazla takilmayin bana ovulasyon gunu sadece mantikli gelen bir ayda korunmasiz ovulasyon gunu iliski mantikli diger gunler korunmali olmali bence bide 4 gun cinsel perhiz is tamam
Merhaba canım .Bu arkadaşlar henüz çok yeni .Sonuç alsalar onlar yazar buraya
Canim burda okursun diye özelden yazmadim. Dün olay tazeyken baya bi etkilendik ama bayanin bukadar kesin konuşmasi itikadinin zayif oldugunu gosteriyor. Yani hic yanilmadim kesin bu tür cumleleri biraz tuhaf..Bence inanma adetten hemen sonra kaldim alakasi yok o erken yumurtlayanlar icin gecerli gunlere fazla takilmayin bana ovulasyon gunu sadece mantikli gelen bir ayda korunmasiz ovulasyon gunu iliski mantikli diger gunler korunmali olmali bence bide 4 gun cinsel perhiz is tamam
Canim bu bilgilerin kesinliği yok. Belki o iki ilişki yaşayanın ilk iliskisinde dollenme oldu bilinmez.... herkes birsey söylüyor ama kesin bilgi oldugunu düşünmüyorum bizim Y hizli x yavas teorisine bile inanmayan bilim adamlari var.Ama şöyle birşey de var cinsel perhiz kalitesini arttırıyor evet ama x y oranlarını değiştirmiyor kadın üst üste yapabilirsin diyor düşününce yumurtlama döneminde sabah bir de akşamı değerlendirip diğer günler korunanların da oğlu olanlar oldu buna ne diyorsun?
2017 şubat 2 adet oldun 18 de ilişki oldu adetlerim 30 gün sürürSevecemin bana oğlunahamile kaldığın ay ilk adet gününü kaç gün sürdüğünü ve ne zaman deneme yaptığını yazarmısın? Bide adet döngünü bakıyım sendede tutacak mı?
Elifemm- sende yazarmısın
Maybe baby diye bir program var ayarlar kısmında da rodrigo guerro ve populer diye bir ayarı var ben ona baktım rodrigoda kadının dediği tarihler gösteriyor popülerde ise ovulasyon günü sadece size fotosunu atıcam şimdi
Ben doktor değilim canım .Bana mantıklı gelen cinsel perhiz kendi doktorum dahi onayladı.Ama şöyle birşey de var cinsel perhiz kalitesini arttırıyor evet ama x y oranlarını değiştirmiyor kadın üst üste yapabilirsin diyor düşününce yumurtlama döneminde sabah bir de akşamı değerlendirip diğer günler korunanların da oğlu olanlar oldu buna ne diyorsun?
17.gün hamile kalmissin. Bayanin tezinin çurudüğünun canli örnegi.2017 şubat 2 adet oldun 18 de ilişki oldu adetlerim 30 gün sürür
Anladım canım benim bence de kesin konuşmak zaten doğru değil herkesin vucudu metobakizması farklı tabikiBen doktor değilim canım .Bana mantıklı gelen cinsel perhiz kendi doktorum dahi onayladı.
Ben burda orda öğrenip uygulamadım Kıbrıs doktorunada sordum kendi doktoruma ve başka bir doktora sorup uyguladım .
Ben uygulayıp sonuç aldığım şeyleri yazıyorum .
Bu sizde de olacak diye bir kayde yok
Ben X ve y nin çatın yumurtanın tartışmasını asla yapamam .Çünkü ben ne bir doktor ne de bir bilim uzmanıyım
17.gün hamile kalmissin. Bayanin tezinin çurudüğünun canli örnegi.Miraa35 canim bende çat günü denicem kararm kesin
bana mantiksiz gelen tarafi 25 gunde adet olanada 31 gunde adet olanada ayni seyi söylemesi.. 25 gunde adet olana 13 gun yumurtasina yakin oluyor zaten ama bizim dongumuz uzun 13.gun olsa bile arada 4 gün oluyor yumurtaya kadar. Burda binlerce msj okudum yumurtlama gunu ogluna hamile kalanlarin sayisi oldukca fazla canim. Ama yinede denemek isterim diyorsan adetten temizlendigin ilk iki gun deneme olabilir nasil olsa yumurtaya kadar yasamaz spermler. O anda atik yumurta olursa dollenir zaten. Bunu bende duşünucemGecemavisim valla ben çok kararsız kaldım ya napsam bilmiyorum kafam çok karışık
Umut ışığı bakalım sana ne dicek kırmızı siyah beyazlı bir tesmi var profildeSelamlar arkadaslar bende üye oldum sayfaya ama kadını bulamadim adını yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?