Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkürler ben bunları yaptım.
Çin takvimi otomatik olana mı bakıyorsun çünkü iki farklı hesap var otomatik olan başka hesaplı. Pek inanma istersen
dogum tarihini yazdiginda sana yillik aylarin hangi cinsiyet oldugunu gosteren cizelgede gordum elimden geleni yapip dua ediyorum tevekkul edip gerisi rabbime kalmis hayirlisi neyse rabbim onu nasip etsin

Canim benim kucuk 15 aylik ilerde dusunuyorum biraz daha buyusun inan cok yoruyorlar beni ama bu topigi takipteyim
Benim kızımda aslında biraz küçük 30 aylık ama doğana kadar da 1 yıl daha geçer diye düşünüyorum. Bende yoruluyordum çok dayanamadım kreşe verdim. Sonra uslandı çok şükür ki. Nasip canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparsın inşAllah

Merhaba canım .Telim bozuldu servise gönderdim tüm numaralarım silindi .O yüzden haber alamıyorum .En son çocuk düşünmüyordu .Şimdi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…