- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.001
Ben isterim gülüm zahmet olmazsadileyen olursa paylasirim sizlerle
Merak ettim pirlanta hamile misin test yaptin miGerçi daha hamilemiyim onuda bilmiyorum ya ilk kez 5 .6 gün uzadı hiç belirti yok arada kasık ve bel ağrısı okadar .zaman içinde göreceğim
Ben isterim gülüm zahmet olmazsa
Teşekkürler ben bunları yaptım.Eki Görüntüle 2121965
ins. ise yarar diger kizlarimda bakmamistim cin takviminde kiz cikmisti bakalim bu 3ay deneyecegim erkek gozukuyor.
Aynen ıkı kızlrda yontem dememedım ben ama bunda karbonat dus yaptım gene kız bosuna okafar stressBaci biz yontemlemi kızlara hamile kaldikki sirkeyle vajinal dus yapanin bile oglu olmus bizde dayandik karbonata Allah hayir ede sonumuzu
Hadı ınsallah.dogru bılır.korkuyom test yapmaya yazmısın.buda kız sa kafam karısık yazmısın korkma bence hıc allah hayırlısını versın ınsallah bos ver mıllet ne derse desın.zaten hep kızı olanlara oglan olsun dıyemı yaptın dıyolar yok cocukları kalabalıgı sevıyorum ondan ıstedım bıtane de.allah gonlundekını verır ınsallah.vermezsede bı bıldıgı vardır.ben ogle dıyorum boglesı hayırlıymıs dıyorumBayağı umut verici yazdı kesin oğluşun olcak göreceksin bana dua edeceksin deni.inşallah olurda bende duamda onuda eksik etmem
Haklısın aslında onun varlığını ultrasonda görünce fikir değişir eminim ama şuan varmı bile bilmiyorum ki.Hadı ınsallah.dogru bılır.korkuyom test yapmaya yazmısın.buda kız sa kafam karısık yazmısın korkma bence hıc allah hayırlısını versın ınsallah bos ver mıllet ne derse desın.zaten hep kızı olanlara oglan olsun dıyemı yaptın dıyolar yok cocukları kalabalıgı sevıyorum ondan ıstedım bıtane de.allah gonlundekını verır ınsallah.vermezsede bı bıldıgı vardır.ben ogle dıyorum boglesı hayırlıymıs dıyorum
Sen karbonat ile kara lahana cinsiyet testini yaptınmı geçen youtube da izledim yurtdışında yabancı bayanlar çok yapmış. Doğruluğu varmı bilemedimHadı ınsallah.dogru bılır.korkuyom test yapmaya yazmısın.buda kız sa kafam karısık yazmısın korkma bence hıc allah hayırlısını versın ınsallah bos ver mıllet ne derse desın.zaten hep kızı olanlara oglan olsun dıyemı yaptın dıyolar yok cocukları kalabalıgı sevıyorum ondan ıstedım bıtane de.allah gonlundekını verır ınsallah.vermezsede bı bıldıgı vardır.ben ogle dıyorum boglesı hayırlıymıs dıyorum
Bana da bakar mısın son adet tarihim 5 mart 22 gün de bir oluyorum.Burda oğluna hamile kalanlar yazsın onlarada bakayım
Amın ınsallah.allah her ıkı meyveyıde tatırsın herkeze ınsallah.bende ısterdım bı oglum olsun ama nasıp degılmıs ben elımden gelenı yaptım ılk zamanalar cok uzuldum ama suan onu hısedıkce bıle kizmis oglanmis ne farkeder allah eli ayagi duzgun versin hayirli evlatlar versin diyorum.benim bu 3 uncu.4 yapmam herhalde bende kalabalik severima aslinda ama bebekende cok zorlaniyorum bakmaya.zaten okadar yontem denedim kiz oldu yine kiz olur diyorum 3 kizim yeter bana.etrafindaki soglenenler cok etkiliyo insani gene mi kiz diyenlere sinir oluyorum.bidaha yap oglan olur diyenlere deli oluyorum ama napcan takmican bosver.kizda olsa oglanda onu ogle sevceksinda dogunca.test yap bence yarin sabah.allah gonlundekini verir insallah.mavis mavis ciciler alirisin insallah.Haklısın aslında onun varlığını ultrasonda görünce fikir değişir eminim ama şuan varmı bile bilmiyorum ki.
Eşim 3 çocuk yeter yapmayalım dedi.bende yaşım gidiyo ilerde keşke demek istemiyorum dedim büyük Kızım annem çok istiyo, aslında gerçektende kala aileyi bebekleri çok ama çok seviyorum. Yalan değil.
Ama birtanede oğlum olsun isterim.Rabbim istiyen herkesin kucağını doldursun.
He yaptim karbonat test yaptim herhalde 11 haftalik hamileydim daha bilmiyodum cinsiyetini ozaman kopurmedi yani dogru kizdi.tuttu bende yani.Sen karbonat ile kara lahana cinsiyet testini yaptınmı geçen youtube da izledim yurtdışında yabancı bayanlar çok yapmış. Doğruluğu varmı bilemedim
Ne sıkıntılı ya benim bugün bitti ama o kadar stres yaptım ki neredeyse vazgeçeceğimAdetten sonra hamile kalanların topigine bakiyorum geneli erkek.kafayi yemeden yapaydik sipayi
Canim banada bakarmisin adet döngun 25 26 7 gün sürüyor 13.gun tek ilişki oldu 5 marrttaSevecemin bana oğlunahamile kaldığın ay ilk adet gününü kaç gün sürdüğünü ve ne zaman deneme yaptığını yazarmısın? Bide adet döngünü bakıyım sendede tutacak mı?
@Elifemm- sende yazarmısın
Benim de oyleBana sacma geldi kadinin dedikleri benim adet bitiminde kizim oldu bu nedir ozaman bence fazla kaile almayin
Evet adet bittikten sonra hamile kalmistim simdi 15 aylik kizim varTek ilişki miydi?
Yani anladigim ilk adetinin gununde 13.gune kadar korunacaksin mi yada iliski oldugunda korunmali olucak oylemi o zaman kadinin dedigi yontem burdaki uygulanan yontemKadının tahminine göre şöyle zaten 28 ilk adet günüm 13 nde korunacaksın diyor ama bugün ya da yarını değerlendir diyor zaten hamile kalırsan erkek diyor..kalmama ihtimali de yüksek zaten
Tam tersini diyor canim adetten sonraki 13.gune kadar serbest sonra korun diyorYani anladigim ilk adetinin gununde 13.gune kadar korunacaksin mi yada iliski oldugunda korunmali olucak oylemi o zaman kadinin dedigi yontem burdaki uygulanan yontem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?