Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tünaydın arkadaşlar, bence erkek çocuğu için t çizgisi c den koyu olup silikleşmeye başladığı an ilişki olmalı..
Ben oğluma adetimin ilk günü hamile kaldım o gün kesilmem hafif leke belirtisi olur.geç döllenme olmuş sanırım adet bitimi içerde kalan atık yumurta döllendi.
Benim biraz karışık böyle olunca
Siz bütün bilgileri not edin.kendi vücudunuzu takip edip not edin ovu testini falan. Ona göre kalbinizin sesini dinleyin
Umut ışığı fazlaca ego tavanda 10/10 tuttu diyor çöl iddialı

Slm Benimde iki kızım varr bende üçüncüyü düşünüyorum bu konu acilali takip ediyorum ama girmiyorum önceki arkadaşlar hep ovulasyon testiyle hamile kaldı ve erkek.

Merhaba hanımlar benım face yok ama ıstersenız kadın dogru bılıyomu dıye bı deneyın bıldıgınız gıbı benkmkı kız.kadın dogru bılcekmı dıye yazmak ıstersenız yazarım sıze adet baslangıcı ılıskı gunu felan.tutuyomu bakarsınız

Bayağı umut verici yazdı kesin oğluşun olcak göreceksin bana dua edeceksin deni.inşallah olurda bende duamda onuda eksik etmem
Hadı ınsallah.dogru bılır.korkuyom test yapmaya yazmısın.buda kız sa kafam karısık yazmısın korkma bence hıc allah hayırlısını versın ınsallah bos ver mıllet ne derse desın.zaten hep kızı olanlara oglan olsun dıyemı yaptın dıyolar yok cocukları kalabalıgı sevıyorum ondan ıstedım bıtane de.allah gonlundekını verır ınsallah.vermezsede bı bıldıgı vardır.ben ogle dıyorum boglesı hayırlıymıs dıyorum

Haklısın aslında onun varlığını ultrasonda görünce fikir değişir eminim ama şuan varmı bile bilmiyorum ki.
Eşim 3 çocuk yeter yapmayalım dedi.bende yaşım gidiyo ilerde keşke demek istemiyorum dedim büyük Kızım annem çok istiyo, aslında gerçektende kala aileyi bebekleri çok ama çok seviyorum. Yalan değil.
Ama birtanede oğlum olsun isterim.Rabbim istiyen herkesin kucağını doldursun.

Sen karbonat ile kara lahana cinsiyet testini yaptınmı geçen youtube da izledim yurtdışında yabancı bayanlar çok yapmış. Doğruluğu varmı bilemedim

Amın ınsallah.allah her ıkı meyveyıde tatırsın herkeze ınsallah.bende ısterdım bı oglum olsun ama nasıp degılmıs ben elımden gelenı yaptım ılk zamanalar cok uzuldum ama suan onu hısedıkce bıle kizmis oglanmis ne farkeder allah eli ayagi duzgun versin hayirli evlatlar versin diyorum.benim bu 3 uncu.4 yapmam herhalde bende kalabalik severima aslinda ama bebekende cok zorlaniyorum bakmaya.zaten okadar yontem denedim kiz oldu yine kiz olur diyorum 3 kizim yeter bana.etrafindaki soglenenler cok etkiliyo insani gene mi kiz diyenlere sinir oluyorum.bidaha yap oglan olur diyenlere deli oluyorum ama napcan takmican bosver.kizda olsa oglanda onu ogle sevceksinda dogunca.test yap bence yarin sabah.allah gonlundekini verir insallah.mavis mavis ciciler alirisin insallah.

Canim banada bakarmisin adet döngun 25 26 7 gün sürüyor 13.gun tek ilişki oldu 5 marrtta

Kadının tahminine göre şöyle zaten 28 ilk adet günüm 13 nde korunacaksın diyor ama bugün ya da yarını değerlendir diyor zaten hamile kalırsan erkek diyor..kalmama ihtimali de yüksek zaten
Yani anladigim ilk adetinin gununde 13.gune kadar korunacaksin mi yada iliski oldugunda korunmali olucak oylemi o zaman kadinin dedigi yontem burdaki uygulanan yontem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…