- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.081
Yani bir hafta perhiz ama 3-4 gün öneriyorlar canım yaErkek bebeğe hamile olanlar
Son adet tarihi
Kaç gün adet oldukları
Adet döngüsü
İlişkiye girilen tarih
Bi yazında size de bakıyım şuana kadar tutmayan olmadı :)
Buarada bu yönteme göre cinsel perhizde 1 hafta en çok 10 gün olacak.Buda önemli ayrıntı
Eflatuncum şimdi ayın 13ünde denicem de dün gece korunmalı ilişki oldu birde ayın 13 nde olucaksa perhiz az mı oluyor sence??13 15 mart erkek bebek için dene tek ilişkiden yanayım 13.de denerdim ben olsam
Eflatunun kizi oldu cnm. Takvimi sonra keşfetti Allah saglik versin prensese.Canım opluşuna peki bu tarihleri baz alarak mı hamiş kaldın L Lilarengim1
Banada bakarmisn 18 şubat bay günü 6 gün sürüyor.bir ay 28 diğer ay 30 sürüyor6,8 mart canım rabbim gönlündekini kucağına versin
Ğrofilinde erkek fotusu var da üçüncü erkek oldu sandımEflatunun kizi oldu cnm. Takvimi sonra keşfetti Allah saglik versin prensese.
Canım ben 25 şubatta adet oldum 6 gun sürdü takvim bugün yum çatliyor diyor.ben cuma cumartesi birlikte oldum dün yapmadım bugün yapicakmıyım oğlum olsun istiyorumBununla erkek bebek yapan tanıdıklarım var.
Onu bilmiyorum canım ben normalde kız topiğindeyim.bir oğlum varErkek isteyenlere de yeşil çay için diyolar ne derece dığru acaba?
Teşekkürler .Onu bilmiyorum canım ben normalde kız topiğindeyim.bir oğlum var
Adetin ilk günü tek ilişki ile oğlum oldu.geç döllenme idi.adet ilk günü leke belirtim olur.ayaklarımı belime kadar kaldırıp öyle yatmıştım derin ilişki ve ıslaktım
Bence t çizgisi c den koyu olduğu an ve t çizgisi silikleşmeye başladığı saatleri değerlendirin derim.en iyisi kendi iç sesiniz kızlar herkesin hepimizin gönlünce olsun
Benim erkek canım cinsiyet ama benim ilişki tarihine Gore kız olmasi gerekiodu dimi cunku ağustos 4 ve 6 sında oldu 8 10 12 de olmadı8 10 12 ağustos olması gerekiyormuş erkek bebek için
Seninkinin cinsiyeti nedir
6sında tek ilişki ise zaten 72 saate kadar spermler yaşayabişiyprmuş erken de yumurtladıysan erkek olması doğal cnmBenim erkek canım cinsiyet ama benim ilişki tarihine Gore kız olmasi gerekiodu dimi cunku ağustos 4 ve 6 sında oldu 8 10 12 de olmadı
canım ama onu her yıl için bakcaksın çin takvimi her yıl değişiyor kiKızlar ya şu otomatik çin takvimi değilde normal olan bende 3 kızımda da tam olarak son adet tarihine göre doğru çıkıyo belki tesadüf ama komşum hamile onunda doğru.
Yanlız otomatik olan değil çünkü o bir veya iki yaş ekliyor. şuanki yaşa göre hamileler ve çocukları olan bi baksa.
Yada çocukların cinsiyetini söylemeyin ben bakayım doğrumu , yanlız yaşınız ve son adet tarihiniz yeterli.
Ben değişmiyene baktın orda son adet tarihi itibaren tüm hamileliklerim ve komşumunki tesadüf belki ama doğru çıktıcanım ama onu her yıl için bakcaksın çin takvimi her yıl değişiyor ki
Ne yazdın ki ben görmedimNiye ben yazdıklarıma cvp vermiyorsunuz ben anlamıyorum.neyse bidaha yazmam kusura bakman
HoşgeldinizNiye ben yazdıklarıma cvp vermiyorsunuz ben anlamıyorum.neyse bidaha yazmam kusura bakman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?