Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ne bilem ya kilo verince yaglar gidince asidik olurmuyum acep dedim.
Benim bu ay tutmadı.bende yumurtlama zamanına kadar verebilirseniz şu 2 haftada 2 kilo vereyim diyom
Bak şimdi benide şüphe aldı iyimi. Y ler lazım zaten ne yapsak bilemedim dur ben biraz araştırayım konunun bilimsel yanını bulursam yazarım

bende bu arastirmanin pesindeyim canim

Niye ben yazdıklarıma cvp vermiyorsunuz ben anlamıyorum.neyse bidaha yazmam kusura bakman
Cnm sayfalar sürekli geçiyor görmemişizdir kusura bakma. Ben bile akşam bir giriyorum oku oku bitmiyor o kadar çok paylaşım var burada ne güzel. Bazen olur cnm hakkını helal et

Kızlar kız bebek içinde çok mesaj geliyor ama kız bebek icin takvimi bilmiyorum.Sadece iki kızım nasıl oldu onu anlatabilirim
Bacım ne kızı bizde kızdan bol ne var
Sen oğlandan bahset
Ben hep 24 günde bir adet olurdum ilk kez bu ay 30 . gün oldum
5 gün sürüyo
11 mart yani bugün oldum 16 marta biter.
banada söylesen şu oğluş günlerini bu ay kaçı uygun

6sında tek ilişki ise zaten 72 saate kadar spermler yaşayabişiyprmuş erken de yumurtladıysan erkek olması doğal cnm
Tek iliski degildi 4 ve 6 sında 3 kez oldu ama facede süper annelerden ki bayanda adete yakn kiz adetten sonra yumurtlamaya kadar erkek dio yani burda bilinenin tam tersini iddia edio hangisi dogru anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…