- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.101
Kız y ler kocada ona şok diyet yaptırma.Arkadaşlar bu hafta şok bi diyet yapsam 3 kilo fazlam var. Acaba sakincasi olurmu? Cok saçma dimi ama ister istemez düşünüyor insan. Y lere zarar gelmesin
Hosbulduk cnmHoşgeldiniz
Şimdi gördüm eflatun88 sormuşsun girmedi henüz girse soruna cevap verir burda kimse kimseyi atlamaz emin ol.
Ara ara yazıyorum kimseden karşılık görmeyince yazmıyorum geri duramiyorum yine yazıyorumNe yazdın ki ben görmedim
Hosgeldin ayip ettik canim kusura bakma. Neler yapıyorsun diyet takip vs..Ara ara yazıyorum kimseden karşılık görmeyince yazmıyorum geri duramiyorum yine yazıyorum
Kız y ler kocada ona şok diyet yaptırma.
Ama kilo verenlerin daha çabuk hamile kaldığını duymuştum.
Benim bu ay tutmadı.bende yumurtlama zamanına kadar verebilirseniz şu 2 haftada 2 kilo vereyim diyomne bilem ya kilo verince yaglar gidince asidik olurmuyum acep dedim.
Benim bu ay tutmadı.bende yumurtlama zamanına kadar verebilirseniz şu 2 haftada 2 kilo vereyim diyom
Bak şimdi benide şüphe aldı iyimi. Y ler lazım zaten ne yapsak bilemedim dur ben biraz araştırayım konunun bilimsel yanını bulursam yazarım
Kusura bakma ama sen yazmaya devam et.birinden birine yazılır emin ol.bazen bizide görmüyen oluyo.Ara ara yazıyorum kimseden karşılık görmeyince yazmıyorum geri duramiyorum yine yazıyorum
Bulan yazsın madem .bende bu arastirmanin pesindeyim canim
18 şubat adetin ilk günü muBanada bakarmisn 18 şubat bay günü 6 gün sürüyor.bir ay 28 diğer ay 30 sürüyor
Cnm sayfalar sürekli geçiyor görmemişizdir kusura bakma. Ben bile akşam bir giriyorum oku oku bitmiyor o kadar çok paylaşım var burada ne güzel. Bazen olur cnm hakkını helal etNiye ben yazdıklarıma cvp vermiyorsunuz ben anlamıyorum.neyse bidaha yazmam kusura bakman
20 21 mart erkek bebekL Lilarengim1 canim banada bakarmisin simdi benim dongum 34 35 ama bu ay sogan kurunden dolayi 6 gun gecikti adet oldugum tarih 5 mart 6 gun surdu 7. Gun temizlendim kuafore falan indim hangi gun deneme olmali
Bence 12sinden sonra olmalıydıBenim erkek canım cinsiyet ama benim ilişki tarihine Gore kız olmasi gerekiodu dimi cunku ağustos 4 ve 6 sında oldu 8 10 12 de olmadı
ne takvimi?Kızlar kız bebek içinde çok mesaj geliyor ama kız bebek icin takvimi bilmiyorum.Sadece iki kızım nasıl oldu onu anlatabilirim
Yani yumurtlama ayın 8indeydi yum sonra olmali diosun kiz icin yani adet sonrasi degil adete yakınken kiz sansi yüksek buradaki herkes yanls bilio o zamanBence 12sinden sonra olmalıydı
Bacım ne kızı bizde kızdan bol ne varKızlar kız bebek içinde çok mesaj geliyor ama kız bebek icin takvimi bilmiyorum.Sadece iki kızım nasıl oldu onu anlatabilirim
Erkek bebek için ilişki günleri veriyone takvimi?
Tek iliski degildi 4 ve 6 sında 3 kez oldu ama facede süper annelerden ki bayanda adete yakn kiz adetten sonra yumurtlamaya kadar erkek dio yani burda bilinenin tam tersini iddia edio hangisi dogru anlayamadim6sında tek ilişki ise zaten 72 saate kadar spermler yaşayabişiyprmuş erken de yumurtladıysan erkek olması doğal cnm
Yok cnm estağfurullah ben bir iki sefer ovulasyon yaptım tutmadı meğer kan degerlerim çok düşükmüş ondan ben iki ay sonra düşünüyorum insallhHosgeldin ayip ettik canim kusura bakma. Neler yapıyorsun diyet takip vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?