Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar benim bir senedir topladiklarim şunlar.öncelikle yumurtlama günü ve sonrası.ve af edersiniz kadın erkekten önce orgazm olursa erkek neden dersiniz rahim ıslak kaygan olduğunu için yumurta yola çıkıyor y lerde hızlı olduğu için direk yumurtaya ulaştı.başta erkek orgazm olursa kadın cok ta olmasa kuru olduğu için yumurta geride kalıyor y gidene kadar ölüyor.x ler yavaş ve uzun ömürlü olduğu için onlar dolluyor nekadar doğru bilemeyiz tabii

Kızlar salatı tefriciyesini okuyup bitiremeyen kim kaldıysa bu mesajımı alıntılayıp ne kadar okuduğunu ve ne kadar kaldığını yazabilir mi?
Eksikleri de ben okuyayım da bari artık duasını yapalım. Çok geciktik. En geç 21 günde bitirmemiz gerekiyordu. Yarım kalmasın o kadar okuyup gayret ettik duasını da yapıp tamamlayalım inşAllah.

Haha cok guldum bu yoruma bizde kizdan bol ne var dogru valla.

Canim hepsini bende yaptim birazda nasip kismet meselesi bu.fazlada guvenip aldanmayin.nolur cok umutlanmayin.hayirlisis neyse rabbim onu versin.

İyidir inşAllah. Keşke yine girse. İnsan Merak ediyor. Sen nasılsın? Oğlun iyileşti mi canım?
Bende isterim ama malasef kimse girmiyor artık iyiyiz tşk ederim oğlum çok şükür iyi 6. Aya girdik çok hareketli sıpa yardımcım var çok şükür yoksa hayatta yapamazdım .81 kilo olmuştum akşam 3 saatlik spora gidiyorum 80 lere geldim .Emzirdiğim için diyete falan başlamadım .Sütüm zaten yetmiyor baştan ek olarak mamada kullanıyoruz.Öyle böyle büyür canım
Ben seneye Allah kısmet ederse bir tane daha istiyorum .Yanlız kalmasını istemiyorum .
Sen ne yaptım nasıl gidiyor çalışmalar

Canım ben sadece 100tane okudum bana yardım edermisin

Allah Anali babali buyutmeyi nasip etsin canim.kactane cocuk var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…