- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.121
Estagfullah cnm helal olsun geç olsun da güç olamasinCnm sayfalar sürekli geçiyor görmemişizdir kusura bakma. Ben bile akşam bir giriyorum oku oku bitmiyor o kadar çok paylaşım var burada ne güzel. Bazen olur cnm hakkını helal et
18 şubat adetin
Evet cnm ama geçmiştir bencee18 şubat adetin ilk günü mu
Evet cnm biliyorum ben bir senedir takip ediyorum burayıKusura bakma ama sen yazmaya devam et.birinden birine yazılır emin ol.bazen bizide görmüyen oluyo.
Ama burdaki kızlar iyidir kanın kaynar hemencik
Adete yakın kız olur der annem hep 3 kızı var 2 oğlu tecrübede onemli:))Yani yumurtlama ayın 8indeydi yum sonra olmali diosun kiz icin yani adet sonrasi degil adete yakınken kiz sansi yüksek buradaki herkes yanls bilio o zaman
Tek iliski degildi 4 ve 6 sında 3 kez oldu ama facede süper annelerden ki bayanda adete yakn kiz adetten sonra yumurtlamaya kadar erkek dio yani burda bilinenin tam tersini iddia edio hangisi dogru anlayamadim
Bacım ne kızı bizde kızdan bol ne var
Sen oğlandan bahset
Ben hep 24 günde bir adet olurdum ilk kez bu ay 30 . gün oldum
5 gün sürüyo
11 mart yani bugün oldum 16 marta biter.
banada söylesen şu oğluş günlerini bu ay kaçı uygun
Teşekkürler canım bakayım ozamana yumurtlama da olsa tam kıvamlı süper olur inşallah25 27 29 mart
İyidir inşAllah. Keşke yine girse. İnsan Merak ediyor. Sen nasılsın? Oğlun iyileşti mi canım?Merhaba canım .Telim bozuldu servise gönderdim tüm numaralarım silindi .O yüzden haber alamıyorum .En son çocuk düşünmüyordu .Şimdi bilmiyorum
Haha cok guldum bu yoruma bizde kizdan bol ne var dogru valla.Bacım ne kızı bizde kızdan bol ne var
Sen oğlandan bahset
Ben hep 24 günde bir adet olurdum ilk kez bu ay 30 . gün oldum
5 gün sürüyo
11 mart yani bugün oldum 16 marta biter.
banada söylesen şu oğluş günlerini bu ay kaçı uygun
Canim hepsini bende yaptim birazda nasip kismet meselesi bu.fazlada guvenip aldanmayin.nolur cok umutlanmayin.hayirlisis neyse rabbim onu versin.Arkadaşlar benim bir senedir topladiklarim şunlar.öncelikle yumurtlama günü ve sonrası.ve af edersiniz kadın erkekten önce orgazm olursa erkek neden dersiniz rahim ıslak kaygan olduğunu için yumurta yola çıkıyor y lerde hızlı olduğu için direk yumurtaya ulaştı.başta erkek orgazm olursa kadın cok ta olmasa kuru olduğu için yumurta geride kalıyor y gidene kadar ölüyor.x ler yavaş ve uzun ömürlü olduğu için onlar dolluyor nekadar doğru bilemeyiz tabii
30 gün yazmışım yaAdetin kaç gün sürdü tam olarak
Bende isterim ama malasef kimse girmiyor artık iyiyiz tşk ederim oğlum çok şükür iyi 6. Aya girdik çok hareketli sıpa yardımcım var çok şükür yoksa hayatta yapamazdım .81 kilo olmuştum akşam 3 saatlik spora gidiyorum 80 lere geldim .Emzirdiğim için diyete falan başlamadım .Sütüm zaten yetmiyor baştan ek olarak mamada kullanıyoruz.Öyle böyle büyür canımİyidir inşAllah. Keşke yine girse. İnsan Merak ediyor. Sen nasılsın? Oğlun iyileşti mi canım?
Canım kanamam kaç gün sütüdyo kaçıncı Gün de temizlendim30 gün yazmışım ya
Kızlar salatı tefriciyesini okuyup bitiremeyen kim kaldıysa bu mesajımı alıntılayıp ne kadar okuduğunu ve ne kadar kaldığını yazabilir mi?
Eksikleri de ben okuyayım da bari artık duasını yapalım. Çok geciktik. En geç 21 günde bitirmemiz gerekiyordu. Yarım kalmasın o kadar okuyup gayret ettik duasını da yapıp tamamlayalım inşAllah.
Allah Anali babali buyutmeyi nasip etsin canim.kactane cocuk var sendeBende isterim ama malasef kimse girmiyor artık iyiyiz tşk ederim oğlum çok şükür iyi 6. Aya girdik çok hareketli sıpa yardımcım var çok şükür yoksa hayatta yapamazdım .81 kilo olmuştum akşam 3 saatlik spora gidiyorum 80 lere geldim .Emzirdiğim için diyete falan başlamadım .Sütüm zaten yetmiyor baştan ek olarak mamada kullanıyoruz.Öyle böyle büyür canım
Ben seneye Allah kısmet ederse bir tane daha istiyorum .Yanlız kalmasını istemiyorum .
Sen ne yaptım nasıl gidiyor çalışmalar
BANA DA biri öyle dedi ama ben ovulasyonu bekliycemTek iliski degildi 4 ve 6 sında 3 kez oldu ama facede süper annelerden ki bayanda adete yakn kiz adetten sonra yumurtlamaya kadar erkek dio yani burda bilinenin tam tersini iddia edio hangisi dogru anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?