Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ovulasyon testi yaptım kasıklarımda ağrı başladı bu hafta yöurtlamam lazım çünkü bu günlerde tani gece 3 de çıktım tuvalte bilerek onla değil sabah 9 da kalktığımla yaptım testi

Kızlar ovulasyon testi yaptım kasıklarımda ağrı başladı bu hafta yöurtlamam lazım çünkü bu günlerde tani gece 3 de çıktım tuvalte bilerek onla değil sabah 9 da kalktığımla yaptım testi

Eklentiler

• 91992F2E-45FA-447D-A65F-86643585E5C3.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 114
Testin bulanmiş. 3 damlayla yap daha saglikli sonuc alirsin. Bu teste gore yumurtaya daha var cnm

Kızlar sizede oluyomu ben yumurtlama zamanı aynada kendimi daha bir güzel buluyorum bir bakın aynaya yumurtlayanlar , şaka değil bak gerçekten
Kendimi pek begeniyom yüzüm parlıyor

Kızlar benimde yarın tahmini yum günüm ama kuruyum hiç bi belirti yok.
Geçen ay bende öyleydim çok geç yumurtladım .sanırım 6 gün geç yumurtlama oldu. değerlendirdim ama gebelik olmadı.ben elim ile kontrol ettim yumurtlama zamanı gelen yumurta akını. Gerçi bazılarında olmuyormuş.test yapıyormusun

Merhaba kızlar bende kendimi takibe aldım yumurtlama günlerim nasıl diye bugün 12 günüm bakalım kızlar bir arkadaş vardı 3 kızı vardı oda deneme yaptı pırlanta arkadaşımız degil acaba hamilemi merak ettim bu arada erkek bebek gördüm rüyamda mavi yünlü yelek giydirmiştim ismiyle çağırıyordum çok mutluydum ne ara kaldım ben bir yöntem denemedim nasıl oglum oldu diyordum kızlar rüyamı yorumlarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…