Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaf valla
Iyiji tekrar yazdın ben 28 martta olmuş gb bakmışım senin 13 15 17 bana sorarsan 2 denemeden fazla yapma 13 15 iyi yada 1 deneme mesela 13i sen karar ver.Hayırlısı olsun senin icin.
13 mü 15. Mi karar veremiyorum bende ? Kasıklarım ağrıyo birkaç güne yuöurtlarım gıdak gıdakkk:) sence napim ya valla stesten gıdaklıcam gerçekten

İşt yömurtlamana denk geliyor hemen hemen..
Benimde öyle çünkü..16 sı yumurtlama gösteriyor ama iki gün önce oldum geçen ay diyom ki havuç yiyim yarın akşam bismillah diyim ne dersiniz:) erken mi sonra 1 gün ara bir daha 15 i yapıp sonra korunayım:)

Kilolar gider inşAllah zaten Doğumdan sonra ilk sene ödemde oluyor bence. Vücut kendini toparlayınca hepsi yoluna giriyor.
Büyüdüklerinden de bu hareketli hallerini bile özleyeceğiz sanırım
Bende şuan hastayım bu ay başlayacağım inşAllah denemelere. Testlerimi aldım. Eşime de zorla bi iki şey yaptırıyorum. Hayırlısı Allah’tan. Ben elimden geleni yapayım da içimde kalmasın diyorum. Duanı beklerim sevecenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…