Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde çevremde 2017 de hep kız doğdu. Şuan Hamile olanlardan cinsiyet öğrenenlerin çoğu erkek. Ama bence öyle birşey yok her sene hemen hemen aynı oranlarda Doğum oluyor dünya genelinde.

Aynen al benden de okadar dah ikinci çizgiyi görmedim doğru düGün ya gıcık oldum valla
Sen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.

Sen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.
İnşallah cnm ya yumurtlamam takvime göre 16 sı gösteriyor kasıklarımda batma başladı ufaktan ama testte hiç çizgi oluşmuyo ya 4-5 saat su içmeden duruyorum heyecanla yapıyorum yok sinir oluyorum düşünmekten bi hal oldum ya..insanın elinde olmuyor çok takıyorum gerçekten..inşallah hepimizin gönlüne göre olur ya ne diyim

16siysa daha koyulasmamasi normal stres yapma benimde testlerim birden koyulasir iki gun sonra açılır yarin saat aksam 8 de testin koyulaşacak demisti dersin

iyi geceler kizlar nasilsiniz? uzun zaman.oldu ugramayali..yeni haberler var mi.bizim doguma az kaldi kismetse normal dogum olacak cok heyecanliyim :) ve de cok korkuyorum dogumda bana.bisey olursa kuzularim bensiz ne yapar hamile kafasi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…