- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.301
Benimde çevremde 2017 de hep kız doğdu. Şuan Hamile olanlardan cinsiyet öğrenenlerin çoğu erkek. Ama bence öyle birşey yok her sene hemen hemen aynı oranlarda Doğum oluyor dünya genelinde.2017 de erkek bebekler cogunluktaydi yani boyle bir genelleme varmi bilemiyorum ama öyleydi. Uzayan akintida catlamadan önce gelir cat oldugu andan itibaren kuruluk başlar. Kücuk su kivaminda bir sivi geldigi an çat anidir. Oyy kuzlar oy ne stres bu yaa benim aldigim testler arizali cikti kocayada habire test al diyemiyorum en son yeter artik dedi. Oyki ne oy
Sen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.Aynen al benden de okadar dah ikinci çizgiyi görmedim doğru düGün ya gıcık oldum valla
İnşallah cnm ya yumurtlamam takvime göre 16 sı gösteriyor kasıklarımda batma başladı ufaktan ama testte hiç çizgi oluşmuyo ya 4-5 saat su içmeden duruyorum heyecanla yapıyorum yok sinir oluyorum düşünmekten bi hal oldum ya..insanın elinde olmuyor çok takıyorum gerçekten..inşallah hepimizin gönlüne göre olur ya ne diyimSen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.
16siysa daha koyulasmamasi normal stres yapma benimde testlerim birden koyulasir iki gun sonra açılır yarin saat aksam 8 de testin koyulaşacak demisti dersinİnşallah cnm ya yumurtlamam takvime göre 16 sı gösteriyor kasıklarımda batma başladı ufaktan ama testte hiç çizgi oluşmuyo ya 4-5 saat su içmeden duruyorum heyecanla yapıyorum yok sinir oluyorum düşünmekten bi hal oldum ya..insanın elinde olmuyor çok takıyorum gerçekten..inşallah hepimizin gönlüne göre olur ya ne diyim
Canım ağzın bal yesin:) inşŞlah öyle olur ya16siysa daha koyulasmamasi normal stres yapma benimde testlerim birden koyulasir iki gun sonra açılır yarin saat aksam 8 de testin koyulaşacak demisti dersin
L Lilarengim1 100 tane salatı tefriciye duasını tamamladım Rabbimin izniyle teslim ediyorum. Allah kabul etsinArkadaşlar L Lilarengim1 arkadaşın kalan 455 tane salatı tefriciye duası veMiraa35 arkadaşın da 151 tane kalmış.
pirlanta97 100 tanesini aldı. 306 tanesini de ben aldım.
Kalan 200 taneyi isteyen var mı?
Elifem neden girmiyor o baya bilgili aslinda keske girse yaSen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.
Elifem neden girmiyor o baya bilgili aslinda keske girse ya
L Lilarengim1 100 tane salatı tefriciye duasını tamamladım Rabbimin izniyle teslim ediyorum. Allah kabul etsin
Kizlar ben okumak isterdim ama malasef baska okumalarım var siz okuyun ben duasını yaparım insallahiwashereonce 100 + 100 toplam 200 tamamladım duayı..
sadece 100 kaldı onuda biri okusun yarın K Khvekokusu20 duasını yapar
Ben okurum o kalan yüzü canımiwashereonce 100 + 100 toplam 200 tamamladım duayı..
Canım 404 tane okudum sana teslim ediyorum allah kabul etsinKizlar ben okumak isterdim ama malasef baska okumalarım var siz okuyun ben duasını yaparım insallah
Teslim aldim Allah kabul etsin insallah canımCanım 404 tane okudum sana teslim ediyorum allah kabul etsin
Canım en kısa zamanda olursa çok iyi olur çok uzadı çünkü.son 100 ZatenBen okurum o kalan yüzü canım
Sağol canım Allah razı olsunL Lilarengim1 100 tane salatı tefriciye duasını tamamladım Rabbimin izniyle teslim ediyorum. Allah kabul etsin
Pırlantam sen şimdi toplamda 200 tane okudun dimi?iwashereonce 100 + 100 toplam 200 tamamladım duayı..
Evet canım 200 okudumPırlantam sen şimdi toplamda 200 tane okudun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?