- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.281
Eger 13.yum catlarsa kacirmaYaf valla
13 mü 15. Mi karar veremiyorum bende ? Kasıklarım ağrıyo birkaç güne yuöurtlarım gıdak gıdakkk:) sence napim ya valla stesten gıdaklıcam gerçekten
Benimde yarın erkek bebiş için deneme günüm ama yumurtlama belirtisi hiç yok sadece ıslaklık var yumurta akı gb akıntı yokYaf valla
13 mü 15. Mi karar veremiyorum bende ? Kasıklarım ağrıyo birkaç güne yuöurtlarım gıdak gıdakkk:) sence napim ya valla stesten gıdaklıcam gerçekten
canim rica etsem bende bu ay deneme yapacagim bakarmisin banada ne soylemem gerekiyor ayin 7 sinde hastalandimBununla erkek bebek yapan tanıdıklarım var.
Hakkımızda hayırlısı canım gönlümüze göre olsun inşallahBenimde yarın erkek bebiş için deneme günüm ama yumurtlama belirtisi hiç yok sadece ıslaklık var yumurta akı gb akıntı yok
Canım ben kendiminikini okumaya çalışıcamArkadaşlar L Lilarengim1 arkadaşın kalan 455 tane salatı tefriciye duası veMiraa35 arkadaşın da 151 tane kalmış.
pirlanta97 100 tanesini aldı. 306 tanesini de ben aldım.
Kalan 200 taneyi isteyen var mı?
canim rica etsem bende bu ay deneme yapacagim bakarmisin banada ne soylemem gerekiyor ayin 7 sinde hastalandim
Ben okurum 200 tane canımArkadaşlar L Lilarengim1 arkadaşın kalan 455 tane salatı tefriciye duası veMiraa35 arkadaşın da 151 tane kalmış.
pirlanta97 100 tanesini aldı. 306 tanesini de ben aldım.
Kalan 200 taneyi isteyen var mı?
Canim mrb bu arkadas yontem denedimi
Canim benim ilk once yum aki gibi geliyor sonra su gibi bisey akiveriyo heralde su gibiyken mi catliyor onu bende bilmiyorum sen ne zaman dusunuyorsunKızlar yumurta akı gb akıntım geldi tahmini yumurtlama günüm bugün takvime gorede 13 15 17 erkek bebek gunum :)
Yumurtanın çat olduğunu nasıl anlıyorsunuz akıntıdan ne kadar sonra Yum catliyo
Aynen öyleymis canim. Su gibi geldigi an cat aniCanim benim ilk once yum aki gibi geliyor sonra su gibi bisey akiveriyo heralde su gibiyken mi catliyor onu bende bilmiyorum sen ne zaman dusunuyorsun
Yani kızlar su gibi gelincemi ilişki olmalıAynen öyleymis canim. Su gibi geldigi an cat ani
2017 de erkek bebekler cogunluktaydi yani boyle bir genelleme varmi bilemiyorum ama öyleydi. Uzayan akintida catlamadan önce gelir cat oldugu andan itibaren kuruluk başlar. Kücuk su kivaminda bir sivi geldigi an çat anidir. Oyy kuzlar oy ne stres bu yaa benim aldigim testler arizali cikti kocayada habire test al diyemiyorum en son yeter artik dedi. Oyki ne oyYumurta aki gibi, boyle afedersiniz ele alinca iki parmak arasimda sunuyo gibi olunca catliyo sanirim dimi, tam o gun yumurtlama gunu oluyo sanirim :)
Bi de erkek yili mi 20182019 kiz yili mi ki?
Canim benim ilk once yum aki gibi geliyor sonra su gibi bisey akiveriyo heralde su gibiyken mi catliyor onu bende bilmiyorum sen ne zaman dusunuyorsun
Aynen al benden de okadar dah ikinci çizgiyi görmedim doğru düGün ya gıcık oldum valla2017 de erkek bebekler cogunluktaydi yani boyle bir genelleme varmi bilemiyorum ama öyleydi. Uzayan akintida catlamadan önce gelir cat oldugu andan itibaren kuruluk başlar. Kücuk su kivaminda bir sivi geldigi an çat anidir. Oyy kuzlar oy ne stres bu yaa benim aldigim testler arizali cikti kocayada habire test al diyemiyorum en son yeter artik dedi. Oyki ne oy
Sağol canım Allah razı olsun.Ben okurum 200 tane canım
Canım sayıyı dağıttık ama yine de okumak istersen ben 306 tane aldım. 100 tanesini verebilirim. Yok okuyamam dersen yaz mutlaka ben tam sayıyı okuyup bitireyim.Canım ben kendiminikini okumaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?