Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaf valla

13 mü 15. Mi karar veremiyorum bende ? Kasıklarım ağrıyo birkaç güne yuöurtlarım gıdak gıdakkk:) sence napim ya valla stesten gıdaklıcam gerçekten
Benimde yarın erkek bebiş için deneme günüm ama yumurtlama belirtisi hiç yok sadece ıslaklık var yumurta akı gb akıntı yok

Kızlar yumurta akı gb akıntım geldi tahmini yumurtlama günüm bugün takvime gorede 13 15 17 erkek bebek gunum :)
Yumurtanın çat olduğunu nasıl anlıyorsunuz akıntıdan ne kadar sonra Yum catliyo

Kızlar yumurta akı gb akıntım geldi tahmini yumurtlama günüm bugün takvime gorede 13 15 17 erkek bebek gunum :)
Yumurtanın çat olduğunu nasıl anlıyorsunuz akıntıdan ne kadar sonra Yum catliyo
Canim benim ilk once yum aki gibi geliyor sonra su gibi bisey akiveriyo heralde su gibiyken mi catliyor onu bende bilmiyorum sen ne zaman dusunuyorsun

Yumurta aki gibi, boyle afedersiniz ele alinca iki parmak arasimda sunuyo gibi olunca catliyo sanirim dimi, tam o gun yumurtlama gunu oluyo sanirim :)
Bi de erkek yili mi 2018 2019 kiz yili mi ki?

Yumurta aki gibi, boyle afedersiniz ele alinca iki parmak arasimda sunuyo gibi olunca catliyo sanirim dimi, tam o gun yumurtlama gunu oluyo sanirim :)
Bi de erkek yili mi 2018 2019 kiz yili mi ki?
2017 de erkek bebekler cogunluktaydi yani boyle bir genelleme varmi bilemiyorum ama öyleydi. Uzayan akintida catlamadan önce gelir cat oldugu andan itibaren kuruluk başlar. Kücuk su kivaminda bir sivi geldigi an çat anidir. Oyy kuzlar oy ne stres bu yaa benim aldigim testler arizali cikti kocayada habire test al diyemiyorum en son yeter artik dedi. Oyki ne oy

Canim benim ilk once yum aki gibi geliyor sonra su gibi bisey akiveriyo heralde su gibiyken mi catliyor onu bende bilmiyorum sen ne zaman dusunuyorsun

Seneye düşünüyorum canım şuan sağ kasıkta hafif ağrı oluyo sanırım cat olmadı.vucudumu tanımaya çalışıyorum çat anı deniycem diyetle birlikte insallah

Aynen al benden de okadar dah ikinci çizgiyi görmedim doğru düGün ya gıcık oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…