Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iyi geceler kizlar nasilsiniz? uzun zaman.oldu ugramayali..yeni haberler var mi.bizim doguma az kaldi kismetse normal dogum olacak cok heyecanliyim :) ve de cok korkuyorum dogumda bana.bisey olursa kuzularim bensiz ne yapar hamile kafasi iste
Son haftalar böyle düşünmen çok normal.Bende öyleydim.Rabbim bir nefesde kolay doğum nasib etsin inşallah. Bebiş in pırt diye çıksın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Bence son haftaları tadını çıkar naz yap biraz etrafa aslında bulunmaz fırsat

Kızlar yumurta akı gb akıntım geldi tahmini yumurtlama günüm bugün takvime gorede 13 15 17 erkek bebek gunum :)
Yumurtanın çat olduğunu nasıl anlıyorsunuz akıntıdan ne kadar sonra Yum catliyo
catladigini anlamak icin testi yapmaya devam et bence ben saat basi yapiyordum cunku ilk 12 saat onemli

Kızlar dua edenlerin ağızlarına sağlık..rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip eyler inşallah..Dualarımızın kabul olması ümidiyle..@ceymiceyn akşam işten gelince eğer bitirmemiş olursan 50 tane okurım ben senin için sen akşam 6 gibi yaz canım

Sen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.
Sağol kuzum güzel tavsiyelerin için..Kızlar iyi ki varsınız ya valla bir yabancının size karşılıksız destek olması kadar güzel bir duygu yok hepinizi seviyorum

Kızlar bu arada akıntım çok az ya hala bekliyorum test yapmadım bugün akşam yapıcam ağrı kasıklarda batma şeklinde hala

iyi geceler kizlar nasilsiniz? uzun zaman.oldu ugramayali..yeni haberler var mi.bizim doguma az kaldi kismetse normal dogum olacak cok heyecanliyim :) ve de cok korkuyorum dogumda bana.bisey olursa kuzularim bensiz ne yapar hamile kafasi iste
Normal ja ogle stres yapman benim daha cok var sma bende korkuyorum aslinda.sag salım kacımıza alırız ındallah. Kac cocuk var sende hatırlayamadım cınsıyetlerı ney

Normal ja ogle stres yapman benim daha cok var sma bende korkuyorum aslinda.sag salım kacımıza alırız ındallah. Kac cocuk var sende hatırlayamadım cınsıyetlerı ney
ilk dogumum zor oldu biraz.aslinda korkum sanci dogum falan degil epizyotomi kesisi.inşallah bu sefer gerek kalmaz.beni hatirlamiyor olman normal canim prk karsiıasmadik.ama ben seni taniyorum.3cu bebegine hamissin) saglikla kucagimiza alalim insallah.benim 1kizim var 3yaşinda bu 4cu gebelik 2ci bebek.diger ikisi dusukle sonuclandi.bu bebise erkek diyolar.saglikla dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…