- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.321
Son haftalar böyle düşünmen çok normal.Bende öyleydim.Rabbim bir nefesde kolay doğum nasib etsin inşallahiyi geceler kizlar nasilsiniz? uzun zaman.oldu ugramayali..yeni haberler var mi.bizim doguma az kaldi kismetse normal dogum olacak cok heyecanliyim :) ve de cok korkuyorum dogumda bana.bisey olursa kuzularim bensiz ne yapar hamile kafasi iste
Yok denemedi canımCanim mrb bu arkadas yontem denedimi
Yok denemedi canımCanim mrb bu arkadas yontem denedimi
11 13 15 bu tarihler erkek canım tabi rabbim bilir en dogrusunuL Lilarengim1 25 şubatta adetim başladı 6 gun sürdü 28 gün dongum takvimde 11 Yum günüydü 9 ve 10 birliktelik oldu bakarmisiniz erkek istoyorum
adetim dun bitti canim ama 29.30 yada 31 gunde bir oliyorum belli degil yaniAdetin ne zaman bitti.ayin kacinda temizlendin kac günde bir oluyorsun
hadi ya bu tarihlerdede olmadi11 13 15 bu tarihler erkek canım tabi rabbim bilir en dogrusunu
catladigini anlamak icin testi yapmaya devam et bence ben saat basi yapiyordum cunku ilk 12 saat onemliKızlar yumurta akı gb akıntım geldi tahmini yumurtlama günüm bugün takvime gorede 13 15 17 erkek bebek gunum :)
Yumurtanın çat olduğunu nasıl anlıyorsunuz akıntıdan ne kadar sonra Yum catliyo
Okudum canım Allah kabul eylesin inşallah herkesin gönlündekini en hayırlısıyla versinD duyguuuMMM da kalan 100 taneyi okuycakmış
Teşekkürler canım gerek kalmadı.Kızlar ben 200 alırım demiştim gerek kalmadı mi eksik var mı cevap vermedi kimse
Allah razı olsun cümlemizin inşallahOkudum canım Allah kabul eylesin inşallah herkesin gönlündekini en hayırlısıyla versin
Tamam canım Allah razı olsun kabul etsinE
Evet canım 200 okudum
Canım bana yardım edebilirsin istersen ben 306 tane almıştım. 100 ünü verebilirim. Onun dışında tamamlandı.Kızlar ben 200 alırım demiştim gerek kalmadı mi eksik var mı cevap vermedi kimse
Ben tamamlandı biliyorum .dünkü yazıları oku bi istersenCanım bana yardım edebilirsin istersen ben 306 tane almıştım. 100 ünü verebilirim. Onun dışında tamamlandı.
Sağol kuzum güzel tavsiyelerin için..Kızlar iyi ki varsınız ya valla bir yabancının size karşılıksız destek olması kadar güzel bir duygu yok hepinizi seviyorumSen boyle yazinca elifemi hatirladim :)) öncelikle stres yapma ilik bir dus al rahatla ve düşünme teste devam et ve havuc kaynatip suyunu iç. Rahat ol en önemlisi bu.
Normal ja ogle stres yapman benim daha cok var sma bende korkuyorum aslinda.sag salım kacımıza alırız ındallah. Kac cocuk var sende hatırlayamadım cınsıyetlerı neyiyi geceler kizlar nasilsiniz? uzun zaman.oldu ugramayali..yeni haberler var mi.bizim doguma az kaldi kismetse normal dogum olacak cok heyecanliyim :) ve de cok korkuyorum dogumda bana.bisey olursa kuzularim bensiz ne yapar hamile kafasi iste
Ben tamamlandı biliyorum .dünkü yazıları oku bi istersen
ilk dogumum zor oldu biraz.aslinda korkum sanci dogum falan degil epizyotomi kesisi.inşallah bu sefer gerek kalmaz.beni hatirlamiyor olman normal canim prk karsiıasmadik.ama ben seni taniyorum.3cu bebegine hamissin) saglikla kucagimiza alalim insallah.benim 1kizim var 3yaşinda bu 4cu gebelik 2ci bebek.diger ikisi dusukle sonuclandi.bu bebise erkek diyolar.saglikla dogsunNormal ja ogle stres yapman benim daha cok var sma bende korkuyorum aslinda.sag salım kacımıza alırız ındallah. Kac cocuk var sende hatırlayamadım cınsıyetlerı ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?