Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki canım adet aralığı fark edermi ben mesela hep 24 günde bir olurum bu ay 30 gün arası sürdü bunuda hesaplıycazmı yoksa sadece adet kaç gün onun üzerindemi durucaz

Mrb kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün sancım çok var oksurynce kasiklarimda çok kötü batma ve ağrı oluyor bide kokusuz beyaz koyu kıvamlı beyaz akıntım var bu ne anlama geliyor adetim biteli 4 gün oldu sadece bır kere ilişki oldu oda korunmaliydi saat 2 de randevum var hastaneye gidecem

Evet cnm int böyle bir sıkıntısı var ışte bide hadis gibi şeyler söz konusu olduğunda kesin bir yerden duymayinca emin olamıyoruz

16 18 20 canım rabbim gönlüne göre versin

Çok teşekkür ederim canım bakalım nasip meral ettim deneyeceğimden değil de ama yumurtaya olmasına rağmen dün sümüksü uzayan akıntı yoğun şekilde geldi Ma takvime göre 5 gün var daha bakalım bende kendimi tanımaya çalışıyorum geçen aylar bu akıntıdan en geç 2 gün sonra çat oldu. Kendimi takip ederek aklıma nasıl eserse olacak sanırım. Zaten gündemde de hiç bu konu yok evde ben kendi kendime gelin güvey oluyorum

tam emin degilim ama bende bu anlattigin oldugu zaman yumurta catladiginda oluyo once beyaz yogun kivamli akinti sonra aksamada sumuksu akinti oluyo o zamn yumurta catlamis oluyo ondn olablir

Cnm sen martta denemicekmiydin niye erteledinki

L Lilarengim1 canım ya merhaba tekrar..ya ben sana son 3 aylık regl takvimimi versem ya 30 güne bir regl oluyorum dedim ama birine sordum tarihlere göre 31 gün dedi bir sen bakabilir misin? 29 aralık 31 ocak 28 şubat buna göre tekrar bakabilir misin 5 gün sürüyor..valla ben karıştırıyor olabilirim kaç gün sürdüğünü garanti olsun istiyorum.. Gecemavisim canım senin de fikrini almak isterim.Bu arada bel ağrım başladı sabah test yaptım yoktu çizgi..takipteyim ama bu gece ya da yarına çatlarım herhalde..@eflatun88 de 17 si dedi muhtemelen öyle olcak gibi ama işte netleştirsem daha iyi olcak:)

Canim seninkide benimki gibi günü gününe degil 1-2 gün oynama yapiyor bugun bi doktora gitsen ne guzel olur özele gidersen bakar.

Canim

Canım senin günler aynı çok fark olmadığı için degismiyor

yaa dimi..ama bazı doktorlar tersliyor ya gidip de ne dicem bilemiyorum çekinimyorum açıkçası
Özelde öyle yapamazlar cnm paranla gidiyorsun. Tst yapıyorum ama surekli silik cikiyor yumurtama baktirmak istiyorum sorunmu var acaba dersen bakar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…