- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.421
Merhaba ben yeni uyeyim 2 kizim var oğlum bu ay doğumda öldü rabbim isteyen herkeze nasıl etsin ınş lohusaligim bitsin bende baktiricam
Peki canım adet aralığı fark edermi ben mesela hep 24 günde bir olurum bu ay 30 gün arası sürdü bunuda hesaplıycazmı yoksa sadece adet kaç gün onun üzerindemi durucazKızlar adet bitti diyelim kahve rengi akıntı geldi o günüde adet gb sayıyoruz.Hic lekelenme olmayan günü bitiş diye yazın yoksa çok fena karışır.Birde normalde adet 7 gun suruyordu o ay 3 gun surdu o ay es gecin az kanama oldugu ayda denemiyoruz.detaylar bunlar kimsenin günahına girmek istemem ha birde garanti veremem illa erkek olacak diye En güzelini rabbim bilir ben sadece 25 sene önce bu yöntemle 3 kızdan sonra oğlu olan hatta 4 kızdan sonra bile olan var çok kişi denemiş diye aklıma yattı.Bende yum takibi diyet yapicam bide bu günlere denk getirmeye calısıcam.yani elimden geleni yapıcam taktir Allahın inşallah isteyen herkesin sağlıklı erkek evlada kavuşur.
Evet canım onuda belirtinPeki canım adet aralığı fark edermi ben mesela hep 24 günde bir olurum bu ay 30 gün arası sürdü bunuda hesaplıycazmı yoksa sadece adet kaç gün onun üzerindemi durucaz
Evet cnm int böyle bir sıkıntısı var ışte bide hadis gibi şeyler söz konusu olduğunda kesin bir yerden duymayinca emin olamıyoruzMalesef böyle bir bilgi kirliliği var. Böyle bir hadis yoktur. Olsaydi zaten aksi durum olmasi numkun degildi tüm 5 gün icinde hamile kalanlarin oglu olur cinsiyet secmek kolay olurdu nitekim efendimizin söyledigini düşünürsek.... takva tasavvuf sahibi tüm islami eğitimciler böyle bir hadis olmadigini söylerler.
Allah sabir versin canim.Rabbim yerini saglikli erkek evlatlarla doldursun insallah
16 18 20 canım rabbim gönlüne göre versin
tam emin degilim ama bende bu anlattigin oldugu zaman yumurta catladiginda oluyo once beyaz yogun kivamli akinti sonra aksamada sumuksu akinti oluyo o zamn yumurta catlamis oluyo ondn olablirMrb kızlar doğum kontrol hapı kullanıyorum bugün sancım çok var oksurynce kasiklarimda çok kötü batma ve ağrı oluyor bide kokusuz beyaz koyu kıvamlı beyaz akıntım var bu ne anlama geliyor adetim biteli 4 gün oldu sadece bır kere ilişki oldu oda korunmaliydi saat 2 de randevum var hastaneye gidecem
Olabilir çünkü takvitakvime gore yarın yumutlama günümtam emin degilim ama bende bu anlattigin oldugu zaman yumurta catladiginda oluyo once beyaz yogun kivamli akinti sonra aksamada sumuksu akinti oluyo o zamn yumurta catlamis oluyo ondn olablir
Cnm sen martta denemicekmiydin niye erteledinkiL Lilarengim1 Canim sen nerden ve nasil bakıyorsun bizlerede soylesende kendimiz baksak olur mu çünkü ben eylul ekim gibi deneyegim eger olmazsa 2 3 sene ertelemeyi düşünüyorum 2 3 sene sonra deneme yaptigimda seni burda bulamayabilirim belki
Canim seninkide benimki gibi günü gününe degil 1-2 gün oynama yapiyor bugun bi doktora gitsen ne guzel olur özele gidersen bakar.L Lilarengim1 canım ya merhaba tekrar..ya ben sana son 3 aylık regl takvimimi versem ya 30 güne bir regl oluyorum dedim ama birine sordum tarihlere göre 31 gün dedi bir sen bakabilir misin? 29 aralık 31 ocak 28 şubat buna göre tekrar bakabilir misin 5 gün sürüyor..valla ben karıştırıyor olabilirim kaç gün sürdüğünü garanti olsun istiyorum..Gecemavisim canım senin de fikrini almak isterim.Bu arada bel ağrım başladı sabah test yaptım yoktu çizgi..takipteyim ama bu gece ya da yarına çatlarım herhalde..@eflatun88 de 17 si dedi muhtemelen öyle olcak gibi ama işte netleştirsem daha iyi olcak:)
CanimL Lilarengim1 Canim sen nerden ve nasil bakıyorsun bizlerede soylesende kendimiz baksak olur mu çünkü ben eylul ekim gibi deneyegim eger olmazsa 2 3 sene ertelemeyi düşünüyorum 2 3 sene sonra deneme yaptigimda seni burda bulamayabilirim belki
L Lilarengim1 canım ya merhaba tekrar..ya ben sana son 3 aylık regl takvimimi versem ya 30 güne bir regl oluyorum dedim ama birine sordum tarihlere göre 31 gün dedi bir sen bakabilir misin? 29 aralık 31 ocak 28 şubat buna göre tekrar bakabilir misin 5 gün sürüyor..valla ben karıştırıyor olabilirim kaç gün sürdüğünü garanti olsun istiyorum..Gecemavisim canım senin de fikrini almak isterim.Bu arada bel ağrım başladı sabah test yaptım yoktu çizgi..takipteyim ama bu gece ya da yarına çatlarım herhalde..@eflatun88 de 17 si dedi muhtemelen öyle olcak gibi ama işte netleştirsem daha iyi olcak:)
sağol cnm dua edin benim için yaaCanim
Canım senin günler aynı çok fark olmadığı için degismiyor
yaa dimi..ama bazı doktorlar tersliyor ya gidip de ne dicem bilemiyorum çekinimyorum açıkçasıCanim seninkide benimki gibi günü gününe degil 1-2 gün oynama yapiyor bugun bi doktora gitsen ne guzel olur özele gidersen bakar.
Özelde öyle yapamazlar cnm paranla gidiyorsun. Tst yapıyorum ama surekli silik cikiyor yumurtama baktirmak istiyorum sorunmu var acaba dersen bakar cnmyaa dimi..ama bazı doktorlar tersliyor ya gidip de ne dicem bilemiyorum çekinimyorum açıkçası
Ben yum çatlamadan yapmıştim kız olduBirde face deki kizlar israrla yumurta catlamadan once deneme yapin diyorlar erkek bebek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?