- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.681
3-4 güne pik olur bence canım. İstersen bu akşamdan boz. 4-5 günlük perhizin olur.
3-4 güne pik olur bence canım. İstersen bu akşamdan boz. 4-5 günlük perhizin olur.
Genelde erkek bebek icin bu uygulaniyor cnm. Ama yinede senin kararin tabiki.Canm 5 yada 6 gunde sperm hızında ve kalitesinde yavaslama oluyo deniliyor ya o yuzden kararsizim
Bu test persembeyi bulmaz pik olmasi daha erken olur tahminen sali olur gibi. Bana sorarsan sogan kuru kullanma adetini geciktirmiş yumurtada gecikir. Şu evrede kurukayisi kuru incir havuca dayan :)Dongum 34 35 ya tarih cumartesini gösteriyo ama bence okadar sürmez perşembeye pik olur ama oda perhiz uzun oluyo diye kararsiz kaldim birde sogan kürü yumurtlamaya erkene cekermi acaba bir bilgin varmi canm
Tutmadı bence canım 16 mı 18 mi nerden emin olacam ki? Onu bende tahmin ederim .Önemli olan çat anı yani bu uygulamayı yapmaydım eğer 16 olurdu sonuç malasefŞubatın 16 ve 18i erkek bebek gününmüş: ) sende de tuttu :))
Anlamadım dokuz sekiz beynim yandı .Iyi akşamlar bende erkek bebek isteyenlerdenim benim sorum şu takvimde onbiri çatlama gözüküyor du dokuzu da en yüksek gün şimdi benim genelde oniki den sonra oluyor birlikteliği m dokuzu diyince sekiz i gecesimi dokuzu gecesimi benim sekiz ve dokuz gecesi oldu sizce zamlanlama nasil
Ne yaptın canım ne karar verdin ?Perhizinde 1 gun eksik 1 gun fazla cok farki olmaz cnm cok takma.
Iste benimde yandı diyelim onu yum günü o gece denesen onbiri oluyorya onu diyorumAnlamadım dokuz sekiz beynim yandı .
Dalga geçmiyorum sakın beni yanlış anlama gerçekten anlamadım .Neye göre 11 oluyorIste benimde yandı diyelim onu yum günü o gece denesen onbiri oluyorya onu diyorum
Adeti bekliyorum cnm sonrasi insallah düşünüyoruz. Herkes birsey söylüyor ama en mantiklisi catlamanin olduğu ilk saatler sanirim. Tahminen nisanin 5 i 6si yumurtlama gunuNe yaptın canım ne karar verdin ?
Ağzı olan konuşur eli olan yazarAdeti bekliyorum cnm sonrasi insallah düşünüyoruz. Herkes birsey söylüyor ama en mantiklisi catlamanin olduğu ilk saatler sanirim. Tahminen nisanin 5 i 6si yumurtlama gunu
Amin.evet gelmiyorlar.. bende hayirlisiyla bir gebe kalabilseydim :)Ağzı olan konuşur eli olan yazar
Şaka bir yana mantıklı budur canım kafanı karıştırma hakkında hayırlısı olsun .
Elifemm eskiler girmiyor artık bazen bakıyorum kimse yok
Canım inşallah ikimiz de hamiş olucaz merak etmeAmin.evet gelmiyorlar.. bende hayirlisiyla bir gebe kalabilseydim :)
Inşallah tutunmustur bebeğin canim pek sayfaları okuyamadım ilişkide test durumun nasıldı inşallah oğlun olurAslında normalde benim de ıslaklığım çok olur ama bir kere biokadin kullandım 7.5 liraydı bu arada fiyatı pahalı birşey değil..o acaip kuruttu zaten asitliği alıyormuş sanırım..hiç ıslak değildim normalde birgünde gelmez yani öncesi çok ıslanır çamaşırım ama bu sefer öyle olmadı dedim ben stres yaptım yumurta falan olmıcak diye geçirdim içimden ama işte leblebi gibi elime gelince anladım..zaten iki gündürde kasık ağrım vardı dün tavan yapmıştı belime de vuruyor benim bu arada..sanki böyle saatlerce ayakta kalırson oyle bir bel ağrısı kızlar testi sorunca saatlerce tuttuğum idrarla bile değildi test yaptım ve günlerdir göremediğim çift çizgiyi gördüm şükür ki ve 4.5 saat sonra ilişki oldu bir saat popomun altına yastık koyup yatakta kaldım sonra tuvalete çıktım bilmiyorum faLa meni böyle dışarı akarmı belki yumurtladığım için de olabilir fazla meni tuvalete aktı..artık döllendim mi döllenmedim mi orasını allah bilir elbet..bu arada sağıma yattım hep herkes öyle diyor diye..hakkımızda hayırlısı..bende merakla bekliyorum sizin gibi :)
Akşam 20.30 gibi cift çizgiyi gördüm aynıydı koyuluğu..gecesinde 00.30 gibi de ilişki oldu sabah test yaptım 11.00 gibi açılmıştı..kasık ağrım çok diye acaba test mi yanılttı dedim tekrar yaptım çokk acılmıştı ikinci cizgi..sağol cnm allahım herkesin gönlüne göre verdin inşallahInşallah tutunmustur bebeğin canim pek sayfaları okuyamadım ilişkide test durumun nasıldı inşallah oğlun olur
Insallah cnm. Senin zamanlama cok iyi oldu. Iyiki dün test yapmışsın birden koyulasip acilma olmus. Testi yapmasaydin şüphe olurdu hepCanım inşallah ikimiz de hamiş olucaz merak etme
Akşam 20.30 gibi cift çizgiyi gördüm aynıydı koyuluğu..gecesinde 00.30 gibi de ilişki oldu sabah test yaptım 11.00 gibi açılmıştı..kasık ağrım çok diye acaba test mi yanılttı dedim tekrar yaptım çokk acılmıştı ikinci cizgi..sağol cnm allahım herkesin gönlüne göre verdin inşallah[/QUOTEcanim testte P iki gordunmu ilişkiden hemen sonra test yapmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?