Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dongum 34 35 ya tarih cumartesini gösteriyo ama bence okadar sürmez perşembeye pik olur ama oda perhiz uzun oluyo diye kararsiz kaldim birde sogan kürü yumurtlamaya erkene cekermi acaba bir bilgin varmi canm
3-4 güne pik olur bence canım. İstersen bu akşamdan boz. 4-5 günlük perhizin olur.

Canm 5 yada 6 gunde sperm hızında ve kalitesinde yavaslama oluyo deniliyor ya o yuzden kararsizim
Genelde erkek bebek icin bu uygulaniyor cnm. Ama yinede senin kararin tabiki.
Dongum 34 35 ya tarih cumartesini gösteriyo ama bence okadar sürmez perşembeye pik olur ama oda perhiz uzun oluyo diye kararsiz kaldim birde sogan kürü yumurtlamaya erkene cekermi acaba bir bilgin varmi canm
Bu test persembeyi bulmaz pik olmasi daha erken olur tahminen sali olur gibi. Bana sorarsan sogan kuru kullanma adetini geciktirmiş yumurtada gecikir. Şu evrede kurukayisi kuru incir havuca dayan :)

Iyi akşamlar bende erkek bebek isteyenlerdenim benim sorum şu takvimde onbiri çatlama gözüküyor du dokuzu da en yüksek gün şimdi benim genelde oniki den sonra oluyor birlikteliği m dokuzu diyince sekiz i gecesimi dokuzu gecesimi benim sekiz ve dokuz gecesi oldu sizce zamlanlama nasil

Anlamadım dokuz sekiz beynim yandı .

Adeti bekliyorum cnm sonrasi insallah düşünüyoruz. Herkes birsey söylüyor ama en mantiklisi catlamanin olduğu ilk saatler sanirim. Tahminen nisanin 5 i 6si yumurtlama gunu
Ağzı olan konuşur eli olan yazar
Şaka bir yana mantıklı budur canım kafanı karıştırma hakkında hayırlısı olsun .
Elifemm eskiler girmiyor artık bazen bakıyorum kimse yok

Kızlar merababa nasılsınız? Dün gece ilişkim oldu biliyorsunuz..sabah iyiydim ağrım yoktu bu arada test yaptım bu ağrıdan şüphelenip 4 gibi çok açılmıştı rengi..neyse belime kasıklarıma vuran acaip bir ağrı..böyle batıyor ara ara kasıklarıma sonra rahatşıyorum sonra bi an tekrar oluyo..yaa neden olabilir acaba ya? Fikri olan var mı?

Inşallah tutunmustur bebeğin canim pek sayfaları okuyamadım ilişkide test durumun nasıldı inşallah oğlun olur

Inşallah tutunmustur bebeğin canim pek sayfaları okuyamadım ilişkide test durumun nasıldı inşallah oğlun olur
Akşam 20.30 gibi cift çizgiyi gördüm aynıydı koyuluğu..gecesinde 00.30 gibi de ilişki oldu sabah test yaptım 11.00 gibi açılmıştı..kasık ağrım çok diye acaba test mi yanılttı dedim tekrar yaptım çokk acılmıştı ikinci cizgi..sağol cnm allahım herkesin gönlüne göre verdin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…