- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.761
Canim ilişki yumurta çat olmadan önce mi olmuştu biraz anlatır misinIliskiden once esimi ikna ettigimi dusunuyodum icime bosalinca en azin x spermleri canli kalmasin dedim ama malesef şimdi 3. Kizim geliyo vajinadaki kasinti ve akintidan anliyorum bende surekli oluyor enfeksiyon
kızlar vesveseyle yatıyoruz sanırım ondan..Ben de yeni yeni bebek düşünmeye başladığım zamanlarda bir rüya gördüm eşim şehir dışındAYMIŞ diyorum ki aşkım koş koş oğlumuz oldu diyorum (ay yazarken bile yaşadım tekrar rüyayı) ya bebeğin yüzü bile gözümün önünde ya..nsan çok düşünüce böyle rüyalar görüyor..Rabbim en iyisini bilir ben hep dua ediyorum gönlümdekini naip eyle diye..İnşallah dileyen herkese nasip olur cnm.Kızlar dün istemsizce yolda yürürken agladım biraz duygusal bir yapım var dua ettim benimde bir oglum olacakmı eşimle elinden tutup gezdirecekmiyiz diye düşündüm hep sonrada kızıyorum kendime günahamı giriyorum böyle yaparak kafamın içi sorularla dolu inanın bu belirsizlik çok yoruyor beni akşam rüyamda annemi gördüm bana diyor sakın çocuk yapma kızın olacak bu ne anlama geliyor kızlar çokmu kafaya takıyorum ondanmı böyle rüyalar görüyorum
Sizi çok iyi anlıyorum. Evladını sevmemekten değil. İnsanın canı. En değerlisi. İnsan kötü hissediyor yine de. Ben de kendimi erkeğe çok hazırladım. Başka bir gruba da yazmıştım. Arkadaşlar arasında 10 kişilik grupta fal bakıldı. Hamilelikten yıllar önceydi. Benim erkek çıkmıştı. Herkesin sırasıyla falı tutunca çok inanmıştım. Sonra kız olduğunu öğrendim. İnsanların tepkisiyle çok üzüldüm. Şimdi 1yaşında canım kızım. Hala bazı şeyleri atlatamıyorum. Çevremdeki herkesin oğlu oldu. İşyerindeki 4 yakın arkadaşımın. İki yakın arkadaşımın. Kuzenimin. Bıgün de yakın bir arkadaşım mesaj attı yine erkek. Bir arkadaşım daha hamile biliyorum onun da erkek olacak. Kızı olup birlikte bişeyler yaptırabileceğim bir arkadaşım bile yok yani. Buna üzülüyorum. Allahın gücüne gitmesin isyan etmiyorum. Etrafındakilere bakıyorum. İki yakın arkadaşın iki kızı ya da iki oğlu. Ben tek kaldım resmen kalabalığın içinde. Kötü hissediyorum bilmiyorumKızlar dün istemsizce yolda yürürken agladım biraz duygusal bir yapım var dua ettim benimde bir oglum olacakmı eşimle elinden tutup gezdirecekmiyiz diye düşündüm hep sonrada kızıyorum kendime günahamı giriyorum böyle yaparak kafamın içi sorularla dolu inanın bu belirsizlik çok yoruyor beni akşam rüyamda annemi gördüm bana diyor sakın çocuk yapma kızın olacak bu ne anlama geliyor kızlar çokmu kafaya takıyorum ondanmı böyle rüyalar görüyorum
Ayni durumdayiz ve bizden çok var :) bu durumu takinti haline getirmeyelim. Şu gecici dünyada. Sen şu ankaradaki doktoru duydunmu hic yanilmadim demiş. Sen bilirsin yinede tabiki ama cok kesin konusuyormusKardeşim gibi konuştunoda hep içinde kalmasın der kızlarım benim dünyam herşeyim lisedeyken kız arkadaşlarıma hep derdim inşallah kızım olur diye kız çocuklarını çok seviyorum Allah dilegimi kabul etti ve kızım oldu sadece bu farlı olsun istiyorum
Canim ankara daki dr kim ne yapıyormuşAyni durumdayiz ve bizden çok var :) bu durumu takinti haline getirmeyelim. Şu gecici dünyada. Sen şu ankaradaki doktoru duydunmu hic yanilmadim demiş. Sen bilirsin yinede tabiki ama cok kesin konusuyormus
Anladım canım şimdi. Allah sağlıkla kızına kucağına almak nasip etsin peşine de salihlerden sağlıklı bi erkek bebek nasip etsin canım. Çok teşekkür ederim cevabın içinIliskiden once esimi ikna ettigimi dusunuyodum icime bosalinca en azin x spermleri canli kalmasin dedim ama malesef şimdi 3. Kizim geliyo vajinadaki kasinti ve akintidan anliyorum bende surekli oluyor enfeksiyon
Çinko hapı ve selenyum hapı kullandırabilirsin canım bitkisel olanları var onlardan tercih et. Kimyasal olanlarını alma. Çinko spermin kuyruğunda oluyor ve spermlerin yüzmesini hızlandırıyor. Selenyum da kalitesini arttırıyorcanim keciboybuzu pekmezi kullandiriyorum baska biseyler varmi dualarınıza bizide katin 3 aylarimiız mübarek olsun
Canım üzülme geçecek hepsi inşAllah. Biraz daha sabır..Slm kızlar ben çok kotuyum ya bu mübarek günde oruç tutmustum ramazan ayından kalan borcum vardı ama ne yazıkki bnm hayatım kahverengi lekeden ibaret olmuş yine adet oldum sanırım çünkü vajinada enfeksiyon olmuştu antibiyotik krem ve fitul kullandım yanı gebelikte olmadı ben çok erken adet oluyorum ya 4 martta oldum 11de bitti bugün ayın 19u ve yıne adet oldum niye böyle oluyur halbuki doktorum perşembe günü yumurtan olgunlaşmış hiçbir sorun yok gebe kalabilirsun dedi
Maalesef cnm bozdum orucumu çünkü tamamen adet oldum suan ozeldeki doktor adetin 3. Günü gel demişti ama doğum kontrol hapı vermişti bende hepsini kullanmadan adet oldum bişey dermi demezmi bilmiyorm artık herşeyin hayırlısı çok kötü sancı oluyorum belim ağrıyor bu sefer gebelik olacağından çok emindim çünkü doktor yumurtan olgunlaşmış demişti bende ıki gün ust uste ilişkiye girdik sonra üçüncü gün vajinada enfeksiyon oluştuğunu gordum beyaz peynir parçacıkları gibi dış bölgesi hepsi yara olmustu koku vardı çok kotuydum fitil vardı evde onu kullandım krem vardı onu sürdüm ıki gün orası ıyi oldu bu sefer kAnamam başladı ya daha geçen pazartesi temizlendim bugün pazartsu ve yıne bu haldeyimCanım üzülme geçecek hepsi inşAllah. Biraz daha sabır..
Eğer hala oruçsan orucunu bozma çünkü bu olduğun adet sayılmıyor. İki adet arası temizlik süresi en az 15 gün olması gerekiyor. Aksi taktirde hastalık kanı sayılıyor. Eğer namaz kılıyorsan da özürlü bi şekilde kılmaya devam etmen gerekiyor.
Ben Doğum yaptıktan sonra tam 40 gün kanamam oldu. Yıkandım namaza başlandım ve 20 gün daha kanamam devam etti özürlü namaz kıldım. Ve lekem bitmeden de adet oldum 10 günde öyle geçti. Aynı senin gibi hissetmiştim birgün tuvalete gittiğimde yeniden çamaşırımı temiz görebilecek miyim diye.. ama adetimde tamamen bittiğinde herşey yoluna girmişti. Üzülme lütfen emin ol hepsi geçiyor..
Canım deneme yapmışmıydın..hatırlayamadım daBugun bende adet oldum. L Lilarengim1 canim senin takvime bakarmisin benim için bugun adet oldum 9.gün temizleniyorum. Yani 27 martta temizlemiş olurum inslh
Beraberiz hayırlısı olsun cnm benim 3. Adetim buBugun bende adet oldum. L Lilarengim1 canim senin takvime bakarmisin benim için bugun adet oldum 9.gün temizleniyorum. Yani 27 martta temizlemiş olurum inslh
Amin canimK Khvekokusu20 kuzum Rabbim kabul etsin canım benim..allah senden de razı olsun..ağzına kalbine emeğine sağlık
Kizzzz bu ne unutkanlik böyleeeeee cik cik cikCanım deneme yapmışmıydın..hatırlayamadım da
Üzülme cnm. Bugünlerde geçecek. Benimde 2 gun erken geldi hic duzenli degilBeraberiz hayırlısı olsun cnm benim 3. Adetim bu
Inşallah Cnm bilmiyorum ki neden böyle oluyor çok erken yumurtlayip erken adet oluyorum daha pazar günü bitmişti adetim allah sabır versin bize çok zor bu durumda olmakÜzülme cnm. Bugünlerde geçecek. Benimde 2 gun erken geldi hic duzenli degilbiay 31 biay 28 biay 32 bu ne yahuuu. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur bilgiside bende çurüdü şuan 12.gündeyim ve adet oldum. Baska aylarda çattan 17 gün sonra adet olduğumuda bilirim. Off öyle saçma düzensiz bisey işte.. ne yapacm bilmiyirum ama yumurtayi geç çatlamasına sebep olacak bisey varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?