- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.741
Havuç ye canım ben de öyleydim ayrıca bol su içTeşekkür ederim cevap. Icin bugün aşırı kuruyum ben dün çok ıslaktım. Normal de bugün yumurtlama günü görülüyordu. Ama o kadar kuruyum ki ne yapsam ya
Yrşil çay da içyim ben bu aradaHavuç ye canım ben de öyleydim ayrıca bol su iç
yeşil çay da içtim ben onu da söyleyeyimHavuç ye canım ben de öyleydim ayrıca bol su iç
Insallah niyetliyim tutmaya. Imsak vaktine bak cnm netten. Imsak vaktine kadar yiyip icebilirsin. Ezan imsaktan sonra okunuyor o yuzden imsak vakti sınır aman haa. Bu gece edilen dualar kabul olurmuş. Rabbimizin benim ayim dedigi recep ayina girdik. Iki rekat Allah rizasi icin namaz kilip dualarimizi edelim insallah birbirimizide unutnayalim
Anaaa aynen öyleydi benimde valla bugün yok ama şükür ki...rabbim inşallah bana nasip etmiştir canlarr
Ya o bence çok doğru değil..ben zayen ıslaktım yumurtladığım için zevk almaya calıştım :) ama insanın beyni başka şeyler düşününce pek mümkün olmuyor..olmadım yani olamadımCanm birsey soracaktim simdi erkrk bebek icin kadin once or.zm olmali deniliyi ya sende oyle yaotin mi
Şimdi canim. Yatsi namazi kilmadiysan kildiktan sonra peşine hemen kil. Bu gece cok kiymetli...Canm simdi mi namaz kilmaliyiz yoksa yarin gun icinde mi bu arada netten baktim sabah 5 gibi dio cok gec degil mi ya
Şimdi canim. Yatsi namazi kilmadiysan kildiktan sonra peşine hemen kil. Bu gece cok kiymetli...
Keçiboynuzu içirebilirsin cok etkisi var spermlerekızlar benim tam yumurtlama günü ilişki oldu ama tutmadı Bugün 14 gun ve adet oldum ikinci kizim 2 sene olmadi yumurta takibi aşılama rahim filmi hepsini yaptim olmadi 2 sene sonra beklemedigim bir anda geldi kuzum eşimin sperm sayısı düşüktü çok sigara içiyor neler kullandirmaliyim fikriniz varmi
Canim kasinti cok fazla oluyo akintida ordan anliyorumVajinada enfeksiyon olduğunu nerden anliyorsun canm kasinti koku falan mi vardi
Iliskiden once esimi ikna ettigimi dusunuyodum icime bosalinca en azin x spermleri canli kalmasin dedim ama malesef şimdi 3. Kizim geliyo vajinadaki kasinti ve akintidan anliyorum bende surekli oluyor enfeksiyonAmin canım. Cevap için teşekkür ederimPeki karbonatlı duşu neden ilişkiden sonra yaptın? Bir de enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi
Merhaba bir kızınmı vardı hayırlı sağlıklı birde oglun olur inşallah burda dileyen isteyen herkesinkesin emin misin yumurtladığınaa
Rüyalarla amel olmaz... ama dünyanin sonu degil. Cok sukur kizlarin var onlarin elinden tut yürü. Ya hic evladin olmasaydi????? Ümitsizlik şeytandandır. Halin vaktin yerindeyse icinde kalmasin yap gitsinKızlar dün istemsizce yolda yürürken agladım biraz duygusal bir yapım var dua ettim benimde bir oglum olacakmı eşimle elinden tutup gezdirecekmiyiz diye düşündüm hep sonrada kızıyorum kendime günahamı giriyorum böyle yaparak kafamın içi sorularla dolu inanın bu belirsizlik çok yoruyor beni akşam rüyamda annemi gördüm bana diyor sakın çocuk yapma kızın olacak bu ne anlama geliyor kızlar çokmu kafaya takıyorum ondanmı böyle rüyalar görüyorum
Kardeşim gibi konuştunRüyalarla amel olmaz... ama dünyanin sonu degil. Cok sukur kizlarin var onlarin elinden tut yürü. Ya hic evladin olmasaydi????? Ümitsizlik şeytandandır. Halin vaktin yerindeyse icinde kalmasin yap gitsin
evet cnm 5 yaşında bir kızım var..Mübarek aylara girdik inşallah rabbim bizlere de nasip ederMerhaba bir kızınmı vardı hayırlı sağlıklı birde oglun olur inşallah burda dileyen isteyen herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?