Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm simdi mi namaz kilmaliyiz yoksa yarin gun icinde mi bu arada netten baktim sabah 5 gibi dio cok gec degil mi ya

Canm birsey soracaktim simdi erkrk bebek icin kadin once or.zm olmali deniliyi ya sende oyle yaotin mi
Ya o bence çok doğru değil..ben zayen ıslaktım yumurtladığım için zevk almaya calıştım :) ama insanın beyni başka şeyler düşününce pek mümkün olmuyor..olmadım yani olamadım

A Asell80 5 gec degil canim. Dogrudur. Biz sizden nerdeyse 1 saat önce aciyoruz orucu ama bizimde imsak hemen hemen o saatler...

kızlar benim tam yumurtlama günü ilişki oldu ama tutmadı Bugün 14 gun ve adet oldum ikinci kizim 2 sene olmadi yumurta takibi aşılama rahim filmi hepsini yaptim olmadi 2 sene sonra beklemedigim bir anda geldi kuzum eşimin sperm sayısı düşüktü çok sigara içiyor neler kullandirmaliyim fikriniz varmi

Keçiboynuzu içirebilirsin cok etkisi var spermlere

Amin canım. Cevap için teşekkür ederim Peki karbonatlı duşu neden ilişkiden sonra yaptın? Bir de enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi
Iliskiden once esimi ikna ettigimi dusunuyodum icime bosalinca en azin x spermleri canli kalmasin dedim ama malesef şimdi 3. Kizim geliyo vajinadaki kasinti ve akintidan anliyorum bende surekli oluyor enfeksiyon

Kızlar dün istemsizce yolda yürürken agladım biraz duygusal bir yapım var dua ettim benimde bir oglum olacakmı eşimle elinden tutup gezdirecekmiyiz diye düşündüm hep sonrada kızıyorum kendime günahamı giriyorum böyle yaparak kafamın içi sorularla dolu inanın bu belirsizlik çok yoruyor beni akşam rüyamda annemi gördüm bana diyor sakın çocuk yapma kızın olacak bu ne anlama geliyor kızlar çokmu kafaya takıyorum ondanmı böyle rüyalar görüyorum

Rüyalarla amel olmaz... ama dünyanin sonu degil. Cok sukur kizlarin var onlarin elinden tut yürü. Ya hic evladin olmasaydi????? Ümitsizlik şeytandandır. Halin vaktin yerindeyse icinde kalmasin yap gitsin

Rüyalarla amel olmaz... ama dünyanin sonu degil. Cok sukur kizlarin var onlarin elinden tut yürü. Ya hic evladin olmasaydi????? Ümitsizlik şeytandandır. Halin vaktin yerindeyse icinde kalmasin yap gitsin
Kardeşim gibi konuştunoda hep içinde kalmasın der kızlarım benim dünyam herşeyim lisedeyken kız arkadaşlarıma hep derdim inşallah kızım olur diye kız çocuklarını çok seviyorum Allah dilegimi kabul etti ve kızım oldu sadece bu farlı olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…