Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok ilginç gerçekten. İstersen bi daha git doktora canım.

Bu arada canlar bende adetten 14 gun oncesinde tum olmuyo soyleki benim dongum 35 ama ben 17 19 falan yum oluyo o hesapla erken adet olmam lazim ama yine 35 gunu tamamliyo

Bu arada kizlar ben niye yum agrisini bukadar siddetli yasiyorim bu kadar agri normal mi ara ara fazlalasip sonra kesliyo ama agradigi zaman fazlaca agrayip 1 hafta suruyo normalmidir acaba

Ayni durumdayiz ve bizden çok var :) bu durumu takinti haline getirmeyelim. Şu gecici dünyada. Sen şu ankaradaki doktoru duydunmu hic yanilmadim demiş. Sen bilirsin yinede tabiki ama cok kesin konusuyormus
Doktorun adi ne canim takiple mi cinsiyeti biliyormus ben kocaelideyim ama giderim inan ki dogruysa

Kizlar yumurtanin cabuk catlamasi icin havuc ve kuru incir yesem cabuk etki eder mi agrilarim var testim hala hafif belirgin pazar ve pazartesi seffaf akintim vardi ama bugun kuruyum seffaf akinti ile yumurta aki agni seymidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…