Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Seffaf akinti basladi canm agrimda var ama teste sali gunu baslayim die dusunuyirim yarin pik yapsa arada 1 gun olduğu icin deneme yapmam ama sali günü duruma gore bakarim ne dersin bu arada dunki testimi gordun mu
Canım denemeni yap derim ben arada bir gün bile olsa yeterli gerisini rabbime havale et. Şeffaf akıntı basladiysa en geç 3 güne catlayabilir

Inş.canım hayırlısıyla rabbim niyetini biliyor adet olursanda üzülme oda rabbimden.benimde çok şükür çok rahat geçiyor su an.

Arada kaldım bende bir ablama sordum şimdi vatsaptan bozulmuyormus eğer içinde leke yoksa zaten camasirinida degistirmissin sıkıntı yok . bende pamuk koyuyorum hemen vajinanın girişine her lavaboda değiştiriyorum hep temiz kalıyor.rabbim kabul etsin

Seffaf akinti basladi canm agrimda var ama teste sali gunu baslayim die dusunuyirim yarin pik yapsa arada 1 gun olduğu icin deneme yapmam ama sali günü duruma gore bakarim ne dersin bu arada dunki testimi gordun mu
Yok canım geri yi hiç okumadım.dün gece birliktelik mi oldu.

Usenmeyip sorduğun ucin cok sagol canm peki pamuk kasinti yada vajinada mikrop kapmasina yol acmiyir mu

bu dunki testim 4 martta regl oldum dongum 35 ama ben 17 18 19 da yumurtluyorim ama bu ay agrilar erken basladi insallah carsamba ve persembe pik olur sogan kuru kullanmistim regl den once o one cekermi ki acaba yumuftlamayi Elifemm-
Daha var gibi o zaman canım.soğan kuru kimisinde erken getiriyor adeti kimisinde geç diye okumuştum başka topikte.hakkında hayırlısı olsun.en geç çarşamba çatlar ınş.

Usenmeyip sorduğun ucin cok sagol canm peki pamuk kasinti yada vajinada mikrop kapmasina yol acmiyir mu
Yok canım bu yaşıma kadar ne idar yolu enfeksiyonu oldum ne vajinal çok şükür bi sıkıntı yaşamadım.

Cnm benim msji okumadin galiba. Abdest bozulmaz ama pecete koy pamukta olur tabi ama pamugun parcalari iceri kacabilir. Ben hep havlu kagit kullanirim 4 te katlayip oraya hafiften yerlestiririm

Canm yazdim aslinda hem sana hem elifeme ama etiket yapmamisim bende senin gibi bozmaz bildigim icin devam ettim aslinda bu arada bende kağıt havlu kullanıyorum ama kağıt havlu 3.4 kat yapip bez niyetine iccamasir ustune koyuyorum vajina girişinde aciyo
Cnm benim msji okumadin galiba. Abdest bozulmaz ama pecete koy pamukta olur tabi ama pamugun parcalari iceri kacabilir. Ben hep havlu kagit kullanirim 4 te katlayip oraya hafiften yerlestiririm

Canım merhaba. Sen birşey denedin mi? Denemediysen de nasıl Hamile kaldın? Özel değilse paylaşabilir misin?
Canim sadece yumurtlamaya yakin adetin 15. Gunu felan di iliskiden sonra karbonatli vajinal dus yaptim o ay vajinada enfeksiyon vardi kiz olacagi yüksek ihtimaldi esime dinletemedim ben cocuk istemiyorum diye bahane yaptigimi zannetti inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayirli erkek evlat nasip eder ben de 4. de rabbim nasip ederse uygularim

Amin canım. Cevap için teşekkür ederim Peki karbonatlı duşu neden ilişkiden sonra yaptın? Bir de enfeksiyon olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi

Kizlar yarin oruc tutanlar varmi istanbul icin saat kadar sahur yemeliyiz

Vajinada enfeksiyon olduğunu nerden anliyorsun canm kasinti koku falan mi vardi

Kizlar yarin oruc tutanlar varmi istanbul icin saat kadar sahur yemeliyiz
Insallah niyetliyim tutmaya. Imsak vaktine bak cnm netten. Imsak vaktine kadar yiyip icebilirsin. Ezan imsaktan sonra okunuyor o yuzden imsak vakti sınır aman haa. Bu gece edilen dualar kabul olurmuş. Rabbimizin benim ayim dedigi recep ayina girdik. Iki rekat Allah rizasi icin namaz kilip dualarimizi edelim insallah birbirimizide unutnayalim

Inş.canım hayırlısıyla rabbim niyetini biliyor adet olursanda üzülme oda rabbimden.benimde çok şükür çok rahat geçiyor su an.
Sevindim arkadasim Rabbim yardimcin olsun saglikla kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin..dualarinda unutma benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…