Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar erken yymurtalamk icin ne yapilmali bugun perhizin 3. Gunu sabah testim acikti persembeye kadar pik olsaydi keske neler yiyeyim de yumurta erkenden catlasin akil verin ya

Birde ben sahurda saat 5.20 ye kadar su icip saat 6 ya kadar lavaboya 3 kere cikip uyudum sonra saat 10 bucukta ilk idrarla test yaptim bu testler iciin bir yanilma payi olurmu

Demin cayla 3 tane kuru incir yedim koca bir havuc yedim baska ne yapabilirim birde oruclu oldugim icin gun boyu yiyemiyecegim simdi ve sahurda ne yedim se o insallah persembeye kadar bende piki gorurum ya agrim cok var ama akintim az bugun 17. Gunum
kuri incir canim

Havuç ye bol bol birde kuru incir akıntının rengi nasıl şeffaf ise daha catlamamistir

Canm akintim demin seffafti uzayan bir akinti birde ben sahurda ve iftarsa cok su içiyorum test icim nasil yapsamda dogru sonucu gorebilirim acaba
Havuç ye bol bol birde kuru incir akıntının rengi nasıl şeffaf ise daha catlamamistir

Kimse yokmu ya kizlar 1 saat icinde ezan okunacak sizce simdi mi deneme olmali yoksa yarin gece mi

Eklentiler

• 20180321_043639.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 142
  • 20180321_043639.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Elifemm- arkadaşim yumurtlamayi 1-2 gün geciktirmem lazim bu konuda bilgin varmi. Bazi ilaclar geciktiriyor deniyor ama hangileri.

Canm cok uzgunum ya ben ne yapsam simdi sahurda piki görünce denemek istedim çünkü bugun orucluyum esim gece 11 de gelecek o zamana kadar gev olur dedim esim istemedi yarin yapariz dedi ama ben ısrar ettim tam derin iliski olmadan boşaldı esimin erken bosalma sikintisi var ve suan testim daha koyu ben ne yapayim ya cok uzgunum
A Asell80 cnm testin pike yakin. Deneme olmamıştır umarim. 11gibi tekrar test yap O bugun veya yarin catlar

Canım akşam yemeğinde keşke havuç tüketseydin gece ozaman çatlardı..ben mesela gün içerisinde yemiştim havucu gecesine çatladım sabah 11 de test yaptığımda açıkmıştı epey..hakkında hayırlısı artık..

Ertesi gün hapi mi alsam iftardan sonra icsem cokmu gec kalirim acaba

Canim koca buyuk bir havuc ve 3.4 tane kuru incir yedim iftarda sahirda da yine salataya havuc rendeledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…