Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ertesi gün hapi mi alsam iftardan sonra icsem cokmu gec kalirim acaba
O karar sana kalmış canım..bazı insan hemen öatlıyor bazısı geç..ama ben havucun etkisini burda biri yaz ıştı olgunlaştırıyor ve çatlatıyor diye.. bana arkadaşlar testini tekrar dedi ama ben pikten 4 saat sonra ilişkiye girdim ve o gece catlamıştım..ilişkiye girmeden önce test yapmadım üstelik:) ben elimden geleni yaptım artık sen düşün kararını ver:) hayırlısı cnm

Y spe.mlerin kac saat ömrü var kizlar iliski sabah saat 5 de öldü

Arkadaslar birkac saat sonra tekrar test yapsam sizce su icmedigim icin ayni sabahki idrarmi sayılır

Arkadaslar birkac saat sonra tekrar test yapsam sizce su icmedigim icin ayni sabahki idrarmi sayılır
Yok canim sayilmaz. Test yap sen eger silik cikarsa iliskiye gerek yok. Ama pik cikarsa testi esin gelmeden once tekrar yap o da pik cikarsa deneme mutlaka yap.

Yav kimse yokmu ben şu ilaci ictimde yumurtam gec catladi diyecek olan yaaa. Yumurtlamayi 1 gun ertelemem lazim

Peki riske atmayip hap alsam daha iyi degilmi dinen gunah midir birde kafam cok karisik bekleseydim bugun tsm zamanlama olacakti ahh salak kafam
Yok canim sayilmaz. Test yap sen eger silik cikarsa iliskiye gerek yok. Ama pik cikarsa testi esin gelmeden once tekrar yap o da pik cikarsa deneme mutlaka yap.

Arkadasim yumurtlamadan 3 gun oncesiyle oglu olan var. Senin maksimum 1 gün önce olmus oluyor ki senin testin dünden beri pik 11 de gelecek diyorsun şu saatler catladigini düşun 12 gibi iliski olsa gec kalirdin yum. Saatler sonra deneyenlerin hep kizi oldu bunu hep gördük. Senin yapacağin testin siliklesirse rahat ol denemeye gerek yok ama aksam saatlerinde testin pik olursa mutlaka ve mutlaka gece deneme yap

Tamam canm cok sagol sende olmasan kim yardim edecek bana vallahi rabbim sana da nasip etsin hayirli saglikli erkek evlat insallah canm

Tamam canm cok sagol sende olmasan kim yardim edecek bana vallahi rabbim sana da nasip etsin hayirli saglikli erkek evlat insallah canm
La tahzen... üzülme Rabbim bizimle.. bu yöntemlerin hicbirinin garantisi yok bunlara bel baglamamak lazim. Insallah Rabbim benim ayim dediği kullarina bol ihsanda bulunacaği bu recebi şerif ayinin hurmetine sanada banada hayirli salih ogullar nasip etsin..

Amin canm insallah aslinda bel baglamak degildi benimkisi hani elimden geleni yapip sonrasında olmazsa Rabbimin bildigi vardir deyip kabullenmek daha kolay boyle hep keşkeler oluyo ama Rabbim Ol derse olur biz niyetimizi Allaha arz ettuk insallah duasi kabul olanlardan eylesin insallah

Bir yandan da şunu düşünüyorum bu erkek evlat getirenler hep yum zamani mi hamile kalmis acaba hersey nasip kismet aslinda

Aksama dogru iftardan önce test yap bakalim nasil cikacak. Buraya at bende bakiim. Eger catladiysa zamanlaman iyi. Eger catlamadiysa yine üzülme deneme yap. Cok hikaye okudum cnm burda. Piki görur görmez ust uste 3 gun denemeyle oglu olanin sayisida cok. Hatta bitanesi sabah aksam deneme yapmis 3 gun oglu oldu.

Tamam cnm ben ikindiye dogru bir test yapayım birde iftardan onve yapayım atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…