Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar testi atıyorum 1 numarali sahur vaktine ait 2 numara bu sabah saa10 da 3 numara simdi yaptigim test

Eklentiler

• 20180321_152033.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 118
Ne zor iş bu ya ben bu ay 30 gün arayla adet oldum 5 gün sürdü martın 11 adet başlangıcıydı.normalde yumurtlama var ama pazartesi yumurta akı iç çamaşırıma düştü resmen sümükümsüydü. Bugün sabah yine sümüksü akıntı geldi elimde uzayan ama ben 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim bu nedir.
Test de yoktu evde bakamadımda.

Kizlar testi atıyorum 1 numarali sahur vaktine ait 2 numara bu sabah saa10 da 3 numara simdi yaptigim test
Çatlamamış görünuyor canim. Aksam yine yap test. Nazli cikti senin yumurta :) ama insallah esin gelmeden catlamaz. Gelir gelmez sen bi gel bakim benle de

Eşim gec geliyo canm ya kizi uyutana kadar nerden baksan gece 12 bulur ve cok gec olir sanirim eczaneye gidip geciktiricii alsam daha iyo gic riske atmasam onumizdeki ay denerim diyorim
Çatlamamış görünuyor canim. Aksam yine yap test. Nazli cikti senin yumurta :) ama insallah esin gelmeden catlamaz. Gelir gelmez sen bi gel bakim benle de

Eşim gec geliyo canm ya kizi uyutana kadar nerden baksan gece 12 bulur ve cok gec olir sanirim eczaneye gidip geciktiricii alsam daha iyo gic riske atmasam onumizdeki ay denerim diyorim
Bu karari sen vereceksin. Facede bir bayan var bize cok kiziyor yumurta gününü savunuyoruz diye. Israrla yumurtadan 1.5 gün önce olmali diyor kim denediyse oglu oldu diyor. Savunmasida şu yumurta catlaman 48 saati geçmeyecek sekilde birliktelik olsun. Hic bise diyemiyorum ama yerinde olsam ertesi gun hapini içmezdim.

Canm cok sagol ya valla ben ne sansizim okadar erken yapmayacam diyordum ama nasipte olunca oldu iste okadae kararsizim ki senin mesajlarini okuyunca vazgeçiyorum zaman geçtikçe yum gerçekleşmeyince hap mi alsam diyorum bu kararsizlik beni öldürecek cok kisi vaemi erken iliski olup erkek bebegi olan

Canim karar senin inşallah catlayiverirde sende bu stresten kurtulursun

Canım benim face yok o yuzden o unlu kadın kımse cok merakerdıuorumm ama kız bebek ıçin...yanı kız ıçın napılmalı dıyo lutfen bı sor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…