- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.861
Evet cnm 7 tane her gun okuErkek bebek icin yusuf suresi mi okunuyodu kizlar
Yani gunde 1 defa 7 gun boyunca
Canim testin ilişkiden kaç saat sonra açıldı sanırım piki görünce ilişki olduCanm ben gecen ayda okumuştum o sayilmaz degil mi
Canim testin ilişkiden kaç saat sonra açıldı sanırım piki görünce ilişki oldu
benim bilgim yok cnmMalesef kimse yok onca sey yazıyoruz bilgisi olan arkadaslae yazsa ne olur yani
Hadi bakalım inşallah açılmıştır testin akıntı islaklik sancı ne durumda inşallah rabbim gönlüne göre verirDaha acilma olmadi canim bu sabah saat 5 te ilişki oldu sabah saat 10 da daha koyu cikti birazdan tekrar test yapacam bakalim acilma olmus mu
Bana sorarsan sayinin hiç bir önemi yok. Ama gucunun yettigince niyetini al oku derim.Canm ben gecen ayda okumuştum o sayilmaz degil mi
canım ne yaptın testin nasıl oldu? açılma varmı meraktayızHadi bakalım inşallah açılmıştır testin akıntı islaklik sancı ne durumda inşallah rabbim gönlüne göre verir
Hadi bakalım inşallah açılmıştır testin akıntı islaklik sancı ne durumda inşallah rabbim gönlüne göre verir
benim bilgim yok cnm
Çatlamamış görünuyor canim. Aksam yine yap test. Nazli cikti senin yumurta :) ama insallah esin gelmeden catlamaz. Gelir gelmez sen bi gel bakim benle deKizlar testi atıyorum 1 numarali sahur vaktine ait 2 numara bu sabah saa10 da 3 numara simdi yaptigim test
Çatlamamış görünuyor canim. Aksam yine yap test. Nazli cikti senin yumurta :) ama insallah esin gelmeden catlamaz. Gelir gelmez sen bi gel bakim benle de
Bu karari sen vereceksin. Facede bir bayan var bize cok kiziyor yumurta gününü savunuyoruz diye. Israrla yumurtadan 1.5 gün önce olmali diyor kim denediyse oglu oldu diyor. Savunmasida şu yumurta catlaman 48 saati geçmeyecek sekilde birliktelik olsun. Hic bise diyemiyorum ama yerinde olsam ertesi gun hapini içmezdim.Eşim gec geliyo canm ya kizi uyutana kadar nerden baksan gece 12 bulur ve cok gec olir sanirim eczaneye gidip geciktiricii alsam daha iyo gic riske atmasam onumizdeki ay denerim diyorim
Bu karari sen vereceksin. Facede bir bayan var bize cok kiziyor yumurta gününü savunuyoruz diye. Israrla yumurtadan 1.5 gün önce olmali diyor kim denediyse oglu oldu diyor. Savunmasida şu yumurta catlaman 48 saati geçmeyecek sekilde birliktelik olsun. Hic bise diyemiyorum ama yerinde olsam ertesi gun hapini içmezdim.
Canim karar senin inşallah catlayiverirde sende bu stresten kurtulursunCanm cok sagol ya valla ben ne sansizim okadar erken yapmayacam diyordum ama nasipte olunca oldu iste okadae kararsizim ki senin mesajlarini okuyunca vazgeçiyorum zaman geçtikçe yum gerçekleşmeyince hap mi alsam diyorum bu kararsizlik beni öldürecek cok kisi vaemi erken iliski olup erkek bebegi olan
Canım benim face yok o yuzden o unlu kadın kımse cok merakerdıuorumm ama kız bebek ıçin...yanı kız ıçın napılmalı dıyo lutfen bı sor....Bu karari sen vereceksin. Facede bir bayan var bize cok kiziyor yumurta gününü savunuyoruz diye. Israrla yumurtadan 1.5 gün önce olmali diyor kim denediyse oglu oldu diyor. Savunmasida şu yumurta catlaman 48 saati geçmeyecek sekilde birliktelik olsun. Hic bise diyemiyorum ama yerinde olsam ertesi gun hapini içmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?