Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya etkilemek istemiyorum seni. Ama eger kaderinde oglun olacagi yazıyorsa olur. Yok kiz yazıyorsa istersek çat aninda olsun yine kiz olur. Kiz topiginden biri sirkeli vajinal duş yapti ve yumurtadan 3 gün önce hamile kaldi ve oğlu olacak. Bende senin gibi olmustum testin pikten sonra siliklesti deneme oldu sonra yine test yaptim ve test eskisinden de koyuydu ertesi sabah tekrar deneme oldu. Ve hamile kaldim ama biliyosundur boş gebelik çikti ve kurtaj oldum. Belki o stresten bebeğim canlanamadı. Benim şahsi fikrim tevekkül et Rabbim şüphesiz sen herseye gücü yetensin de aç kalbini Dua et.

Canım benim face yok o yuzden o unlu kadın kımse cok merakerdıuorumm ama kız bebek ıçin...yanı kız ıçın napılmalı dıyo lutfen bı sor....
Kiz icin yumurtaya 3gun kalasiya sık ilißki diyor adetten sonraki 3 gün korunup sonra baslanmaliymis ve israrla yumurta catladiktan 12 saat sonra diyor

Kızlar ben denedigim ilk ay tutmuştu ve sadece tek ilişkiydi benim yumurtalar iyi çalışıyor galiba çünkü küçük kızım olmadan önce doktora normal kontrole gitmiştim yumurtalıkların çok güzel çalışıyor demişti gebelik istiyorsan hemen olur demişti bende hayır demiştim o zamanlar

Kiz icin yumurtaya 3gun kalasiya sık ilißki diyor adetten sonraki 3 gün korunup sonra baslanmaliymis ve israrla yumurta catladiktan 12 saat sonra diyor
Sagol canımm Allah sonumuzu hayreylesınsız Oylesıne bız boylesıne koşturuyoz bakalımm nolacak bu gıdişatımız....

Stres yapınca gebelik olmuyor rahat olun kızlar benim bu ay ilk sarı uzayan akıntım oldu sonra şeffattı ama az oldu yani birşey anlamadım bu yumurtlamadan birde akıntı olunca yakıyor gibi onuda anlamadım

Otomatik olan Çin bende tutmuyo yaşıma artı bir eklemeden bakarsam 3 kızımda tutuyo çok kafa karıştırıcı.sen normal yaşına göre bakınca tutuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…