- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #45.901
Adetliyken gittin dimi cnmSlm kızlar ben geldim hastaneden doktirumdan hormon testi yapmasını istedim sonuclarim şu sekilde çıktı LH9.3 FSH6.63 E2.56.44 PROLAKTİN 7.29 TSH 4.52 dolayısıyla hepsi normal bi sorun yok ama tsh biraz yüksek çıkmış ondada ilacı var kullanıyorum sorun yokmuş çok şükür klomen verdi doktorum 10 gün sonra tekrar kontrole gidecem bana dua edin inşallah rast gider de hamis kalırım rabbi hepimizin işini kolaylıkla rast getirsin inşallah
Ben arkadaşımıza katılıyorum cnm bence bu gecede denemeni yap hakkında hayırlısı olur inşallahEminmisin canm cok riskli degilmi buda
Evet adetimin 3.günü bugün cnm cuma günü ilacı içmeye basla dediAdetliyken gittin dimi cnm
Hadi insallah rast gelsin canim sifa bulursun insallahEvet adetimin 3.günü bugün cnm cuma günü ilacı içmeye basla dedi
Amin cnm inşallah klomenle çoğul gebelik olma ihtimali varmış cnm acaba kullaanlar varmı bu bilginin doğruluk payı ne kadar bide kist yapabiliyirmus bu ilaçHadi insallah rast gelsin canim sifa bulursun insallah
Iyi düşün iyi olsun cnm. Klomenle hamile kalan çok oldu aklina getirme kotüyu.Amin cnm inşallah klomenle çoğul gebelik olma ihtimali varmış cnm acaba kullaanlar varmı bu bilginin doğruluk payı ne kadar bide kist yapabiliyirmus bu ilaç
Tamam cnm sağol allah razı olsun senden rabbim biz ısteyen herkese nasip eder inşallahIyi düşün iyi olsun cnm. Klomenle hamile kalan çok oldu aklina getirme kotüyu.
Sende sagol canim amiin insallahTamam cnm sağol allah razı olsun senden rabbim biz ısteyen herkese nasip eder inşallah
Canım ya ben dersteydim okulda çok bakamıyorum çocuklardan inanamadım hala çatlamış olduğuna ya..ben pikten sonra ilişkiye girdim ama işte ağrım tavandı anladım yani gece çatlıycak inşallah gönlüne göre olur kuzum yaKizlar testi atıyorum 1 numarali sahur vaktine ait 2 numara bu sabah saa10 da 3 numara simdi yaptigim test
Aman ya millete ne bakıypsun ben bazen soruyorum oğlun var bişey denedin mi diye böyle şok olmuş şekilde bakıyolar sanki dünyanın en garip sorusunu soruyorum!!!kulaklarını tıka sen allahtan iste gerisi boş..bu mübarek zamanlarda inşallah kabul eder dualarımızı..güzel düşün boşver kısacasıKizlar erkek bebek istemek gunah mi yani neden insanlar bukadar yargiliyor bilmiyorim ya psikolojim bozuldu resmen belkide hic deneme yapmamaliyim neden insanlar bukadar yanlis birsey yapiyomusuz gubi konusuyirr Allah katında gunah mi işliyoruz üzgünüm sadece kizimin erkek kardesi olmasini istemek bunun icin cabalamak cok mu kotu birsey niye insanlar boyle yadirgiyo
Cnm hakkında hayırlısı olur inşallah herşey dileddiledigin gibi gider boş insanların boş laflarina bakma sen içini ferah tut ben inan iyorumki burda hepimiz birgün birbirimize erkek bebek beklediğimiz haberini vereceğiz rabbine ınan ve ona tevekkul et gerisi boşKizlar hap aldim bilmiyorum kötü oldum acikcasi ben sabirin abla vardi sanirim onun eşi imam miydi neydi bor mesajinda okumustum erkek bebek icin bu cabalamalarin gunah olmadigini söylemişti insallah yanlis okumamisimdir ben oyle hatırlıyorum o yuzden bukadar rahattım
Aslında hap almamin sebebi şu esimle tam anlamiyla birliktelik gerçekleşmedi esim istemedi ben zorladim ve esimim erken bosalma sorunu olduğu icin daha tam birlesme olmadan yarisinda bosaldi ve kendini geri cekti boşaldım gibisinden.
Cunku bugune kadar hep esim korundi yari uykulu korunmasiz oldi die istemedi uzerine de 12 saat gectu ve siliklesmedigi icin icim rahat degildi ve hap aldim insallah Allah katinda gunaha girmemisimdir
Canım ya ben dersteydim okulda çok bakamıyorum çocuklardan inanamadım hala çatlamış olduğuna ya..ben pikten sonra ilişkiye girdim ama işte ağrım tavandı anladım yani gece çatlıycak inşallah gönlüne göre olur kuzum ya
Akıntım yoktu işte..kuruydum oldukça bugün itibariyle başladı sanırım..Hamilelikte akinti fazlalsir ama senin daha 5 gun olmus bence sen bu denemende tam zamanunda yaptin insallah istedigin gibi gelisir hersey canm korkmani gerektirvek birsey olduğunu sanmıyorum acikcasiMiraa35
Hakkında hayırlısı canım rabbim yüreğini biliyordur merak etme kendini de üzme..Kizlar hap aldim bilmiyorum kötü oldum acikcasi ben sabirin abla vardi sanirim onun eşi imam miydi neydi bor mesajinda okumustum erkek bebek icin bu cabalamalarin gunah olmadigini söylemişti insallah yanlis okumamisimdir ben oyle hatırlıyorum o yuzden bukadar rahattım
Aslında hap almamin sebebi şu esimle tam anlamiyla birliktelik gerçekleşmedi esim istemedi ben zorladim ve esimim erken bosalma sorunu olduğu icin daha tam birlesme olmadan yarisinda bosaldi ve kendini geri cekti boşaldım gibisinden.
Cunku bugune kadar hep esim korundi yari uykulu korunmasiz oldi die istemedi uzerine de 12 saat gectu ve siliklesmedigi icin icim rahat degildi ve hap aldim insallah Allah katinda gunaha girmemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?