- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.581
6 klomen tedavisinden sonra gebelik oluşmazsa 2. Aşama aşilamaKızlar benim pazartesiypazartesiye olan randevum ıptal oldu devlet hastanesine aitti o bende o ıptal olunca yarın için ozelden randevu aldım büyük ihtimal hcg testi yapılacak tabii gebelik olmadığını biliyorum bu ayda olmadı ben doktorumla konuşup aşılama yaptırmaya karar verdim 1 buçuk yıldır olmuyor iki tane oldu o arada onlarda düştü yanı sizce acele mi ediyorum yoksa istesem doktorum aşılama yaparmi hem ücreti de uygun bence 400e yapıyorlar asilamayi özelde
Oylemi cnm bilmiyodum yarın detaylica doktorla konuşurum ama sanirimki adetim düzelmeye ne kadar gebelik zor olur düzensiz adet gören biriyim bu yüzden hem adetim ne zaman gelecek bilmiyorum yum günlerimi bilmiyorum böylece çok zor oluyor bnm için bu hemenhemen hemen hergün deneme oldu ve yıne tutmadimi hatta üstüne bnm anladığım kadarıyla kist oluştu yıne çünkü sağ kasığım çok kötü ağrıyor sancı giriyor böyle6 klomen tedavisinden sonra gebelik oluşmazsa 2. Aşama aşilama
Yaşın küçük aşılamada kullanılan iğneler yumurtalık rezervini azaltıyor
Klomenin kaç katı hormon yüklenecek vücuduna
Doktorunla getirisini götürüsünü iyice konuş
Doktorun belki uygun görürse yapar
Asilamda ne tür ilaçlar kullanılıyor aşılama süreci nasıl geçiyor biliyimusun cnm6 klomen tedavisinden sonra gebelik oluşmazsa 2. Aşama aşilama
Canım belki birkaç ay Doğum kontrol hapı kullandırır ve adetini düzene sokarsınız. Ardından yumurta takibi yapar. Adetin düzene girse iyi olur senin içinde. Belirsizlikle yaşamak daha zor. İnşaAllah kist yoktur iyi düşünelim canım. Belki tekrar yumurtluyorsundur.Oylemi cnm bilmiyodum yarın detaylica doktorla konuşurum ama sanirimki adetim düzelmeye ne kadar gebelik zor olur düzensiz adet gören biriyim bu yüzden hem adetim ne zaman gelecek bilmiyorum yum günlerimi bilmiyorum böylece çok zor oluyor bnm için bu hemenhemen hemen hergün deneme oldu ve yıne tutmadimi hatta üstüne bnm anladığım kadarıyla kist oluştu yıne çünkü sağ kasığım çok kötü ağrıyor sancı giriyor böyle
Canım bizim senle günlerimiz aynıydı6 klomen tedavisinden sonra gebelik oluşmazsa 2. Aşama aşilama
Ikıncı kez yumurtlanirmi cnm bilmiyrumki yarın gider öğrenirim ne var ne yoksa artıkCanım belki birkaç ay Doğum kontrol hapı kullandırır ve adetini düzene sokarsınız. Ardından yumurta takibi yapar. Adetin düzene girse iyi olur senin içinde. Belirsizlikle yaşamak daha zor. İnşaAllah kist yoktur iyi düşünelim canım. Belki tekrar yumurtluyorsundur.
Beni iki kere aşılamaya yönlendirdi doktorumAsilamda ne tür ilaçlar kullanılıyor aşılama süreci nasıl geçiyor biliyimusun cnm
Evet canımCanım bizim senle günlerimiz aynıydı
Ne yaptın çalışmalar bitti mi?
Beklenen adet tarihin ne zaman bir de divinityicim
Benim 2 temmuz
Anladım cnm niye istemedinizkiBeni iki kere aşılamaya yönlendirdi doktorum
İlkinde rapor cikarttirdik ..iğneye basliycaktik gerek kalmadı kendiliğinden hamile kaldım
Bu tedavimde de yine aşılama önerdi ama ben istemedim
Eşimi ikna edemedim
Hiç aşılama yaptırmadim..
Iyim cnm sen nslsn 6 hafta olduk keseyi gördük ama bebeği giremedik.doktor erkende sordum doktora boş gebelik mi diye 2 hafta sonra gel beli olur dedi bakalim
Birinci sebep aşırı hormon yüklenmesiAnladım cnm niye istemedinizki
Canım benimde deneme 3 gün önce olduEvet canım
Deneme yaptım
Beklenen adet 5 temmuz ama bu ay erken yumurtladim
Öne gelecek tahminimce
Senin bittimi
Goguslerimde yumurtlama bittikten sonraki hafif ağrı var
Akıntım kesildi
Yani geçen aylarda ki belirtiler var
Bu ayda pek umudum yok :)
Canım Hamile kaldıysan haber ver bize deBu arada memleketteyim cok giremiyorum fırsat olmuyo hepinizi öpüyorum
Birinci sebep aşırı hormon yüklenmesi
İkinci sebep eşim sperm vermek istemedi
Yani spermiyogram testi için nasıl verdikleri malum
İki tedavimde iki kere verdi
Şimdi asla gitmem diyor
Çok şükür iki tane var ne gerek var böyle şeylere diyor
Hatta klomene bile karsi hormon ilacı olduğu için
3. Bebeği de ben istiyorum diye maddi manevi destek veriyor
Yani adamın etinden sütünden yününden herseyinden faydalaniyom
E ıyi öyleyse allah razı olsun ondan bu arada hastaneden dönüyorum doktor klomen değil başka bi ilaç yazacam dedi iki gündür kaşıntı ve yanmam vardı iyiki gittim aşılama konusunu da açmadım çünkü benimde eşim istemiyorBirinci sebep aşırı hormon yüklenmesi
İkinci sebep eşim sperm vermek istemedi
Yani spermiyogram testi için nasıl verdikleri malum
İki tedavimde iki kere verdi
Şimdi asla gitmem diyor
Çok şükür iki tane var ne gerek var böyle şeylere diyor
Hatta klomene bile karsi hormon ilacı olduğu için
3. Bebeği de ben istiyorum diye maddi manevi destek veriyor
Yani adamın etinden sütünden yününden herseyinden faydalaniyom
Olsun cnm. Kendimi tutamadim bende. Sinirli zamanimada denk geldi. Saglik olsun..Sen niye ceza aldın ki hiçbir şey demedin ki canım ya
Banlanmana çok üzüldüm canım
Diaspora arkadaş sana fikrini sormadık
Düşünceni kendine sakla
Gelip burada huzur bozup bide arkadaşımızın ceza almasına sebep oldun
İlgi alanın olan başka topiklere git
Biz seni anlayamayiz sen de bizi hiiiiccc anlamazsın
Canim bence biraz bekle. Asilama cok zor bi surec. Yurt disindan Bir arkadasim yaptirmisti ankarada ozel hastaneye 4 kere hemde ilki tutdu bir kizi oldu. 3 tutmadi. Bende kalmisti o surecte ne yasadiklarini ben biliyorum. Aldigi ilaclar. Igneler kadincazi cook zorlamisti. Ustunede tutmayinca iyice yipranmisti. Buyuk bir umutla baslayip sonradan gelen hayal kirikligiyla toparlanmasi cok zor olmustu.Asilamda ne tür ilaçlar kullanılıyor aşılama süreci nasıl geçiyor biliyimusun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?