Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anlamadım sağlam yumurta ne oluyor ne düştü
DOktor öyle söyledi sağlıklı yumurta yada spermle olan gebelik düşükle sonuçlanmaz dedi ben anlamıştım zaten yumurtlamayı geçmişti zayıf yumurta ile döllemdi yada kalitesiz sperm çok ilişki perhizide iyi değil yumurtlamanın geçmesini beklemekte iyi değil[/QUOTE]
Canım sen nasıl takip ettin biz bunları biliyoruz zaten ama senin nasıldı yumurtaların doktor senin için birşey dedi mi

Birincisi bebeğimi örnek verip onu aleyhine yorum yapmak güzel değil.Oda bu yazdığını okuyabilir ve hassas birşey daha öncede senin gibi yorum yapanlar yüzünden buraya girmedi .lütfen birşey yazmadan önce 10 defa düşünüp bir defa yazın .Yazdığınızın kime ne kadar zarar vereceğini düşünün .
İkincisi bebeğim daha önce düşükler yaşadı.Ve öyle olsun diye asla ısrar etmedi canım .Yazdıklarını malasef tam okuyamamışsın.
Üçüncüsü tedbir elden taktir rabbimden cümlesinin anlamını çok iyi bilirsin .Eğer orayı tam okumuş isen çoğunluğu erkek oldu.3 kızdan sonrada oğlu olanlar oldu.Çok şükür hepsi sağlıklı istersen bu güzel örnekleri verip insanlara morel verip sevap kazanabilirsin .

Bende çok istemekten korkuyorum sonra Dualarınızda ısrarcı olunuz ve kulum iste vereyim diyor Rabbim aklıma bunlar geliyor.Ama ne geldi o kişinin başına çok merak ettim.
Arkadaş malasef bilmeden yorum yapıyor .Arkadaşın bir kaç düşüğü olmuştu .Kızları çok şükür sağlıklıydı .Oda hep acaba oğullarım mı?Öyle oluyor derdi bu yüzden topiğe girdi .Oğluna hamile kaldı .5 aylık çok ağır engelliydi gebeliğe son verildi.Çünkü anneyede zarar verebilirdi.
Daha öncede düşüklerde çok kanama olup yıpranmıştı .Ki o zamanlar erkek düşüncesi dahi yoktu.Bizler sürekli telefonda mesajlaşırdık .Ve hep sevecenim oğullarım öyle oluyor derdi ama yaşadığı düşükler çok küçük olduğu için cinsiyetleri belli değildi.Ama son gebeliği ilerledi ve erkek bebekti .En azından erkek bebeklerinin anormal olmadığının kanıtına vardı.Ve incelemeler tahliller yapıldı daha sonra benim telefon arıza verdi servise gitti numaralar hepsi silinmişti .Haber almadım
Arkadaşın anlatmak istediği gibi değildi.Yani kısaca çok istedi çok ısrar etti bak engelli oldu değil.O zaman benimde aynısı olması gerekliydi beni değil içinde en kötü en hassas olanı örnek veriyor yazık çok yazık beni pişman etti bu topiği açtığıma

Canım senlik veya onluk bir durum değil.Ben sormakla yanlış yaptım sanırım.Bazen hepimiz düşünüyoruz acaba bu kadar istiyorum birşey olur mu diye.Ama ilk çocukları ağır engelli olanda oluyor Yani Rabbimin yazgısı.Biz ondan istiyoruz.inşallah bizimde senin gibi hayırlı sağlıklı oğlumuz olur.Rabbim o kişiyede sabır ve sonra gönlünün muradını sağlıklı en hayırlı şekilde versin
Benimde2 kızım 2 düştüğüm var ve hep acaba erkek bebeklerim mi düşüyor diye düşünüyorum

Boş cnm bizde evdir iştir çocuktur uğraşıp duruyoruz iyiyiz çok şükür adet olmayı bekliyorum sen nasilsin ne yapıyorsun işler yolunda gidiyodur inşallah
Bende iyiyim canım çok şükür
Koşturmaca devam bugünde misafir gelecek hazırlıklarla uğraşacağım
Bu hafta nasıl geçti hiç anlamadım

Canım ne dediniz ki anlamıyorum
Ceza alacak ne söylediniz
Haksızlık olduğunu düşünüyorum

Kızlar napıyorsunuz
Koşturmaktan yaşamadım hiç
Şimdi bakınca kimsede yazmamış hepiniz iyisinizdir inşAllah
Iyis canm cok sukir. Sen nasilsin. Iyisindir insallah. Bizde bugun geldik memleketden. Ev isleriyle mesgulum. Senin batin 2 temmuz idi galiba. Belirti falan varmi canim test yaptinmi.
Benimde yum zamanim 3 4 temmuz ultrasona gidicem insallah onumizdeki hafta..

Canım hoşgeldin
Henüz test yapmadım bugün tam bi hafta oldu. Yarın yapmayı düşünüyorum 6 gün önceden gösteren bi gebelik testim var onunla.
Bir iki ufak belirti oldu gibi ama sanki onlar her ay oluyorlar.
İçimde bi umut var ama kendimi kaptırmıyorum
Bence de doktora git o imkanın varsa bende bu ay gidecektim ama şansıma yatılı misafirlerle doldu ev 3 gün üst üste canım çıktı gidemedim

Hosbuldum canim. Hadi insallah guzel haberler verirsin bize.. varsa cikar mutlaka..
Gecen ay sadece 1 kere gitmistim catladi catliycak demisti. Testle takip etmistim Sonrasini..
Bu sefer insl onceki sonraki durumunu gidip bakicam.

Hosbuldum canim. Hadi insallah guzel haberler verirsin bize.. varsa cikar mutlaka..
Gecen ay sadece 1 kere gitmistim catladi catliycak demisti. Testle takip etmistim Sonrasini..
Bu sefer insl onceki sonraki durumunu gidip bakicam.
Evet daha garanti olur canım inşAllah bu ay herkes güzel haber verir
Aylar geçiyor umutlar bitmiyor bizde en nihayetinde selamete ereceğimize inanıyorum

Yalnız bencede yazmadan önce iyice düşünelim dümi bebeğimin neler yaşadığını şimdi sen anlattın ve ben asla erkek bebek istedi diye öyle oldu demedim sadece yaşadıklarına üzüldüğümü söyledim çevremdede yaşayanlar vardı sizler burdasınız diye onu hatırladım amacım kimseyi kırmak değil hatırlatmak yada öyle istedide böyle oldu demek asla değil çünkü bende düşük yaşamış ve bu psikolojiyi görmüş bir anneyim heleki şimdi hamileyken bende acaba bendede bişey olurmu diye korkarak beklerken bahsettiğimiz kişiyi kırmakta nedir asıl böyle düşünmene birden taarruza geçmene ben çok kırıldım sonuçta bir kızım var hiç sağlıklı bir loğusalık geçirmedim sütüm kesildi emziremedim üstüne evde 2.5 aylık düşük yaptım şimdi hamileyim ve korkuyorım bu düşüncelerle kimi kınayacam kime ne laf atacam yapmayın Allah aşına hepimiz vicdan sahibiyiz anneyiz ve en önemlisi Allahtan korkan kullarız.

Böyle bir konuda üstüme gelinmesi ve yanlış anlaşılmam beni çok üzdü helede bu hassas dönemimde ne kadar gereksiz yorumlardı diğer arkadaşlarda söylesin ben yanlış bişeymi söyledim onlarda öyle düşünüyorsa diyecem ama gerek yok ben aranızdan ayrılıyorum kimse pişman olmasın bu topiği açtığına rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın herkese Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin hoşçakalın Allaha emanet olun.

Hoşgeldin canım
Kolay gelsin sana
Memleket nereydi senin

Canim sen deneme yapmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…