Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gitgide koyulaşıyor cizgi, iki saat sonra yine yap bence dahamı koyulaşacak, bundan açık olursa deneme olsun diyorum ben koyulaşırsada teste devam edersin ama tabi ben de acemiyim akıntıların kafamı karıştırdı, ben bile heyecan yaptım, inşallah bu ay kaçırmazsın
SEVECENIM nerdesin

Yum gunu her ay ayni olacak diye bisey yok canim erken catlayacaktir. Son attigin Testin eger sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ettiysen pik hala

Akıntı var ağrı var testin pik sümüksü akıntıyıda gördün şimdi test yaptın mı ?

Ağrın devam ediyor mu canım test hala pozitif

Girmeyecektin yeminle çokkkkk sinir oluyorum geçmişi yaşadığım üzüntülü günleri tam unutmuş yola devam ediyoruz ve aniden yine karşılaşıyoruz .Demek Hayatım boyunca öyle olacak .Ama dayanamıyorum

Takmak değil canım iki gün boyunca o arkadaş ile yaşadığımız kötü günleri hatırlayıp ağladım .Her anı yaşadım vallahi
Çok zor yaşayan bilir .Ben doğmuş bir ay yaşamış bebeğimi kaybettim böyle şeylere bende dayanamıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor.ama hep söylenen kırıcı sözlere dişimi sıkıyorum sabır diyorum.boşver yavrularımız var onlar için her daim psikolojimiz iyi olmalı.

Canım benim ya rabbim sizin gibi özel anneleri inşallah mukafatlandırır .

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…