- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.821
Yum gunu her ay ayni olacak diye bisey yok canim erken catlayacaktir. Son attigin Testin eger sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ettiysen pik halaKızlar geçen ayda böyle oldu ertesi gün renk açıldı benim çabuk çatlıyor.
Fakat anlamadığım benim daha 2 gün en az vardı yumurtlamaya böyleyse çok erken oldu dün çok sulu bugünde yumurta akı gibi (Afedersiniz sümüksüydü)saat öğlen 11 di ama geç kalmamışımdır ilişkiye değilmi
Akıntı var ağrı var testin pik sümüksü akıntıyıda gördün şimdi test yaptın mı ?Kızlar geçen ayda böyle oldu ertesi gün renk açıldı benim çabuk çatlıyor.
Fakat anlamadığım benim daha 2 gün en az vardı yumurtlamaya böyleyse çok erken oldu dün çok sulu bugünde yumurta akı gibi (Afedersiniz sümüksüydü)saat öğlen 11 di ama geç kalmamışımdır ilişkiye değilmi
Ağrın devam ediyor mu canım test hala pozitifKızlar geçen ayda böyle oldu ertesi gün renk açıldı benim çabuk çatlıyor.
Girmeyecektin yeminle çokkkkk sinir oluyorum geçmişi yaşadığım üzüntülü günleri tam unutmuş yola devam ediyoruz ve aniden yine karşılaşıyoruz .Demek Hayatım boyunca öyle olacak .Ama dayanamıyorumGitgide koyulaşıyor cizgi, iki saat sonra yine yap bence dahamı koyulaşacak, bundan açık olursa deneme olsun diyorum ben koyulaşırsada teste devam edersin ama tabi ben de acemiyim akıntıların kafamı karıştırdı, ben bile heyecan yaptım, inşallah bu ay kaçırmazsın
SEVECENIM nerdesin
Yok denecek kadar azaldı ama göhüslerim hala sızlıyoAğrın devam ediyor mu canım test hala pozitif
Boşver gülüm takma kafanaGirmeyecektin yeminle çokkkkk sinir oluyorum geçmişi yaşadığım üzüntülü günleri tam unutmuş yola devam ediyoruz ve aniden yine karşılaşıyoruz .Demek Hayatım boyunca öyle olacak .Ama dayanamıyorum
Ben hatırlamıyorum ama 3 defa test yaptığımı biliyorum .Atmamış isem arayıp bulur yazarımBebeği erkek olanlar, b-hcg değerinizi hatırlıyor musunuz hiç?
:) İki günde ki olan artışını vs?
Testi en son kaçta tekrarladın ?Yok denecek kadar azaldı ama göhüslerim hala sızlıyo
Takmak değil canım iki gün boyunca o arkadaş ile yaşadığımız kötü günleri hatırlayıp ağladım .Her anı yaşadım vallahiBoşver gülüm takma kafana
Testi en son kaçta tekrarladın ?[/QUOTE
Saat 8 gibi yaptım son testi
Tamamdir canim Allah razi olsun listedeki arkadaslar basladi duamiz Allah kabul etsin insallahK Khvekokusu20 canım duayı okudum .Namazı kıldım başlayabilirsiniz allah kabul etsin inşallah
Çok zor yaşayan bilir .Ben doğmuş bir ay yaşamış bebeğimi kaybettim böyle şeylere bende dayanamıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor.ama hep söylenen kırıcı sözlere dişimi sıkıyorum sabır diyorum.boşver yavrularımız var onlar için her daim psikolojimiz iyi olmalı.Takmak değil canım iki gün boyunca o arkadaş ile yaşadığımız kötü günleri hatırlayıp ağladım .Her anı yaşadım vallahi
Amin inşallahTamamdir canim Allah razi olsun listedeki arkadaslar basladi duamiz Allah kabul etsin insallah
Canım benim ya rabbim sizin gibi özel anneleri inşallah mukafatlandırır .Çok zor yaşayan bilir .Ben doğmuş bir ay yaşamış bebeğimi kaybettim böyle şeylere bende dayanamıyorum.ateş düştüğü yeri yakıyor.ama hep söylenen kırıcı sözlere dişimi sıkıyorum sabır diyorum.boşver yavrularımız var onlar için her daim psikolojimiz iyi olmalı.
Allah razı olsun inşallah cümlemizi mükafatından mahrum etmesinCanım benim ya rabbim sizin gibi özel anneleri inşallah mukafatlandırır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?