Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
yenihamile canım ne yaptın? Kaç haftalık oldun Hamile kaldıktan sonra hiç göremedik seni aklıma geldin.
Ben sizi sürekli takip ediyorum canım :). Dr A bu cuma gidicem daha gitmedim hiç 7 haftalık olduk bir sıkıntı yok şükür. Teşekkürederim sorduğun için

SALAT-I TEFRİCİYE HATİM LİSTEMİZ

1-)zeynoc17(NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)Ravzamm(BÜŞRA)
3-)Kubrali5454(KÜBRA)
4-)pirlanta97(SUZAN)
5-)berenceren(HANIM)
6-)Fosforlu(PERVİN)
7-)eflatun88(EBRU)
sellvi(SELVİNAZ)
9-)SEVECENIM(DİLEK)
10-)Mirnaz85(MİRAY)
11-)duyguuuMM(KÜBRA)
12-)black5angel(SERAP)

BAŞLANGIÇ TARIHI: 28 HAZİRAN PERŞEMBE

BİTİŞ TARİHİ: 6 TEMMUZ CUMA

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYİMİZ 370
(4444 e tamamlamak için ben 4 tane fazla okuyacağım)

Arkadaşlar sayıya dikkat edelim payımıza düşen sayıyı tam okuyalım eksik yada fazla okumayalim

Arkadaslar daha öncede yaptığımız gibi bir arkadasimiz namazını kılıp duasini yapip hatmi başlatacak diger arkadaslar da direk okumaya devam edecek.

RABBİM SİMDİDEN KABUL ETSİN HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYIRLI ERKEK EVLATLAR NASİP ETSİN İNSALLAH

Ben sizi sürekli takip ediyorum canım :). Dr A bu cuma gidicem daha gitmedim hiç 7 haftalık olduk bir sıkıntı yok şükür. Teşekkürederim sorduğun için
Rica ederim canım
Yaz bize gelişmeleri mutlaka hele cinsiyeti öğrenince mutlaka haber ver
Sen tek deneme ile Hamile kalmıştın değil mi canım?

Bu arada benim adet belirtilerim başladı
Erken yumurtladim erken adet olacam heralde
İçimden cımbızla et kopariliyormus gibi hissettikten 3 4 gün sonra adet oluyorum
Bide hastayım 40 gündür antibiyotik içmedim hatta hiç ilaç içmedim hamile olurum falan diye
İlaclarimi aldım adet olursam basliycam
Bide spor ve diyete başladım
10. Takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım
Sanki kilo verirsem hamile kalacakmisim gibi bi hisse kapıldım
Zaten doktorumda kilo ver 5 kilo versem sana çok faydalı olur demişti
İki kızıma 63 le hamile kalıp 76 ile doğuma gittim
İkisinde de 12 kilo aldım
Şimdi 72 73 arası gidip geliyorum
2 gündür çok güzel sporumu ve diyetimi yapıyorum
1 aylık program indirdim telefonuma
İnşallah ağustosa kadar hedefime ve hayalime kavusurum

Inşallah herşey yolunda gider cnm

Rica ederim canım
Yaz bize gelişmeleri mutlaka hele cinsiyeti öğrenince mutlaka haber ver
Sen tek deneme ile Hamile kalmıştın değil mi canım?
İnşallah yazarım canım Cinsiyeti çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa takıntı haline geliyo bende :) ama ilk ultrason resmi üzerinden tahmin de bulunmanız isticem Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdekini nasip etsin sizlerde banada tabi :) . Buarada benim ilişki şöyle olmıştu adetim biter bitmez birliktelik oldu ve eşim hiç beklemediğim bir anda boşaldı çok üzüldüm. tabi ben ovutestide yaptım o ay testleri buraya atmıştım zaten .T silikleşincesi tek ilişki oldu bakalım duamı ettim Rabbim ne verirse razıyız sağlıkla hayırla gelsinde inşallah

Arkadaslar yarin basliyoruz tefriciyeye son hali bu listenin ben burdan baslayabilirsiniz dedigimde okumaya başlarsınız takipte kalin SEVECENIM yine senden baslatmani rica etsem kabul eder misin?
Başlattıktan sonra mı okumaya başlayalım yoksa hemen başlayım mı? Senden haber bekliyorum. Bugün başlıyoruz dimi.

Kizlar hamis sayimiz 2ye cikti hadi insallah Rabbim artirsin hamile arkadaslarimizdan da erkek bebek haberi almayı nasip etsin
Simdi kimler ne durumda deneme yapan yapacak olan benim gibi gün sayan var mi ??
Aşk olsun bende varım unuttunuzmu ramazanda beraber tefriciye okuduk :) Rabbim nasip etti hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…