- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.801
Takvim yapmayı beceremedim. Ben ovulasyontesti aldım adet bitimi eşim birden boşaldı hiç beklemiyodum onı malesef. Ama 14.gündü sanırım T silikleşmişti deneme oldu. Hiçbirşey yapmadım başka artık Rabbim ne nasip ederse :) dr A gidemedim henüz. Yarın randevum var 7 haftalık olduk
Masallah canim ins gönlündekini sağlıkla kucaklarsinTakvim yapmayı beceremedim. Ben ovulasyontesti aldım adet bitimi eşim birden boşaldı hiç beklemiyodum onı malesef. Ama 14.gündü sanırım T silikleşmişti deneme oldu. Hiçbirşey yapmadım başka artık Rabbim ne nasip ederse :) dr A gidemedim henüz. Yarın randevum var 7 haftalık olduk
Insallah gonlundeki olur canim hayirli olsun hamileligin.Benim ikinci kizimda adetin 12.gunu ve 17.gunu iliski olmustu 17.gunde yumurtlama gunumdu.Senin adet bitimi insallahoglun olur canimTakvim yapmayı beceremedim. Ben ovulasyontesti aldım adet bitimi eşim birden boşaldı hiç beklemiyodum onı malesef. Ama 14.gündü sanırım T silikleşmişti deneme oldu. Hiçbirşey yapmadım başka artık Rabbim ne nasip ederse :) dr A gidemedim henüz. Yarın randevum var 7 haftalık olduk
Insallah gonlundeki olur canim hayirli olsun hamileligin.Benim ikinci kizimda adetin 12.gunu ve 17.gunu iliski olmustu 17.gunde yumurtlama gunumdu.Senin adet bitimi insallahoglun olur canim
Takvim yapmayı beceremedim. Ben ovulasyontesti aldım adet bitimi eşim birden boşaldı hiç beklemiyodum onı malesef. Ama 14.gündü sanırım T silikleşmişti deneme oldu. Hiçbirşey yapmadım başka artık Rabbim ne nasip ederse :) dr A gidemedim henüz. Yarın randevum var 7 haftalık olduk
Çok sevindim canım kilo vermek insanı psikolojik olarak da çok rahatlatıyorBu arada benim adet belirtilerim başladı
Erken yumurtladim erken adet olacam heralde
İçimden cımbızla et kopariliyormus gibi hissettikten 3 4 gün sonra adet oluyorum
Bide hastayım 40 gündür antibiyotik içmedim hatta hiç ilaç içmedim hamile olurum falan diye
İlaclarimi aldım adet olursam basliycam
Bide spor ve diyete başladım
10. Takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım
Sanki kilo verirsem hamile kalacakmisim gibi bi hisse kapıldım
Zaten doktorumda kilo ver 5 kilo versem sana çok faydalı olur demişti
İki kızıma 63 le hamile kalıp 76 ile doğuma gittim
İkisinde de 12 kilo aldım
Şimdi 72 73 arası gidip geliyorum
2 gündür çok güzel sporumu ve diyetimi yapıyorum
1 aylık program indirdim telefonuma
İnşallah ağustosa kadar hedefime ve hayalimekavusurum
Canım sanırım bu ay da olmadıiwashereonce ıns gönlündekine gebesindir cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım zaten ne yaparsak yapalım nasipte ne varsa o olacak. Bizimki tedbir amaçlı gayret sadece. İnşaAllah hayırlısıyla salihlerden sağlıklı bi oğlun olur :)İnşallah yazarım canım Cinsiyeti çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa takıntı haline geliyo bende :) ama ilk ultrason resmi üzerinden tahmin de bulunmanız isticem Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdekini nasip etsin sizlerde banada tabi :) . Buarada benim ilişki şöyle olmıştu adetim biter bitmez birliktelik oldu ve eşim hiç beklemediğim bir anda boşaldı çok üzüldüm. tabi ben ovutestide yaptım o ay testleri buraya atmıştım zaten .T silikleşincesi tek ilişki oldu bakalım duamı ettim Rabbim ne verirse razıyız sağlıkla hayırla gelsinde inşallah
Yaptım canım bi hafta oldu hatta
Test hafif silikleşir silikleşmez denedik bakalım sonuç ne olacak
Tamam cnm bekliyoruzHaber bekleyin canim ben başlayabilirsiniz yazacagim
Evet canım öyle oldu ilki plansız bir durumdu tabi aslında hata bende eşime ayrıntılı anlatmamıştım oda bebek düşünüyoruz diye direk yaptı. Ama biz ekim kasımdan beri deniyorduk adet sonrasıda denemiştim olmamıştı gebelik ramazanda ilk kez ovulasyon testi deneyeyim dedim.ama ben yumurtlama gününde tuttuğunu düşünüyorım çünkü deneme yaptıktan sonraki gün belim çok ağrıdı gögüs uçlarım acayip sızladı yani vücudum Bi değişik oldu hiç öyle olmamıştım nasip kısmet tabi Rabbim hayırlısını versin cinsiyet konusunda çok dşünmemeye çalışıyorum yoksa çok takılıyorum kafama :)Hem adetin son günü hem yumurtlama da iki iliskiniz ki oldu yani?
Evet canım öyle oldu ilki plansız bir durumdu tabi aslında hata bende eşime ayrıntılı anlatmamıştım oda bebek düşünüyoruz diye direk yaptı. Ama biz ekim kasımdan beri deniyorduk adet sonrasıda denemiştim olmamıştı gebelik ramazanda ilk kez ovulasyon testi deneyeyim dedim.ama ben yumurtlama gününde tuttuğunu düşünüyorım çünkü deneme yaptıktan sonraki gün belim çok ağrıdı gögüs uçlarım acayip sızladı yani vücudum Bi değişik oldu hiç öyle olmamıştım nasip kısmet tabi Rabbim hayırlısını versin cinsiyet konusunda çok dşünmemeye çalışıyorum yoksa çok takılıyorum kafama :)
Slm kızlar acil yardıma ihtiyacım var.haziran 19 adet başlanğıcı 24 haziran bitiş 25 ila 26 gün arayla oluyorum. Normalde yumurtlama zamanıma var sanıyordum sabah test yaptım t silikti. bugün sabah 11 de tuvalette elime 1 tl büyüklüğünde yumurta akımsı jel geldi ve sağ kasığım göhüslerim ara ara ağrıyor test yaptım sıvı almama ve idrarımı tutmamama rağmen böyle çıktı şimdi sizce ne yapmalıyım.SEVECENIM özeldende yazdım lütfen yardımcı olun Eki Görüntüle 2162908
Canim gülen yüz ne demek onu hic bilmiyorum ama alttaki pik duruyor ama sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat etmemissin oda yaniltabilir hic sivi almadan 2 3 saat sonra testi tekrar etmeni öneririmSlm kızlar acil yardıma ihtiyacım var.haziran 19 adet başlanğıcı 24 haziran bitiş 25 ila 26 gün arayla oluyorum. Normalde yumurtlama zamanıma var sanıyordum sabah test yaptım t silikti. bugün sabah 11 de tuvalette elime 1 tl büyüklüğünde yumurta akımsı jel geldi ve sağ kasığım göhüslerim ara ara ağrıyor test yaptım sıvı almama ve idrarımı tutmamama rağmen böyle çıktı şimdi sizce ne yapmalıyım.SEVECENIM özeldende yazdım lütfen yardımcı olun Eki Görüntüle 2162908
Slm kızlar acil yardıma ihtiyacım var.haziran 19 adet başlanğıcı 24 haziran bitiş 25 ila 26 gün arayla oluyorum. Normalde yumurtlama zamanıma var sanıyordum sabah test yaptım t silikti. bugün sabah 11 de tuvalette elime 1 tl büyüklüğünde yumurta akımsı jel geldi ve sağ kasığım göhüslerim ara ara ağrıyor test yaptım sıvı almama ve idrarımı tutmamama rağmen böyle çıktı şimdi sizce ne yapmalıyım.SEVECENIM özeldende yazdım lütfen yardımcı olun Eki Görüntüle 2162908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?