Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Takvim yapmayı beceremedim. Ben ovulasyontesti aldım adet bitimi eşim birden boşaldı hiç beklemiyodum onı malesef. Ama 14.gündü sanırım T silikleşmişti deneme oldu. Hiçbirşey yapmadım başka artık Rabbim ne nasip ederse :) dr A gidemedim henüz. Yarın randevum var 7 haftalık olduk

Hem adetin son günü hem yumurtlama da iki iliskiniz ki oldu yani?

Masallah canim ins gönlündekini sağlıkla kucaklarsin

Insallah gonlundeki olur canim hayirli olsun hamileligin.Benim ikinci kizimda adetin 12.gunu ve 17.gunu iliski olmustu 17.gunde yumurtlama gunumdu.Senin adet bitimi insallahoglun olur canim

Insallah gonlundeki olur canim hayirli olsun hamileligin.Benim ikinci kizimda adetin 12.gunu ve 17.gunu iliski olmustu 17.gunde yumurtlama gunumdu.Senin adet bitimi insallahoglun olur canim

L Lilarengim1 canım 25 haziran adet oldum 30 da temizlencem daha emin değilim bu ay deneme için ama takvime bakarmisin benim için?

Canim Allah tamamina erdirsin, Insallah gonlundekini nasip etsin Rabbim

Çok sevindim canım kilo vermek insanı psikolojik olarak da çok rahatlatıyor
Umarım herşey gönlünce olur :)

Canım zaten ne yaparsak yapalım nasipte ne varsa o olacak. Bizimki tedbir amaçlı gayret sadece. İnşaAllah hayırlısıyla salihlerden sağlıklı bi oğlun olur :)

Hem adetin son günü hem yumurtlama da iki iliskiniz ki oldu yani?
Evet canım öyle oldu ilki plansız bir durumdu tabi aslında hata bende eşime ayrıntılı anlatmamıştım oda bebek düşünüyoruz diye direk yaptı. Ama biz ekim kasımdan beri deniyorduk adet sonrasıda denemiştim olmamıştı gebelik ramazanda ilk kez ovulasyon testi deneyeyim dedim.ama ben yumurtlama gününde tuttuğunu düşünüyorım çünkü deneme yaptıktan sonraki gün belim çok ağrıdı gögüs uçlarım acayip sızladı yani vücudum Bi değişik oldu hiç öyle olmamıştım nasip kısmet tabi Rabbim hayırlısını versin cinsiyet konusunda çok dşünmemeye çalışıyorum yoksa çok takılıyorum kafama :)

Rabbim ginlunden geçeni nasip etsin yumurtlama da tutmuş Allahü alem bende de öyle olmuştu 5 gün sonra belirti yaşamistim

Slm kızlar acil yardıma ihtiyacım var.haziran 19 adet başlanğıcı 24 haziran bitiş 25 ila 26 gün arayla oluyorum. Normalde yumurtlama zamanıma var sanıyordum sabah test yaptım t silikti. bugün sabah 11 de tuvalette elime 1 tl büyüklüğünde yumurta akımsı jel geldi ve sağ kasığım göhüslerim ara ara ağrıyor test yaptım sıvı almama ve idrarımı tutmamama rağmen böyle çıktı şimdi sizce ne yapmalıyım. SEVECENIM özeldende yazdım lütfen yardımcı olun

Canim ben bu testi kullanmadım bilgim yok ama bildiğim bişey var yumurtlama zamanı degiskenlik gosterebiliyor

Canim gülen yüz ne demek onu hic bilmiyorum ama alttaki pik duruyor ama sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat etmemissin oda yaniltabilir hic sivi almadan 2 3 saat sonra testi tekrar etmeni öneririm

Canım bu gülen yüz çatlama öncesi lh hormonun yükselmeye başladı anda çıkıyor,
Acaba t koyulaştıdamı silikleşti
üç dört saat sonra tekrar yapardım ben senin yerinde olsam

Kızlar geçen ayda böyle oldu ertesi gün renk açıldı benim çabuk çatlıyor.
Fakat anlamadığım benim daha 2 gün en az vardı yumurtlamaya böyleyse çok erken oldu dün çok sulu bugünde yumurta akı gibi (Afedersiniz sümüksüydü)saat öğlen 11 di ama geç kalmamışımdır ilişkiye değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…