Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.
Nasibimde yok diye düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun.

Öyle düşünme de aksama yine test yap bariz silinmisse ertele istersen bu dahaki aya ama o zaman belirtin olunca bol incir ye canım catlamayi sagliyirmus

Bende surekli erkek bebek haberi aliyorum bu sene kiz nadir ben inanıyorum çünkü kizimda da hep kizdi kiz bebek malzemesi zor bulunuyordu hatta saticilar bile söylemişti bu sene hep kiz diye

Aynen canım bende kızım da hep kız duyuyrdum yengelerim ben 2 arkadasim 2 eltim hep aynı senede prenses dogurduk

Yum hala diri olduğunu gösteriyor .Şansının olduğunu ama 12 saat dilimini geçtiği için tehlike Yani yum çat olduktan sonra 12 saat diri teste onu gösteriyor

pirlanta97 canım sancın hala devam ediyor ise akıntın azaldı ise senin yum kis olmuş olabilir
Ama rahatlama olduysa sancın yoksa çat olmuş olabilir
Akşam 7 den sonra testini tekrarla bakalım ne olacak

Yum hala diri olduğunu gösteriyor .Şansının olduğunu ama 12 saat dilimini geçtiği için tehlike Yani yum çat olduktan sonra 12 saat diri teste onu gösteriyor

SEVECENIM akıntı dan en az kaç saat sonra ilişki tehlikeli olmaz kişiden kişiye değişir mi yada bu durum? Mesela geçen ay ben agriyla sumuksu akıntı oldu ertesi gün yine ağrı ama bidefa akıntı daha kivamliydi ? Hangisinde çat olmuş bilemedim

pirlanta97 ramazan ayında benim testim ilişkiden birgün sonra pik oldu.Normalde hemen çat olan yumurtam iki gün çatlamadı daha sonra testim t ve c eşit oldu akıntım geldi sümüksü çat olmuş dedim.Çok korktum bu ayı düşünmüyordum.Neyse adetim birgün gecikti test yaptım negatif .Bayramdan sonra sağ tarafımda ağrı ve sancı oldu bugün Yani adete 15 daha var leke gördüm .Bugün hastaneye gittim sağda 30 mlık bir kis var dedi doktor o yüzden seninde en kötü ihtimal böyle olduğunu düşünüyorum .

Bilmiyorum ki canım vakti var demek ki
Ben kızıma ilk Aydan Hamile kalınca kendimi çok doğurgan biri sanmıştım
Olmadığımı anladım
Aynen bende kizima hemen hamile kaldığım için oyle zannettim kendimi suan pismanlikar icerisindeyim keşke hiç korunmasaydik doğum kontrol hapı icmeseydim bunlar hepsi vücudun dengesini bozup hormonlrala oynuyor çok pişmanım ama geri dönüşü yok artık

Canım bende Ya Evvel esmasını erkek bebek isteyenler 40 gün boyunca günde 40 defa okumalı olarak biliyorum ben kaç kere başladım ama bir türlü 40 gün yapamadım hep yarım kaldı tekrar başlayayım inşallah

Burda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…