- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.961
Ben yurt dışındayım burda benim doktor cuma günü öğleden sonra kapalı malesef.
Nasibimde yok diye düşünmeye başladım artık hayırlısı olsun.
Kendi vücudunu sen benden daha iyi bilirsin .Ona göre yaparsın artıkSabah akşam iki tane mi yapayım yoksa sadece sabahları yiyip içmeden yapsam yeterli olurmu akıntı zamanı testleri sıklaştırırım
Bende surekli erkek bebek haberi aliyorum bu sene kiz nadir ben inanıyorum çünkü kizimda da hep kizdi kiz bebek malzemesi zor bulunuyordu hatta saticilar bile söylemişti bu sene hep kiz diye
Olacağını tahmin ettim hadi gözüm aydınÇok şükür ben kırmızıları gördüm.Nasıl stres oldum.Hastalandığıma sevindim resmen:))
Aynen bende oyleydim canimAynen canım bende kızım da hep kız duyuyrdum yengelerim ben 2 arkadasim 2 eltim hep aynı senede prenses dogurduk
Kis olmuş bence yumurtan bu kadar sancı yapıyor yaEki Görüntüle 2163246 şimdiki durum bu çatlamış sanırım
Am eşim akşam 11 den önce gelmiycek geç olurmu
Yum hala diri olduğunu gösteriyor .Şansının olduğunu ama 12 saat dilimini geçtiği için tehlike Yani yum çat olduktan sonra 12 saat diri teste onu gösteriyorHimm canim akintinin olmamasi kafami karistirdi kuru olmaman lazim ama egerki akintin olsaydi saat 5 6 gibi falan iliski zamani süper olurdu bu surede esinde kahve muz soda dus falan islerini hallederdiSEVECENIM ne diyorsun ama anlamadigim bisey var cat olsa gülen yüz gostermeye devam etmemesi lazim degil mi
Himm yani bu ayi da mi es gececek cAnimYum hala diri olduğunu gösteriyor .Şansının olduğunu ama 12 saat dilimini geçtiği için tehlike Yani yum çat olduktan sonra 12 saat diri teste onu gösteriyor
Kis olduysa es geçmeyecekHimm yani bu ayi da mi es gececek cAnim
Yum hala diri olduğunu gösteriyor .Şansının olduğunu ama 12 saat dilimini geçtiği için tehlike Yani yum çat olduktan sonra 12 saat diri teste onu gösteriyor
Canım önce telefonun galerisinde kırp fotoyu yükleyip öyle kırpmıyosun dosya yükle seçeneğine tıklayınca resimler çıkıyo ama sonra chrome kapatıyo demiCanim bende daha fotolar acilmadan chrom durduldu diyor
Canım önce telefonun galerisinde kırp fotoyu yükleyip öyle kırpmıyosun dosya yükle seçeneğine tıklayınca resimler çıkıyo ama sonra chrome kapatıyo demi
Aynen bende kizima hemen hamile kaldığım için oyle zannettim kendimi suan pismanlikar icerisindeyim keşke hiç korunmasaydik doğum kontrol hapı icmeseydim bunlar hepsi vücudun dengesini bozup hormonlrala oynuyor çok pişmanım ama geri dönüşü yok artıkBilmiyorum ki canım vakti var demek ki
Ben kızıma ilk Aydan Hamile kalınca kendimi çok doğurgan biri sanmıştım
Olmadığımı anladım
Sağol canım allah razı olsun cvpların içinKendi vücudunu sen benden daha iyi bilirsin .Ona göre yaparsın artık
O zaman bi sorun var başka arama motorundan denenen lazımAynen canım denedim ama resimler cikmadan kapatıldı diyor
Çok şükür canımOlacağını tahmin ettim hadi gözüm aydın
Canım bende Ya Evvel esmasını erkek bebek isteyenler 40 gün boyunca günde 40 defa okumalı olarak biliyorum ben kaç kere başladım ama bir türlü 40 gün yapamadım hep yarım kaldı tekrar başlayayım inşallahKızlar yeni bir duayla geldim. 4 cuma ust uste 1000 Adet Ya Evvel okuyanin Allahin izniyle bebegi olur. Her 100. de Ya evvel celle celalühü diyoruz tek şartımız 4 cuma ust uste okumak ben daha once yaptım bi kac kere bugun yine başlayacağım
Burda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimdeArkadaslar birde hep dolanir ya ağızda bu sene erkek senesi veya kız senesi bu konuda ne düşünüyorsunuz? ben açıkçası bağlantılı olduğunu düşünmüyorum ama tanıdığım 5 hamilenin bebisi erkek olcak bi da kafamı karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?