- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.981
Burda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimde
Bunu duymadim daha once canimCanım bende Ya Evvel esmasını erkek bebek isteyenler 40 gün boyunca günde 40 defa okumalı olarak biliyorum ben kaç kere başladım ama bir türlü 40 gün yapamadım hep yarım kaldı tekrar başlayayım inşallah
Yani sen kiz yili mi diyorsun canimBurda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimde
Burda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimde
Anladim canimKis olduysa es geçmeyecek
Ramatladysa deneme yapabilir 12 saat riskine girmiyor
Adete kadar takipte kalıcam sonra dikkat etmiycez herhalde eşler için sıkıcı bi durum en azından benimki için pek umursamıyoArkadaslar hepiniz bu ay deneme düşünüyormusunuz? Benim gibi bir iki ay daha takipte
Ağzı çok dualı bir arkadaşım söylemişti yap bunu maviş pike takımlarını hazırlayacaksın bak gör demişti :))) Duamız belli duyan belli Rabbim tez zamanda göz aydınlığı olacak şekilde nasip etsin inşallahBunu duymadim daha once canim
Arkadaslar hepiniz bu ay deneme düşünüyormusunuz? Benim gibi bir iki ay daha takipte
Yapalım Insallah canim Allah razi olsunAğzı çok dualı bir arkadaşım söylemişti yap bunu maviş pike takımlarını hazırlayacaksın bak gör demişti :))) Duamız belli duyan belli Rabbim tez zamanda göz aydınlığı olacak şekilde nasip etsin inşallah
Ben az önce doktorumla konuştum kist yoksa eğer pzartrsi yumurta takibine başlıyoruz inşallah.benim yumurta rezervimde azalma var ve çatlama sıvısı ultrasonda bile Yok.Bu ay inşallah deneyeceğim ben
Sendende canım benimYapalım Insallah canim Allah razi olsun
Yapma yaaSendende canım benim
Kız yılı ile ilgili olarak yeni hamişler alışverişe başlamadı ama son Bu ayın siparişlerine bakarsam ben kız yılına döndüğünü net olarak söyleyebilirim
Biz duamızı edelim sebeplere yapışalım elimizden geleni yapalım olur inşallahYapma yaa
En fazla 12 saat vaktin var catlamadan sonraKızlar çizgi eşit olup t silikleşmeye sabah başlarsa, geceye kadar baya zaman geçiyor ya o zaman o ayı değerlendirmelimiyiz yinede? Silikleşmeye başlayınca kaç saat şansımız var? Ben o kısmı anlamadım
Ingiliz karbonati karistiriliyor diye hatırlıyorum ama detayli bilmiyorumKızlar bu ay yumurta takibi ile birlikte preseed jel kullanıcam çünkü aşırı kuruluk var.geçmiş sayfalarda okumuştum bir şey karıştırılıyordu erkek ihtimalini düşürmesin diye.Ama bulamıyorum neydi bilgisi olan varmı
Test yaptın mı ?veya ultrason takibi çünkü bazı akıntılar insanı yanıltabilir .SEVECENIM akıntı dan en az kaç saat sonra ilişki tehlikeli olmaz kişiden kişiye değişir mi yada bu durum? Mesela geçen ay ben agriyla sumuksu akıntı oldu ertesi gün yine ağrı ama bidefa akıntı daha kivamliydi ? Hangisinde çat olmuş bilemedim
O konuda sana katılıyorum geçen sene gerçektende erkek çoğunluktaydı .Bu yıl gözlemlediğimde kızlar daha çoğunluktaBurda yasakmı söylemek bilmiyorum ama ben bebek üzerine internetten yoğun bir şekilde satış yapıyorum Nisa’n ayına kadar 10-15 siparişten 1 i kızdı gerisi hep erkek bebek içindi 5 yıldır bu işi yapıyorum bu kadar erkek yılı görmedim ama şimdi Kızlar baya arttı.Yine erkek oluyor sürekli ama Kızlar baya atağa geçti.sanırım şansım yok benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?