- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #52.001
Cimlemizden canımSağol canım allah razı olsun cvpların için
Valla senin kafa gitti .Canim sen bu sene kiz senesi mi diyorsun yani
Çin takvimine hiç inanmadığım için fark etmedimSEVECENIM önceki forumlarda Çin takvimi hakkında neler düşünüyorsunuz. Ben inanmak istemiyorum Çin takvimine.Çat anını yakalayıp Çin takvimi kız olup oğlu olan oluyormuydu
Çat anı değerlendirirsen şansın daha çok 12 saat içinde sıvılar sayesinde Y ler güzel yol bulup dölleniyor.12 saat sonra çatlayan yumun akıntısı azalıyor kuruyor y ler gidemiyor x ler fazla yaşadığı için yavaş yavaş gidiyor .Ki 24 saat sonra yumurtanında ömrü bitiyorKızlar çizgi eşit olup t silikleşmeye sabah başlarsa, geceye kadar baya zaman geçiyor ya o zaman o ayı değerlendirmelimiyiz yinede? Silikleşmeye başlayınca kaç saat şansımız var? Ben o kısmı anlamadım
Sanırım dediğin doğru halen sancım var belime vuruyoKis olmuş bence yumurtan bu kadar sancı yapıyor ya
Canim senin mutlaka doktor takibi yaptırman lazimEki Görüntüle 2163360 şimdi yaptığım test bu kızlar bu nasıl iş her ay birşey oluyo. Rabbim benim için hayırlı bulmuyomu ben çokmu ısrar ediyorum ekim Kasım ayından beri hayırsızlıkmı var olmuyo.yani Normal değil
Çok istiyordum demekki Rabbim bana laik görmüyo. Ayy neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayın
Test yaptın mı ?veya ultrason takibi çünkü bazı akıntılar insanı yanıltabilir .
Bu yüzden ya test yada ultrason ile emin olabilirsin
Gülüm şubat Mart dı sanırım doktora gittim yok efendim 3 çocuğum varmış 4.için normal yoldan deneyip bir yıl sonra yumurta takibi yaptırma hakkım varmış mış mış dedi durdu sinir etti eve yolladı.Canim senin mutlaka doktor takibi yaptırman lazim
Gülüm şubat Mart dı sanırım doktora gittim yok efendim 3 çocuğum varmış 4.için normal yoldan deneyip bir yıl sonra yumurta takibi yaptırma hakkım varmış mış mış dedi durdu sinir etti eve yolladı.
Ahhh türkiyede olsam kocamla doktora gidip çok rahat takibleri yaptırırdım ama malesef
Bu sene eşim gitmiycek izine bende yanlız gelince olmuyo malum.Canim başka doktora git yada türkiyeye izne gelme imkanınız yok mu o zaman değerlendirseniz?
Baska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor deGülüm şubat Mart dı sanırım doktora gittim yok efendim 3 çocuğum varmış 4.için normal yoldan deneyip bir yıl sonra yumurta takibi yaptırma hakkım varmış mış mış dedi durdu sinir etti eve yolladı.
Ahhh türkiyede olsam kocamla doktora gidip çok rahat takibleri yaptırırdım ama malesef
Canım lütfen sakin ol .İnan benim yaşadıklarımı yaşıyorsun .Bende çok istedim her ay bir engel çıktı .Üzüldüm ağladım neden ben dedim .Ama rabbimin bana sunduğu bir zamanı vardı .Ve birgün o gün olacağına hiç inanmıyordum .Eki Görüntüle 2163360 şimdi yaptığım test bu kızlar bu nasıl iş her ay birşey oluyo. Rabbim benim için hayırlı bulmuyomu ben çokmu ısrar ediyorum ekim Kasım ayından beri hayırsızlıkmı var olmuyo.yani Normal değil
Çok istiyordum demekki Rabbim bana laik görmüyo. Ayy neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayın
Geç olmaz kist ise çıkar ortayaBu sene eşim gitmiycek izine bende yanlız gelince olmuyo malum.
Bakalım kistse pazartesi doktora ağrı için gidicem. geç oluyo biliyorum ama hafta sonu doktorlar kapalı .
İmkanın varsa al mutlaka daha iyi olurYapmadım canım ama doktor yardımı almayi düşünüyorum
Rahatlama akıntı oldu mu canım test silik deniyebilirsin geç değil .Ama sancın devam ediyorsa başka birşey benceSEVECENIM ne diyorsun bu gece denemiyimmi geçmi diyorsun son testi bir saat önce yaptım.
Canim ikinci bir yum gelişiyor olabilir miRahatlama akıntı oldu mu canım test silik deniyebilirsin geç değil .Ama sancın devam ediyorsa başka birşey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?