Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çat anı değerlendirirsen şansın daha çok 12 saat içinde sıvılar sayesinde Y ler güzel yol bulup dölleniyor.12 saat sonra çatlayan yumun akıntısı azalıyor kuruyor y ler gidemiyor x ler fazla yaşadığı için yavaş yavaş gidiyor .Ki 24 saat sonra yumurtanında ömrü bitiyor

şimdi yaptığım test bu kızlar bu nasıl iş her ay birşey oluyo. Rabbim benim için hayırlı bulmuyomu ben çokmu ısrar ediyorum ekim Kasım ayından beri hayırsızlıkmı var olmuyo.yani Normal değil
Çok istiyordum demekki Rabbim bana laik görmüyo. Ayy neyse sinirlerim bozuldu kusura bakmayın

Canim senin mutlaka doktor takibi yaptırman lazim

Canim senin mutlaka doktor takibi yaptırman lazim
Gülüm şubat Mart dı sanırım doktora gittim yok efendim 3 çocuğum varmış 4.için normal yoldan deneyip bir yıl sonra yumurta takibi yaptırma hakkım varmış mış mış dedi durdu sinir etti eve yolladı.
Ahhh türkiyede olsam kocamla doktora gidip çok rahat takibleri yaptırırdım ama malesef

Canim başka doktora git yada türkiyeye izne gelme imkanınız yok mu o zaman değerlendirseniz?

Baska doktora git canim 1 senedir normal yolla deniyorum olmuyor de

Canım lütfen sakin ol .İnan benim yaşadıklarımı yaşıyorsun .Bende çok istedim her ay bir engel çıktı .Üzüldüm ağladım neden ben dedim .Ama rabbimin bana sunduğu bir zamanı vardı .Ve birgün o gün olacağına hiç inanmıyordum .
Her ay doktor kimisi ameliyat kimisi tedavi diyordu .1 yıl tedavi oldum .Sonra 4. Ayda benim tuttu.
Demek istediğim sana biraz gönlü açık ol.Ben canlı bir örneğim .Srni çok iyi anlıyorum .Üzülme desemde boş olur.Bir abdest al nefes gibi iki rekat namaz kıl ve hamd et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…